Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bodiniko

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Évekig azt gondoltam, hogy semmiképp sem lehet szó tudatos összeesküvésről. Mármint hogy lehetetlen, hogy a Tesco szándékosan próbáljon meg azzal a piti trükkel pénzt keresni, hogy pár forinttal olcsóbb árat ír ki a polccímkéken, mint amit a végén a kasszánál elszámolnak.…..
bodiniko 2020.11.03 09:12:04
@Benbe: droid az édesanyád.. az elektronikus cimke is szar .. az is meghibásodik te paraszt.. mint ebben a tizenkét évben kiderült ..:D azokat a droidokat nem lehet kikerülni..és rte sem zabálhatnád esténként a csipszecskét a kanapén ha droid nem lenne.. sőt semmit sem zabálnál -mert gondolom nincs farmod otthon ,hogy megtermeld a családod gyomrába valót.. akkor nem itt kommentelnél hogy droid.. hanem kapálnál meg etetnéd a disznót fejnéd a tehenet .. :D
A betegjogi törvényt sérti a hivatásával visszaélő, másodfokon elítélt orvos nevének eltitkolása. A betegnek joga van megfelelő módon tájékozódni állapotáról, orvosáról, az őt alkalmazó kórházról, amely ismeret kihat az egészségügyi állapotára. A Csolnoky Ferenc Veszprém Megyei Kórház és a…..
A következő képek a szülés előtt és főleg után készültek női testekről, a maguk valóságában Photoshop és retus nélkül. Nem olyan nőkről, akik három nappal szülés után már a régi formájukat hozzák, a képeken legalábbis, ott a tökéletes bikini body és az édes…..
"Los Angelesben élek és az egyik nap átugorottam néhány barátnőmmel Vegasba egy kis táncolásra." Imádjuk, ha egy sztori így kezdődik, és nem azzal, hogy "bár ne vettem volna meg kéz alatt azt a lámbgombakrémet a Moszkva téri emberpiacon." Pedig itt is ember-,…..
bodiniko 2010.01.22 23:25:12
@Kitalátor feljegyzetei: igazad van ,az én keresztmuterom is konzumnő volt régesrégen,nem mai dolog ez már....aki okos -fizetteti a piát,megajándékoztatja magát..szobára menet,aztán pisi és smink címén -szépen lelép....aki pedig jó kislány eleve el se megy olyan helyre amit nem ismer ,esetleg nem teljesen jó híre van....az én fiatal lányismerőseim nem is mennek fiú haver nélkül szórakozni....hisz egy férfi ismeri a sok éhes kandúr szándékát....és időben felkéri a lányt ,hogy ne tudják molesztálni.aki ugye korpa közé keveredik ..azt megeszik a disznók mondták a nagyanyáink-és igazuk is volt...
Akác Virág levele a fenti, Parti Nagy Lajoshoz illő mondattal kezdődik, aztán így folyatódik:aminek az ára akciósan 135 forintként volt feltüntetve. Mellette 170 forintos áron egy másik ízű, szintén kutyakolbász. A pénztárnál a kasszás 170 forintnak gondolta az akciósat, vagyis…..