Regisztráció Blogot indítok
Adatok
wild yeast

7 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
És igen visszatértünk. Blogunk több tagja is apasági örömökkel gazdagodott és közben volt pár tőke szőlő is amiről le kellettt szedni a gyümölcsöt. Nagyjából ez okozta az áramszünetet. Most pedig megújult erővel, sziporkázó jelzőkkel tértünk vissza. A múltkori…..
hordóminta Cabsav again 2009.08.11 22:42:32
Nekem nincs borgyűjteményem. Azért nincs mert mindig megiszom a jó boraimat. Most kaptam nemrég egy Márkvárt 2003-as Cabsavot. Nem is vártam vele sokáig. Hát ezért nincsenek nekem boraim. Ez a bor már nem kapható. Elfogyott. A borász úgy vélekedett, eddig ez volt a legjobb bor, amit…..
Úgy volt, hogy nagy olaszrizling kóstolót tartunk. Meg is rendeltünk pár jó olaszt. De végül úgy alakult, hogy csak ketten tudtunk résztvenni a bulin Borvonóval, ezért a szokásos vaktesztet lefújtuk. Egyet viszont kiválasztottunk, hogy mégse szomjazzunk annyira. Ez pedig a Hollóvár…..
Bementem a metróba ásványvízért, kijöttem egy leértélelt Sauska rosével. Nézem, mondom biztos 2007, de nem 2008 vazze. Lehengerlő kaliforniai minimál design segített felé billenteni a hasonló árú korábban kóstolt roséktól., pl. gere weninger stb. A palackon fajtaismeretetés…..
hordóminta Világolni kell! 2009.06.18 16:25:00
Egy jó barátom mondja mindig, ha kell, menni kell, világolni kell. Ez annyit jelent, hogy olyan dolgokról kell magyarázni, amihez nem értünk. Van ilyen a politikában, sportban, borászatban... Én most világolok egy olyan kóstolóról ahol a Tokaji Dereszla birtokon testvérborászatok…..
Szülinapom volt és egyik kedvenc pizzériámba vágytam, ami messze van tőlünk, de az élményért megéri ótókázni. INNEN VITTEM HAZA egy palack Bolyki Zorróékat. Nem nagyon volt kedvem inni, mert az elmúlt hetekben túl sokat kóstolgattunk a haverokkal és többek…..
hordóminta Kell egy borfesztivál 2009.06.07 18:04:00
Nem tudom, honnan hallottam ezt a mondatot, de megmaradt bennem. Kell egy borfesztivál. Tokajban. Tokaji borfesztivál, a tavaszi. Nem tudom, ki hogy van vele, de nekem a borok világában Tokaj a legjobbat jelenti. Olyan érzés mint amikor Federert nézed ahogy teniszezik, Kobe Bryant-et ahogy…..