Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ritmikus csimpifon

0 bejegyzést írt és 350 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az egyik legősibb, és kétségkívül leghatásosabb menedzsment technika az, amikor a főnök ordítva, üvöltve, kiabálva közli utasításait a beosztottjaival. A kívánt hatás eléréséhez ilyenkor javasolt obszcén kifejezéseket is használni, a célszemélyeket megalázni,…..
Nudista lányok Koncertre várva... 2015.05.16 17:36:58
ritmikus csimpifon 2015.05.17 12:29:17
@pythonozok: Én is ugyanerre gondoltam :D
Miután eljutott az orvoshoz az ember, újabb két lehetőség van, vagy belehal betegségébe, sérülésébe, bajába, vagy vár tovább, hogy eljuttassák a megfelelő kórterembe. Tisztelt Blogíró, Blog-felelős-szerkesztő!   Egy jó ismerősöm ajánlotta az Ön oldalukat, hogy frissen…..
“Valós a fenyegetettség a Földön-kívüli lények részéről” - mondta egykoron Ronald Reagan, az Egyesült Államok elnöke. Sorozatunk következő részében a világ hat, leghitelesebbnek tartott ufó-észlelését gyűjtöttük össze. A poszt végén szavazás!  Sorozatunk korábbi…..
Lauren Blog Őrült oroszok! 2015.03.04 16:21:11
Selfie - az elmúlt évek egyik leggyakrabban használt mű-szava. A fotózás új dimenzióját jelentik a többnyire mobillal, gyakran a közösségi oldalakra szánt önarcképek, melyeket egyre extrémebb helyzetben készítenek merész embertársaink. Például felhőkarcolók tetején, kötél…..
ritmikus csimpifon 2015.03.05 12:41:26
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Amennyiben jogi tanácsra, vagy segítségre van szüksége, az mhtjog@gmail.com elérhetőségen vegye fel velünk a kapcsolatot! Üdvözlöm!   Tegnap az Index-et olvasva botlottam bele a Munkahelyi Terror…..
Tökéletesen teljesítettél az interjún, a leendő munkáltatódnak elmondtál magadról mindent, értesz a közösségi médiához, és a generációddal új látásmódot viszel a munkahelynek. Kiváló eredménnyel végeztél el egy jónevű egyetemet, és rendelkezel a szükséges…..
Tisztelt Munkahelyi Terror blog!   Az lenne a problémám, hogy jelenlegi munkahelyemen jeleztem a felmondási szándékomat szóban a közvetlen főnökeimnek, majd az ő útmutatásuk szerint írásban is megtettem ezt. Ez utóbbit a cég belső postáján keresztül továbbítottam a humánra,…..
A Sztárban sztár tavalyi, első évada azért volt meglepően jó, mert egy olyan formátumból hozta ki a maximumot, amibe simán bele volt kódolva a bukás is. A beöltözős-átlényegülős énekes műsorok produkcióit egyik oldalról csak egy paraszthajszál választja el a karaoke-tól, a…..
ritmikus csimpifon 2014.09.08 17:27:42
Kevesebb barbár dolgot tudnék mondani a világból annál, mint a cápák leuszonyozása, és annak kereskedelme. Senkit nem akarok sokkolni itt brutális videókkal, de elképesztő felvételek vannak arról, ahogy a cápáknak élve levágják az uszonyait, majd a mozgásképtelen testet…..
Movie Tank 451° Fahrenheit (1966) 2014.08.03 08:00:00
Az irodalom maga az emberiség. Ezt hajlamosak vagyunk elfelejteni, de ha belegondolunk a ténybe, hogy az őskorból való kilépést nem kis részben az írás megjelenése tette lehetővé, valószínűleg máris újra képesek vagyunk átérezni a könyvek jelentőségét. Az évezredek óta…..
ritmikus csimpifon 2014.08.04 19:03:29
Ha ér, ha nem, a Blikk úgy gondolta, megmutatja Larion Zoé modellcsaj alkarját, amin elkezdett gennyesedni egy seb. Mer' elesett és bibis lett neki. És a legvisszataszítóbb nem is a seb, hanem az a sírás, amit az anyagi helyzete miatt folytat a csaj és a faszija, Müller Attila. Itt a…..
„Kőtáblán, papiruszon vagy barlangrajzon szamizdatban terjesztve az aluljárókban mondjuk meggyőzőbb lenne ez a szöveg” − írtam a Jobbklikk Facebook-falára, amikor megosztották Békés Márton Az utolsó felkelés című könyvének előszavát. Vicces dolog a szilícium…..
ritmikus csimpifon 2014.07.10 21:24:55
Kedves Olvasó!   Nem bírom ki, hogy ne osszam meg tapasztalataimat a kedves olvasókkal. Az elmúlt 3 évben ez volt a 3-dik olyan munkahely, ahol a L. Ron Hubbard (a szcientológiai egyház alapítója) által cégvezetésről készített tanulmányokat magukévá tevő vállalkozással…..
Ha szerencsések vagyunk és el tudunk utazni egy-egy távolabbi országba, akkor érdemes kipróbálni néhány helyi ételkülönlegességet (mármint ha van bátorságunk hozzá). Persze nem szabad megfeledkeznünk az ottani étkezési szokásokról sem! 1. Kína Szokatlan étel: Madárfészek…..
Praxis Mindig a beteg a hülye? 2014.05.19 07:05:57
Az emberek sajnos elég nagy hányada találkozott már valamilyen formában negatív élménnyel az egészségügyben és miért ilyen rossz az orvosok közmegítélése? Nem lehet, hogy ebben azért önöknek is meg van a szerepe? Tisztelt Praxis blog!   Jó ideje igyekszem figyelemmel…..
Idén negyedik alkalommal tette közzé a nemek közti bérszakadékkal kapcsolatos szokásos aggódását az Európai Bizottság az „Egyenlő Díjazás Napja” alkalmából. Eszerint 16 százalék körüli a nők és a férfiak „átlagos” bére közti eltérés. Azt viszont már nem harsogja…..
ritmikus csimpifon 2014.03.08 20:59:56
@petronella.k.t.: Ez egy intro course, jó lenne látni végzettek közötti statisztikát is.

De jó az irány, én drukkolok :)
Ahogy a nők mennek felfele a ranglétrán, egyre inkább eltűnnek. Mert akkor mennek szülni, utána meg visszazuhannak a létra alsóbb fokainak egyikére. Az alsóbb szinteken az alkalmazottak több mint fele nő. Ahogy nézünk egyre feljebb a ranglétrán, számuk egyre zsugorodik, a vezetői…..
ritmikus csimpifon 2014.03.07 13:17:20
@szerintem is:

Kötelező video a témában:
www.youtube.com/watch?v=Bi1AD7aTOtI
Szerdán elkezdődött a budapesti bérbringa-hálózat állomásainak építése. A dokkolótelepítés több helyen indult egyszerre. A VI. kerületben, az Andrássy út és a Körönd környékén, valamint a Nagykörúton is szerelnek. A munkákat nehezíti, hogy - bár előre kiplakátolták -…..
ritmikus csimpifon 2014.03.05 14:13:58
@zsoci: ostoba troll
Néha jóformán csak a szerencsén múlik, hogy a jogosítvány megszerzésekor a forgalmi vizsgán kell-e kenőpénzt fizetni a vizsgabiztosnak, akár jól vezetünk, akár nem. Az autópálya-építés során a kereskedők által visszaosztott pénz miatt jócskán megugorhat egy kilométer út…..
ritmikus csimpifon 2014.03.05 12:13:43
Ars Boni Aki másnak vermet ás 2014.03.02 08:21:00
A fürdő üzemeltetője kártérítési felelősséggel tartozik a balesetért, ha a leeresztett kültéri medence üres állapotára, mint veszélyforrásra megfelelő módon a figyelmet nem hívja fel – állapította meg a Szegedi Ítélőtábla egy eseti döntésében. Az ügy…..
Régen az emberek ha taxit akartak, akkor társadalmi helyzetüktől függően elbattyogtak a legközelebbi telefonfülkéig és rendeltek maguknak egyet, vagy addig szaladtak, amíg nem találtak valamelyik sarkon egy éppen szabad autót. Az idők változtak, a technika fejlődött és a házi…..
Így szól Hajós András jelmondata, akit dobozba zárnak az új műsorában, ezért azt a címet kapta, hogy Hajós a dobozban. Az nem világos, hogy ilyen vallomásos rész lesz minden epizód elején, vagy csak a premier miatt kaptunk betekintést a szomorú középkorú férfi mindennapjaiba,…..