Regisztráció Blogot indítok
Adatok
panferik

3 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egész héten a verseny járt az eszembe mióta elküldtem az előnevezést, sokszor átgondoltam, hogy hol milyen tempóval szeretnék futni ez így utólag elgondolva be is jött! Rajt előtt összefutottam Péter Attilával, aki ígért egy beszámolót a Rókaűzők futóversenyről, valamint…..
Panferik blogja Ezt is elkezdtem 2013.10.04 15:28:43
Hosszú idő után ismét blogírásra adom fejem, teszem azt, mert szeretnék egy versenyt teljesíteni és ehhez kell a motiváció!Mai edzésem egy kellemes 10km-es futás volt. Következő versenyem október 23-án a BBU félmaraton!..
Racemachine Jövünk fel bicóban:) 2010.11.17 14:31:00
Update:Sajnos az eredménytáblázat folyamatosan 'beragad' 2-3órára, de a fiúk továbbra is folyamatosan tekernek, esznek, isznak, és néha alszanak:)23 órakor 131 körre van az első helyezettől! Folyamatosan 4 alatti köridőket megy. fél4-kor feljött a 4.helyre!Apu nagyon jól nyomja a…..
Racemachine 50 óra után picivel 2010.11.16 18:32:00
Nem megy könnyen tényleg... mondjuk sok jót nem vártunk az úszástól előtte sem. Már csak 6 bicikli van a parton, kint meg nagyon szép idő van. Még 12 kilométer... 20.00: még 9,5 km van hátra!22.00: még 7 km van hátra!23.00: még 6 km van hátra!02.00: még 1,8 km van hátra! a…..
Csak Csillagszeműnek hívtuk az arcára tetovált csillagok miatt. Lopásból és alkalmi munkából szerezte meg a mindennapi betevő falatot, de amikor tudtam segítettem Én is étellel és ruhával. Sokat beszélgettem vele és próbáltam segíteni Neki is ahogyan pár évvel ezelött…..
Racemachine ÉRKEZÉS! 2009.11.22 05:39:00
 Houstonban ragadtunk egy teljes napra! Az átszálláskor derült ki, hogy az eredeti  gépünkkel valami probléma volt és kicserélték - de kisebbre, és mi átszállóként már csak akkor értünk oda, mikor már csak egy szabad hely volt a gépen. Úgy döntöttünk, hogy együtt…..
Racemachine Feritől 2009.11.19 07:12:00
Hát üdvözlök mindenkit! Köszi a bíztatást, stb. meg szoknom kell az új megszólítást, meg az új napirendet. Meg kell jegyeznem egy csomó új számot... és most pihenés! pusszantok mindenkit! -------------------------------------------------------------------------- Szolgálati…..
Racemachine "LAST DAY! - LAST DAY!" 2009.11.18 16:49:00
Ma már mindenki felszabadultabb egy kicsit, ettől könnyebb persze nem lesz. Képeket szerintem majd csak este tudok felrakni. Addig inkább a versenyre koncentrálunk a blogolós versenyt nyerheti mási is :) a decát nem! Még mindig fura idő van, sok öltözésre vagyunk berendezkedve, de majd…..
Feri ismét elsőként száll le a kétkerekűről, és ez talán már meg se lep minket- szerencsére mostanában nem túl változatos a verseny e téren:) Iszonyat tempót diktál, Zublaga nem tudja utolérni, és Pascal is lefáradt már, bár láthatóan próbálják azért tartani az iramot,…..
Feri vezet, és már túl van a marathon felén.Ma elég felzárkózott volt a mezőny, szerintem mostmár tudatosította magában mindenki, ha idáig eljutott, ezt már kibírja, és befejezi a dekát. Akár kézenjárva is...Sajnos a levegő nagyon hülöget, 16 fok van arrafele, ez nagyon…..
Beértem ma is,tán láttátok /11:27:53/ de hogy mi érdekes van egy versenyben számotokra mert hogy már nekem is uncsi picit....tán a honvágy. még jó hogy elől megyek. Így tudok beszélgetni.Amúgy nagyon élvezem... FecóÉn meg majd jövök folytatni képekkel is. Gyuri..
Feri 9körrel vezet a bicó felén túl a többiek előtt!Úgylátszik most, a 7.napon már elkezdte az összesítettbeli hátránya végleges ledolgozását Racemachine Szőnyi Feri.A kiesőket egyre változatosabb kódokkal jelölik, mostmár csak egy bő tucat ironman van versenyben!Gyerünk…..
Racemachine Ötödik nap vége 2009.11.14 04:37:00
Vége van mára, gondolom már láttátok 11óra 46 talán. A Matej kiszállt este, egyrészt ő is megfázott, másrészt az apjának a veseköve begörcsölt és kórházba vitték. A Feri jól van, úgy tűnik megint semmi probléma nem lesz. Vacsi után megyünk is fel gyúrni. Nem semmi péntek…..
Racemachine Ötödik nap 2009.11.13 16:28:00
Jól telt az éjszaka, jó nagyot aludtunk, előtte rendesen ettünk is. Mint olvashattátok, és a képen is látható a Fecó remekül van mint mindig. Sok van még hátra, de a lendület meg a jó kedv az töretlen. Már úsznak megint, a Karcsi is rendesen helyrejött, csak a bicót rakta be…..
Racemachine Feritől! 2009.11.13 04:17:00
 Na szia mindenki,aki nékem-velem,-stb.  Igen,Fecó vagyok,ma,és tegnap már lenyugodtam picit. mármint ha lehet ugye. kösz a szurkolást,stb,de ettől gyorsabb,-ugye nem... csak jólesik,és ami fontos, hogy csapat vagyunk! nagyon fontos a Gyurci/szancsó. amit tőlem telik azt…..
Racemachine Harmadik nap 2009.11.11 17:00:00
Kevesebbet aludtuk, mint lehetett volna, de ez azért sikerült végigaludni az éjszakát mindkettőnknek. A lehetőségekhez képest a Karcsi egész jól talpra állt mára. A Feri megtömte este kajával. Most bizakodunk. Reggel még gyúrtunk egyet, volt a reggeli is, most hozza a tegnapi…..