Regisztráció Blogot indítok
Adatok
popoppy

7 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az alábbi történetben olvasónk is elismeri, hogy fia hibázott: nem ellenőrizte a benzinkúton váltott megyematricáit, és az is értjük, hogy a Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató a mi érdekünkből és azért van, hogy behajtsa mindenkin az autópálya használati díjat, mégis nehéz nem úgy értelmezni a…..
popoppy 2019.01.28 20:21:46
Amikor arról beszélgetünk ismerősökkel, hogy el fogunk költözni Gyermelyre, mindig megkérdezik, hogy hol van. Pedig Gyermely csak 40 kilométerre van Budapesttől, Tatabánya irányában. Általában azt mindenki tudja, hogy ott van a tésztagyár :) De mi az amiért e mellett a település mellett…..
popoppy 2017.12.16 01:02:07
@Anikó Kovácsné Donáczi: Köszi! Melyik részén laktok Gyermelynek?
Gyermelyen lenni jó! Falunap 2017 2017.10.06 14:19:57
Szeptember 9-én, szombaton volt a Falunap Gyermelyen. Akit érdekel a részletes program itt találja.A gyerekeknek volt ugrálóvár, amit ingyenesen lehetett használni.  Volt trambulin:Különböző kézműves és ügyességi feladatok:Természetesen kirakodó vásár is volt, meg az elmaradhatatlan Gyermelyi…..
Ma viszonylag hosszú idő után (3 hét) voltunk Gyermelyen, mert közbe jött nyaralás, betegség egyéb programok.Ami ott várt viszont lélegzet elállító volt: mindenhol napraforgó.. Nem tudom, hogy ez itt minden évben így van, vagy jövőre mást fognak ültetni de most csodaszép volt a táj. Talán még szebb…..
a kert végében, ahol csak nadrágféken lehet lejönni olyan meredek :D Nálunk nem kell vigyázni a ruhára, majd a mosógép kimossa :D Természetesen ez nem erdő de olyan csak kicsiben. Nézzétek!..
Gyermely gyönyörű! Ha nem hiszed kattints erre a videóra! Csodálatos látványt nyújtó videó Gyermelyről. Drónnal készült de nem tudom ki csinálta. Ha megtudom frissítem a bejegyzést de addig is élvezzétek a madártávlatból készült felvételeket. Tedd ki nagy képernyőre, úgy nézd! :)..
Annyira gyönyörű a kertünk! Amikor télen kinéztük ezt az ingatlant, még nem is sejtettük, hogy ennyire csodaszép lesz nyáron:) Legutóbb amikor bekanyarodtunk az autóval a portára, azt éreztem, hogy ez fantasztikus, hogy ez a miénk!!!!!!Kiabáltam a boldogságtól: ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ mi itt fogunk lakni,…..
A férjem és én is vidékiek vagyunk. Ő békési én borsodi. Budapesten élünk már vagy 20 éve. Sokan mondják a vidékiek, hogy nem bírják megszokni a főváros, én nem így voltam ezzel, szerettem itt élni. De ez már múlt idő :)  40 évesen 2 gyerekkel annyira vágyom vissza a természetbe!...Nemrég…..
Azt gondolhatnánk, ez aztán igazán modern találmány, kifejezetten kis lakásokba tervezték. Pedig már a középkorban Németalföldön elterjedt a használata. Természetesen másképp…..