Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bányai József

56 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves Lakosok! Kedves Olvasóim!   A március 4-i testületi ülés legfőbb napirendje a költségvetési rendelet volt. A testület a költségvetést 6 igen, 1 nem szavazattal elfogadta.    A főbb számai..
  Sikerekben gazdag, Boldog Új Évet kívánok Pilisjászfalu minden lakójának!   Bányai József..
  Áldott, békés, szeretetteljes Karácsonyt kívánok Pilisjászfalu minden lakójának!..
Kedves Olvasóim! Mivel igény jelentkezett rá, így igyekeztem eleget tenni a kérésnek, hogy a Facebookon is olvashatóak legyenek a bejegyzések és maga a blog is.  Tudom, hogy nem elég tenni és dolgozni, hanem mindezt kommunikálni is kell(ene). Hiába gondolom azt, hogy jó döntések születnek, ha az…..
Egyik lakótársunk tette fel a Facebookra, hogy talált egy olajfoltot a Kis Somlyó-Csévi utca és Somlyó köz sarkon.  A kollégáim a mai napon kint voltak, de sajnos a folt vízen áll... Így felszedni csak akkor tudják, ha a vizet elszívja a föld (murva). Amint ez megtörténik,akkor természetesen egy…..
  Tisztelt Lakosaink! A legutóbbi testületi ülésen új szabályozást fogadtunk el a település néhány területére. Változtak a Somlyó-völgy beépítési szabályai, az iparterület kiszabályozása kezdődött el, valamint mezőgazdasági kertes övezet került kialakításra...
Tisztelt Képviselőjelöltek!   Ahogy közeledik a választás, minden választópolgár egyre kíváncsibb a választókerületi jelöltekre. Kíváncsi, hogy a választókerületében lévő problémákra, de még inkább a településen lévő megoldandó kérdésekre és problémákra milyen javaslata van a képviselőjelölteknek.…..
A mai napon a Kivitelező átadta az iskola alsó szinti mosdóit. Az iskola gondnokának a karbantartással kapcsolatos tudnivalókat átadta.  Az iskola mosdója használható lesz. Jó egészséget kívánunk a diákoknak a mosdó használatához és kérünk mindenkit, vigyázzon rá!  ..
Néhány hét alatt elkészült az iskola alsó szintjén az új mosdó. A keddi napon 10 órakos átadásra kerül (műszaki átadás) az iskola részére. Reméljük, hogy sokáig tudják használni a gyerekek.    Néhány kép a befejező munkálatokról (kattintásra galéria nyílik)  ..
A polgárőrség legmagasabb kitüntetését vehette át Pilisjászfalu polgármestere2018 március 24-én, az Országos Rendőr-főkapitányság Auditóriumában tartott polgárőr küldöttgyűlésen, Dr. Pintér Sándor belügyminiszter és Dr. Túrós András az OPSZ elnöke, a polgárőr mozgalom támogatásának és népszerűsítése…..
Készül az iskola alsó szintjén az új mosdó. Hamarosan a porcelánok beépítése következik. A kivitelező tájékoztatása szerint a jövő hét folyamán már használatba vehetik a gyerekek.         ..
Kiemelkedő teljesítményért kapott rendőrségi elismerést a Pilisjászfalui Polgárőrség tagja. Az 1848-as szabadságharc emléknapjának 170. évfordulója alkalmából elismerést adott át dr. Pál Adrián rendőr alezredes, a Budaörsi Rendőr-főkapitányság vezetője, Koczka Gábor rendőr alezredes, a…..
Sok esetben halljuk a kritikát, hogy ebben a faluban nem történik semmi. Ez egész egyszerűen nem igaz, de sajnos a mi hibánk, hogy a lakosok nem értesülnek róla megfelelő módon, így ezen igyekszünk változtatni. Úgy döntöttem, hogy igyekszem legalább heti egy posztot írni ide, mert van…..
  A tegnapi napon átadásra került a 14,7 Millió Ft-os megnyert pályázatból felújított orvosi rendelő, melynek a tetőszerkezet, nyílászárói és belső terei kerültek felújításra. A rendelő kapott egy új vizsgálóhelyiséget, orvosi tartózkodóhelyiséget az új várón és beteg mosdón kívül...
Tisztelt Olvasók! Újra elkezdődött a Esztergom-Zsámbék közötti összekötő út tervezési szakasza. Az alábbi nyomvonaltervek készültek el eddig. ..
Minden kedves Hölgy és Nő olvasót szeretettel köszöntök a Nőnap alkalmából! Kívánom, hogy ez a nap csak Rólatok/Önökről szóljon!  ..
Kérek mindenkit, hogy aki tud, szavazzon a Jászfalui iskolára, hogy a felső szinti mosdó is megújulhasson. Az alábbi linken lehet szavazni: http://www.domestos.hu/iskolai-program/iskola/pilisjaszfalui-dozsa-gyorgy-altalanos-iskola/  ..
Március 2-án, szombaton 14 órától tartott egy közel két és fél órás fórumot Csenger-Zalán Zsolt országgyűlési képviselő úr. Bemutatta mind a maga választókerületi, mind pedig a FIDESZ-KDNP terveit a következő 4 évre. Megtudhattuk, hogy mennyit fejlődött a választókerület az országon belül és…..
Az iskola alsó szintjén most folyik a mosdók felújítása. Remélhetőleg a szülők és gyerekek legnagyobb megelégedésére.   ..
Hamarosan a megújult orvosi rendelőben várakozhatunk.  A beruházás hamarosan elkészül, az eddigi kellemetlenségekért remélhetőleg mindenkit kárpótol a szép, felújított rendelő. ..
Tisztelt Ingatlantulajdonosok!   A Zöld Bicske NP Kft. a zöldhulladékot kapacitáshiány miatt a hozzájuk tartozó régió több településén, vagy településrészén nem tudta elszállítani. A Zöld Bicske vezetőjének kérése, hogy a T. Ingatlantulajdonosok a kitett zöldhulladékot hagyják kinn és a…..