Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fifi156

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Néhány alkalommal már jeleztem a „nagy politikusi beszédek” elemezésével kapcsolatos szkepszisemet. Téved, aki azt hiszi, hogy ezek a beszédek önmagukban bármit is eldöntenek, meghatároznak, hogy elhangzásuk után bármi is egy csapásra megváltozna. Ugyanakkor arra…..
Kedvesaranyos Fénylő Csillagunk! Ezúton értesítelek, hogy fellélegezhetsz. Legalábbis átmenetileg felesleges regisztrációpótló trükkök százain és a testre szabott hazai pálya még előnyösebbé tételén gondolkodni. Úgy állunk ugyanis, hogy ma Magyarországon nincs aki…..
Gyakran kérdem magamtól: miért uralkodik negatív hangulat az országban? Különösen most, amikor Orbán Viktor kétéves munkájának első gyümölcsei beérni látszanak, és helyes propagandával egy új államalapítás örömünnepének mámorába lehetne ringatni az egész magyar népet.…..
Cikkünk írásának pillanatában még zajlik a családon belüli erőszakról szóló vita a Parlamentben. Mi már nem követjük. Nem követjük, mert amit a fideszes parlamenti képviselők művelnek a parlamentben, attól csak hányni tudunk. Itt van pár idézet csemegéül: a kép…..
fifi156 2012.09.11 09:46:20
@bucbuc: hogy ki idíóta arról most nem nyítnék vitát
Orbán Viktor csütörtökön kiszivárgott (kiszivárogtatott?) véleménye szerint a költségvetés rossz helyzete miatt jövőre és 2014-ben (a következő választások évében) "meg kellene szüntetni" a pártok állami támogatását. (Most ne menjünk abba bele, hogy mitől…..
A kormánypártok és vezetőik támogatottságát elemző írásunk előző részében azt mutattuk be, hogy bár jóval magasabb szintről indult, a kormányzati ciklus felére a Fidesz, valamint Orbán Viktor népszerűsége is ugyanarra a szintre süllyedt, mint négy éve a szocialistáké…..
fifi156 2012.02.29 14:16:22
Remek elképzeléssel rukkolt elő a NER-birodalom Nemzeti Jövőkutató és Népességszívató Hatósága.Az elgondolás lényege a hetet egy csapásra doktrínán alapul:- toldozzuk vele valahogy, valamennyire a büdzsét,- tüntessünk el minél több, az előző, demokratikus köztársaságra…..
  Küldjétek be az 1 perces vágatlan portrévideóitokat! Kezdjétek azzal a félmondattal, hogy: "Ha én elnök lennék..." - és mondjátok el, mit tennétek, mit szeretnétek, mi a ti ügyetek! Mutasd meg, hogy van hangod, szavad, arcod! Mondd el, hogy neked mi a fontos, és…..
fifi156 2012.01.03 22:30:43
@a halál kamionja mindenkit elgázol:
te hülyébb vagy a sokévi átlagnál.
ezért vigyázz nehogy magad gázold el
Megint azzal mosunk amivel évszázadokkal ezelőtt is, mert ki volt az jól találva, akkor is koszolódtak a ruhák és nem is kéne feleslegesen vegyszergyárakat gazdagítani meg tisztítórendszereket fizetni. Jó, sok lesz az ökobio posztból, egy ideig hallgatunk róla.Az…..
A poszt első felét H küldte, köszönjük!A fővárosi közlekedési anomáliák után nézzünk már körül az ország háza táján is ez ügyben. Tavaly március óta regisztrációs jegyet kell váltani a tömegközlekedési  járműveken. A regisztrációs jegyet azért vezették be,…..
Hat éves szünet után november 20-án indul a Való világ negyedik kiadása, celebekkel, megváltozott beszavazóshow-val, új műsorszerkezettel és dedikált kúrószobával, amiről ugyan a csatorna szemérmesen azt kommunikálja, hogy "csendes szoba, pároknak", de közben kacsingat…..
Október végén furcsa "hirdetés" jelent meg a Klubrádió oldalán, amelyben azt kérték a hallgatóktól, hogy jelképesen fogadjanak örökbe 12 klubrádiós percet 12 ezer forintért. Nekünk sajnos akkor nem sikerült választ kapnunk a miértre, de az mmonline.hu-nak sikerült…..
(Létrehozva : 2010.04.05 ; Frissítve : 2011.06.22.) új nevek : Botka László, Nagy Imre, Vadai Ágnes, Szitka Péter Andráska Gergely, volt pécsi szocialista politikus : befolyással való üzérkedés -  1 év 8 hónap letöltendő börtönbüntetés. Egymillió-kétszázezer…..
No, újdonságot tudtunk meg Kósa „államcsőd” Lajostól és a kiváló Fideszesektől: az elmúlt 8 év a hibás. Majd volt képe azt mondani, hogy jobb lenne ha hallgatna az, aki előidézte a bajt. A vastagbőr azért jól odanőtt a debreceni gazdasági talentum arcára.No, az MSZP…..
  A Miniszterelnöki Hivatal mindig is kellemes kifizetőhelynek számított mindazok számára, akik jóban voltak a kormánnyal, és nem szívesen utasítottak vissza pár millió forintot. A napokban látott napvilágot a Bajnai-kormány MEH-jének talán utolsó listája az elmúlt…..
Mondta Illés Zoli (Fidesz, Terézváros) a nyugdíjas néninek a 2. forduló előtti kampányrendezvényen, melynek a fő témája ez volt: A videóból sok minden kiderül: Illés Zoli nem szavazatvásárlásnak gondolja ezt az akciót, ezért kéri el a 200 forintot. Számlát nem…..
fifi156 2010.04.19 17:19:30
      A minap eszembe jutott az egyik párt. Úgy hívják (hívták?), hogy Szabad Demokraták Szövetsége. Egykoron a magyar liberalizmus zászlóvivője volt, most pedig az utolsókat rúgja (lásd a Demszky-ig érő BKV-hullámokat). Konrad Lorenz híres…..
Az ideológiai tévék azért is jók, mert ott nincs ez a gusztustalanul hosszú nyári szünet. De azért a politikai újságíró is szabadságra megy néha, így Kálmán Olga is.Az utóbbi időben rákaptam az Egyenes beszédre, ezért ezen a héten is nézem. De sajnos most Bánó András…..
Steve Jobs visszavonul - jelentette be szerda este váratlanul maga az Apple vezérigazgatója egy közleményben. A múlt heti MacWorld előtt közzétett levelében még azt írta, hogy hormonproblémával küzd. Ezért fogyott nagyon sokat, ezért nem jelent az eseményen. Mai levelében már azt…..
fifi156 2009.01.15 09:31:57
Ha nekem lenne egy független, közéleti napilapom, akkor biztos megíratnám velük, hogy már megint baszogat a házmester. Hogy ne a lépcsőfordulóban tároljam a biciklit, hogy zárjam kulcsra a bejárati ajtót, meg hogy ne járkáljak a frissen felmosott járólapon. (Akkor mégis hogy…..