Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ttrisz

0 bejegyzést írt és 39 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Subba gasztro: Habos 2010.09.14 11:05:00
Várjuk a napot amikor kikopik a trendből az az eljárás ami mostanában a legtöbb étteremben rontja a látványt. Konkrétan a probléma úgy néz ki, hogy megkapod a kajádat, rajta pedig egy olyasmi képződményt mintha valaki egy hatalmasat csulázott volna a tányérodra, de…..
…elmondom hát mindenkinek.Történetem furcsa. Több mint furcsa, nem is tudom, hogy kezdjek bele igazán. Előre is elnézést, ha néha nem találom majd a szavakat. Igazából abban sem vagyok teljesen biztos, hogy történetem erre a blogra való.Huszonöt éves vagyok és két hónapja…..
 Az MDF Facebook oldalán posztolták ki Szegő Péter írását, melynek a címe Zsidóként mért szavazok az MDF-re. A cikket nem olvastam el, és bevallom nincs is kedvem. Miért?Alapvetően zsidó vagyok, nem vallásos, de anyám zsidó, az egész családom akit ismerek zsidó, és valljuk…..
ttrisz 2010.04.06 13:38:22
Miért menjek el szavazni, ha igazán egyik sem tetszik? – kérdezte tegnap az unokahúgom, aki nem mellesleg „első választó” (lenne), s nekem huszonnégy óra kellett, amíg nagyjából megtaláltam a választ. Talán mondhattam volna rögtön a hangzatos kulcsszavakat:…..
Keményen nyomják a Counter-Strike harcosok Kínában. Egy Jilin tartománybeli netkávézóban múlt kedden összekapott két CS-s, egyikük wallhackkal vádolta a másikat, vagyis azzal, hogy olyan cheatet használt, amivel átlátott a falakon (és így látta, hogy merre mozognak a ték és a…..
Korfun találkoztam a sokféle konyhai hagyományt egyesítő étekkel, a Pastitsadával.Csinálnak hasonlót a néhai Jugoszlávia népei, de a Korfun minden étteremben kapható ételcsodát nem főzik a többi görög szigeten, tapasztalatom szerint Athénban sem.Kínálják mindenfelé a pastitsio nevű rakott tésztát,…..
Turkáltam a neten, hogy készül a spagetti carbonara? Azt láttam, mint mindig: ugyanaz a recept sok oldalról visszaköszön, helyenként módosításokkal, máskor meg szóról szóra. Megy a lopkovice itt is. Nomeg a butaság. Már a wikipédia is átvett egy olyan "autentikus" receptet, ami szerint a carbonara…..
ttrisz 2010.02.28 12:05:17
@Vagyok, aki vagyok...:

nem baj, vállalom, hogy sznob vagyok, ha az azt jelenti, hogy egészséges és finom ;-)

aki a majonézról gondolja azt, hogy finom, az jobbat nem érdemel.
ttrisz 2010.03.07 16:21:33
@félemelet:

végülis ha így állunk hozzá akkor minden egészséges, értelmetlen bármiről beszélni...

szemellenzős alulművelt birka vagy, kenj a hajadra majonézt és állj be a csordába bégetni.
Macskapcsolat Macskazabálók? 2010.02.28 08:33:00
A közelmúltban nagy felháborodást keltett Olaszországban egy főzős műsor. Beppe Bigazzi séf a RAI 1 nemzeti televíziós csatorna La Prova del Cuoco című műsorában a "fehér macskahús" ízletességét magasztalta. A műsor után határozatlan időre felfüggesztették a…..
Fighter Ha késsel támadnak ránk 2010.02.25 23:25:00
Néhány poszt erejéig a késes támadások témakörével fogunk foglalkozni: először megnézzük, milyen esélyeink vannak kés ellen, majd azt is, hogy mit tehetünk ilyenkor. Senki sem nyerhet kés ellen fegyvertelenül, mondják. Általánosításnak tűnhet, de az egyik leggyakoribb tévhit…..
ttrisz 2010.02.26 12:49:30
@Bambusznyárs:

teljesen mindegy mit csinálsz, csak nagy erővel tedd, ha belenyúl, széttörik a keze :)
ttrisz 2010.02.26 13:01:30
@kalevaleez: nem vagyok jobbikos...

egyszerűen abból a tényből indulok ki, hogy valamiért az etnikumnál gyakrabban fordul elő kés, mint a fehér suttyóknál.

ezt nem cáfolja és nem is erősiti az a tény, az hogy "láttál már" fehéreknél is kést.
ttrisz 2010.02.26 13:22:48
@oldalazó gnóm:
igaz.

én is most készülök kést venni, sztetek milyet érdemes?
Bár régóta ígérjük, hogy lesz ilyen is - mégis ez az első sörbeszámolónk. Nem akarunk persze az erre szakosodott, tematikus blogokkal versenyezni - de úgy érezzük, tudunk újat mondani a sörmárkák terén. Magyarországon ma méltánytalanul periférikus helyet foglalnak el a piacon…..
Szerintem rosszat, nagyon rosszat! A vörös húsok grillezésének egyik titka, hogy néhány ritka kivételt leszámítva sütés közben, vagy utána sózunk, mert ha a pácba só kerül, akkor a hús elveszti a levét és száraz cipőtalp lesz belőle. A…..
Itt van az ősz, itt van újra és tán ebből az alkalomból megérkezett az első olvasói levél. Várjuk a többit is, tetszenek emlékezni, masszazsblog kukac indamail pont hu.  Nem tartozom a mai csirkék korosztályába,  ennek ellenére férfiak  állítása szerint…..
Multi "F#ck you, Madonna!" 2009.08.23 12:13:00
Előre sietek leszögezni, mielőtt megrohannak a fanatikusok: a koncert önmagában jó lett volna. Annak ellenére, vagy talán épp azért, mert a fergeteges produkcióban ritkán lehetett hallani Madonna élő hangját. Az erőteljes refrének a háttérénekes(ek)től vagy előre rögzített…..
w Non sequitur 2009.08.14 05:15:00
Fidesz-program márpedig nem lesz, csak a választás előtt, februárban; ami logikusnak tűnik, de nem az. Ugyanis a kormányellenes hőbörgés minden egyes mondatához joggal várja el a lakosság, hogy mondják meg neki, mi lenne az alternatíva. Programkezdemény, nagyvonalú tervelkedés már…..
(mivel a korábbi posztunkat elnyelte a sötétség, kénytelenek voltunk újra tesztelni. Még több étterem itt) Nem állíthatom (még), hogy törzsvendég vagyok a szemesi Kistücsök étteremben, de az elmúlt nem egészen egy év alatt négyszer ettem itt, és az élmény minden alkalommal a…..
ttrisz 2009.08.05 13:00:22
@One China: nem-nem :)

Legutoljára csak annyi élmény volt, hogy 34 fok, dögmeleg, a légkondis belső helyiségbe foglaltam, ennek ellenére a teraszra kaptunk helyet, ráadásul napernyő nélkül. Szóval enyhe fokú napszúrással abszolváltuk az ebédet, amely egyébként kitűnő volt!
ttrisz 2009.08.05 14:09:51
@Rékuc: a kistücsök nem dresszkódos hely és engem mindig beengedtek :)
ttrisz 2009.08.05 14:14:44
@Pattaya: biztos vagyok benne, hogy Csapody Balázzsal semmi gond sincs, amit írtam szubjektív.
Ezt tapasztaltam, ezt írtam le.

Bizonyára bennem is van hiba. Az a gond, hogy azt várom el vidéken, ami Pesten már többnyire alap.

Jobban zavaró a "miben segíthetek" sutyerák az ajtóban. A diningguide-n volt egy jó cikk a 10 legnagyobb éttermi hibáról, egyik pont a "miben segíthetek" kérdés a felszolgálótól. Értelmezhetetlen.
Megcsaltalak Pocsék az ágyban 2009.06.06 09:45:00
El kell ítélni azt a nőt, aki azért keres magának "kalandokat", mert a férjétől nem kapja meg azt az ágyban, amire vágyik?Férjnél vagyok 7 éve, a párom a mai napig mondja, megcsókolná a lábam nyomát is. Nagyon szeret, mindegy hogy nézek ki, ha zsíros a hajam, vagy…..