Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Goofy PaPa

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Végére értünk a Szendrő-környéki meccsnek, és egészen jó hírekkel szolgálhatok: Sikerült megkaparintanunk a kategória második helyét!Hasonló történt már velünk korábban is, de van egy hatalmas különbség: ezúttal igazi küzdelemben, végig versenyképes ellenfelek…..
Indulás előtti napokban derült ki számomra sok apró részlet arról, hogy a debreceni fellépés körül akad némi félreértés a szervezők és közöttünk. Konkrétan az, hogy mi vagyunk a szervezők, a Lovarda gyakorlatilag csak a helyet adja. Plakátolni, vagyis arra embert szerezni,…..
Először is bocsánat a késésért, azt hiszem ennyire még soha nem húzódott el az összefoglaló. Nem, nem vesztünk el, ha valakit láttatok a Fókuszban, azok sem mi voltunk. Többé-kevésbé sikeresen leküzdtük a Szendrő Rali versenytávját, de egyelőre a főnököm sokkal inkább…..
Holnap véget ér a nyári szünetünk, mivel kezdetét veszi az Ózd Rali. Végre egy aszfaltos futam, amelyet ezúttal nem az ország ellenkező végében rendeznek meg, hanem a keleti régióban! Így valamivel kisebb logisztikai kihívást jelent a szereplésünk. Iminek nem kell háromszáz…..
Mostanában eléggé megritkultak a bejegyzéseim. Ez nem is annyira meglepő annak fényében, hogy jelenleg kicsit szabadságoltuk magunkat. Persze nem a munkahelyi kötelezettségeinket sumákoljuk el, Imi és Péter szervizfőnökünk gőzerővel szállítja a pizzákat, én pedig nem…..
Nos, már túl is vagyunk rajta. Sajnos kifejezetten hamar sikerült átesni ezen a bemutatkozáson: az első szakasz végétől úgy 2 km-re a kuplungunk megadta magát, így aztán ki is álltunk. Versenykörülmények között mentünk nagyjából 5 km-t, azok közül is az utolsón már…..
A szezoneleji fáradtság, eltunyulás és semmittevés elűzésére a lehető legjobbkor jött a fellépés. És természetesen azért is, mert egy valamirevaló posztot sem tud az ember írni, ha nincs miről. Nem akarlak benneteket fárasztani az üres időszakokban mindenféle önéletrajzi…..
Nos, itt az első kép: az előző tulaj házhozszállította a fekete-sárga szörnyeteget!Háttérben a családi ház látszik, illetve a sokat megélt családi Suzuki. Róla fogok még bőven postolni.A kocsi mellett pedig a leendő sofőr, Imi feszít büszkén! Illetve sokkal inkább betegen,…..
 Már hetek óta nem volt semmi normális zenei megmozdulás, amin részt vettem volna. Sem mint előadó, sem mint hallgató. Az utóbbi napokban időnként még valamiféle elvonási tünetek is jelentkeztek rajtam, amit csak kissé tudtak pótolni, arrébb lökni a próbák, a forralt bor…..
Goofy PaPa 2009.11.02 18:57:46
A Gyöngyös központjában felállított színpadhoz a koncert kezdete előtt jó egy órával érkeztem, a többiek már felrántották a cuccot, Viktor pedig a beálláshoz készülődött. Én azért nem velük jöttem, mert aznap hivatali kihelyezett munkaértekezleten voltam…..
 Elérkeztünk a nagy nyári koncertkörút utolsó állomására Szegedre, a Szegedi Ifjúsági Napokra. Na de hogyan? Úgy kábé, mintha a II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola harmadik osztályosai mentek volna kirándulni: a betervezett indulási időponthoz képest csekély egy órás…..
04.30. EFEN Újra Kerekes Band koncert tehát. Némi kavarodás előzte meg a kezdést: először éjféli kezdést mondtak – így is került fel a plakátokra – aztán 23.00-ra módosították – ami bekerült minden programfüzetbe, ám a Republic mindenki számítását…..
2009.05.29. Bécs - Ost Klub Aznap nem dolgoztam, szabit vettem ki. Már délelőtt elindultunk mert több feladatunk is akadt, illetve több dolgot is el akartunk intézni. Bepakolás, tetris – új basszusláda (nevet nem tudom, ne kérdezzétek, új szekrény N.Csabi ládájának, és…..