Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zevaa

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
àlabeck Padlizsános csirkemell 2007.08.23 11:19:00
Igazából padlizsános, hagymás, paradicsomos csirkemell Csirkemellet vastagságában felvágom, így egy egész csirkemellből 4 szelet lesz. Fűszereket (ízlés szerint; rozmaring, majoránna, borsika, koriander, csak semmiből ne legyen túl sok) sóval, kis olajjal (legjobb, ha olíva)…..
Újabb smink és parfümmegjelenésekről számolok be nektek ma, hiszen már régóta gyűlnek a Kedvencek mappámban a mutogatnivalók.Nálam most a Clarins a befutó a válogatásban - nektek melyik tetszik a legjobban?ClarinsŐszre gyönyőrű, aranyszín búzakalászokkal díszített púder és…..
Amikor Bianka megírta a velencei utazását a blogon, a legjobban arra irigykedtem, hogy csodálatos emlékekkel tölti majd meg a a Moleskine City Notebookját. Aki már régóta ismer és/vagy rendszeresen olvassa a blogot, az tudja, hogy semmilyen ruha, ékszer vagy cipő sem tud annyira…..
OurFashion Chanel tütü 2009.06.04 14:05:00
Hogy mennyi toll kell ahhoz, hogy Karl Lagerfeld egy személyre szabott tütüt készítsen a balettgéniusz  Elena Glurdjidze-nak? 2500. Huhhhh... sőt, három varrónő több, mint 100 órán át dolgozott az applikáción.Elena, az angol nemzeti balett üdvöskéje szerint az…..
OurFashion Sminkpéntek 2009.06.05 12:37:00
Bizony lányok, ismét itt egy újabb adagnyi gyönyörűség, végre már az őszi kollekciókból. Melyikre csapnátok le legszívesebben?UPDATE: A Dior legújabb, őszi kollekciójának első képei is megérkeztek. A Jazzclub sztárterméke a hatszínű szemhéjpúder-paletta lesz,…..
OurFashion Fiúk a kertből 2009.06.05 09:45:00
Fiúk, férfiak vagy bácsikák, sokkal kevésbé foglalkoznak azzal, hogy mit vesznek fel, mint a lányok, hiszen az ő dolguk, hogy a teli szekrény előtt állva szomorkodjanak azt mormogva: Egy rongyom sincs. Az "erősebb" nemnek nincs is olyan könnyű dolga, mint nekünk, hiszen…..