Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zoomy86

6 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Cyndi Lauper a reptéren 2011.03.07 08:25:00
Törölték a járatát Buenos Aires-ben, a hosszú várakozás alatt Cyndi megragadta a mikrofont, és dobott egy kibaszott laza "Girls just wanna have fun"-t a hangosba. Remélem nyáron felbukkan a bogácsi strandon is! ..
A szabálysértési törvény szigorítását tervezi a kormány az úgynevezett „szabadulóbulikkal” kapcsolatban. Az utóbbi időben ugyanis elszaporodtak a börtönből szabaduló családtag tiszteletére rendezett összejövetelek. Az esemény egyes helyeken már…..
De rengeteg időt elbasztak vele, ráadásul Rubik!   ..
Emléktáblát avattak elhunyt kollégájuk tiszteletére a Milleneumi Földalatti Vasút dolgozói és a Metró Közlekedési Dolgozók Szakszervezetének tagjai 2009. október 19-én a BKV Zrt. Mexikói úti járműtelepén.  A táblával munkatársai és barátai Pál Sándornak állítottak…..
Olvasónk éjszakai buszon szeretett volna jegyet venni, mivel a Ferenciek terén lévő jegyautomata -ahogy azt megszokhattuk- nem üzemelt. A biztonság esetére nyugtát is szeretett volna kérni a jegyről (ki tudja, lehet hamis), de helyette minősíthetetlen hangnemet és ordibálást kapott:…..
zoomy86 2009.09.15 18:11:52
@Torreador:
Kollegák????
Na gratulálok. Nyilván ezért nem értetted a lényeget a postban.
Egyébként meg nyugtát adni KÖTELES lenne mindenki aki elad bármit. Például azért, hogy ha "esetleg" hamis a jegy ne téged b@sztassanak. Bár tudod mit? Téged barátom megb@szhat mind egytől egyig.
Soha többé leállást, soha többé tetszhalottságot, Mikorka Kálmán újra Magyarrországon, és idegesítőbb, mint valaha. Az őszi vadászszezon nyitányát kürt helyett Novi talicskoid remeklésével jelezném, megoldását kivételesen nem dugom el, olyan penetráns, hogy úgyis mindegy.…..
A Big Mac index megmondja, hogy mennyit ér a pénzünk; egyesek szerint pontosabban, mint a valutaárfolyamok. Az alapötlet egyszerű: meg kell nézni, mennyibe kerül az egyes országokban a McDonald's zászlóshajója, és máris össze tudjuk hasonlítani az adott valuták vásárlóértékét.…..
Örülök, hogy a sok panasz mellett egyre több pozitív sztorit küldtök. Nem csak ide, a BKV-figyelőre is. Olvasónk 33 százalékos jegyet kért, helyette 50 százalékosat kapott, de nem volt mellé diákja. A kalauz szerencsére nem büntette meg, tanácsot adott neki, hogyan úszhatja meg a…..
No, eléggé el vagyok maradva ezzel az egésszel, belátom. Bár ahogy nézem nem olvassák sokan :)Hogy mi volt nyáron eddig? Vegyük sorba az érdekesebb részeit.1. Hegyalja feszt: irgalmatlan jó buli volt. Tuti megyek jövőre is. Jól éreztem magam, finom borok és pálinkák voltak,…..
Baromira elgem van az álláskeresésből. Nagy részben nyilván azért, mert nem találok munkát. Kis részben meg azért, mert megőrjítenek a lehetőségek. Diákként nem is keresek teljes munkaidős állást, de valamiből fizetnem kellene a sulit ugyebár, meg az sem egészséges, ha itthon…..
Lesem az iwiw-et. Elég gyakran. Nem tehetek róla, szeretem. (-fúúj-) Az alkalmazásokat viszont kevésbé. Főleg az "Egymás szemében" címűt. Akkor lenne értelme, hogy ha ott lenne, hogy Gipsz Jakab szerint egy lúzer vagy. Így inkább nevezném "Egymás háta…..
Te jó úristen… Hiszti volt a penimarketben a sajtért. Ez volt az EP választási eredmények mellett a vezető hír :) A vicc az, hogy egy inadavideós videóban jól látszik, ahogy egy „napsütötte” hölgy szépen kihasználja, hogy az egész bolt csak azzal foglalkozik,…..
Kioktató Blog Sajtszagú barakk 2009.06.08 23:10:00
No mit kíván a magyar nép, miután jól kiszavazta magát vasárnap délután? Persze hogy trappista sajtot. A politikai korrektség jegyében kifejezetten magyar terméket, viccesen alacsony áron, 576 Ft-ért, a tizenhárom éves Penny Market szervezésében. Természetesen mindenki meg van…..
Ezen is túl lennénk. Lezajlott az EP választás. Az eredmény még nem ismert, de felmérésekből már lehet tudni, hogy a Fidesznek nagy esélyt jósolnak a "nagyok". 22-ből 16-17 helyet. Nem is tudom. Néztem én ezeket a listákat. Már hogy kik vannak jelölve a…..
Nno... Hol is kezdjem.Elég sokminden kavarodik ebben a kis buksiban mostanság. Vizsgaidőszak, érdekes szerelmi élet, barátok (???) meg miegymás. Mindig jót röhögök, mikor egy családtag vagy haver megkérdezi, hogy megy a suli, meg miket tanulok. Tanulok? Olyat azért mégse. Erre…..