Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Firin Edhel

134 bejegyzést írt és 61 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azt vettem észre, hogy minél több ismerősöm van facebookon, annál több lájkos marhaság jelenik meg a falamon. Ilyen például a "Lájkolj ha jó fejnek tartasz!", vagy a "Ha szeretsz lájkold!", vagy a "Lájkold, ha eljönnél velem sörözni.".Erről nekem…..
Drámaibb lett volna a cím, ha megtoldom egy "elveszett titkai"-val, de mivel ezek nem titkok, és legkevésbé elveszettek, csak éppen keveseknek áll össze a fejében, hagyjuk a szenzációhajhászást. A lentieket vagy tucatszor megírtam már kommentben, de többször már nem, csak…..
Firin Edhel 2011.01.24 21:28:09
@Peter__Blau: Azt azért megnézném, hogy a gulyást valaki almával vagy banánnal eszi.. :)
Krisz 200 forintért vette meg a Mesterlövészt egy Líra könyvesboltban (gondolom ilyen formában, azaz újságmellékletként) és adtak hozzá egy leírást, amely döbbenetes részletességgel és becsületességgel mutat be mindent. Pályákat, fegyvereket. Le a kalappal. Néhány jó tanács…..
Firin Edhel 2010.11.09 21:30:03
Masqurade :) 2010.10.21 23:08:37
 Elköltöztem : http://inmasqurade.blogspot.com/Írok egy blogot a családom életéről, leginkább csak olyanokról akik már nincsen köztünk, ez a blog ugyan rejtett de ha valakit érdekel írjon ide kommentbe, vagy e-mail-t.Jó napot, jó szurkolást!..
Masqurade Pápá 2010.08.20 09:26:18
Nakéremszépen, holnap itt hagyom ezt a házat, ahol az elmúlt öt évetem töltöttem. Ugyan még hétfőn sőt vasárnap is visszajövök, de nem lesz időm írni, tehát, most elbúcsuzom. 2005 Szeptember vagy talán Augusztus, erre már nem emlékszem pontosan. Mama megtalálta ezt a házat,…..
Masqurade Elit pakolás 2010.08.19 13:22:56
 Reggel pakolok, kinézek az ablakon, látom, hogy jön egy konténeres, az agyam felfogja, hogy ez akár ide is jöhetne, majd lehajolok a dobozhoz, belerakok még egy poharat. Eltelt vagy fél perc, hirtelen felugrok, mert rájöttem, hogy nem csak hogy jöhet ide, de ide is jön! Felveszek…..
Masqurade huezmekkorajócímlenne 2010.08.18 10:55:05
 Egyre jobban megy a pakolás, már nincsen sok, de kevés a doboz. Van három darab és csókolom. Igaz vannak még megázottak is, akkor van vagy tíz, de még így is kevés. Sok minden megy bőröndbe, táskába vagy zsákba, ott is jó helyük van azért. Csütörtökön megyunk…..
Masqurade Emböröknek 2010.08.17 10:03:47
Na, embörök! Az van, hogy szombaton itten hagyám ezt a viskót és átal költözöm egy kúriába. Azt hinné az embör, hogy dobozokba pakólgatni nem olyan nagy dolog. Tévednek ám, mert az. Szelektálni kell, bár nem vagyok benne biztos, hogy ez a szó mitet is jelent, de aztat csináljuk…..
Masqurade Minden meg minden 2010.08.10 19:18:32
 Sok dolog történik itt, ebben az elveszett világban. Edda nő, cseperedik mindent megrág. Belőlem előjön a féltő anyuka, amit utálok, de majd elmúlik.Volt születésnapi buli, három is. Az első egész jó volt, csak a kutyát nem lehetett lelőni. A második borzalmas volt,…..
Masqurade Depresszió elleni kutya 2010.07.30 00:36:00
 Már egy hete, hogy elment mama. Még nem fogtam fel, és most időm sincs rá, mert megjött hozzánk a világ legszebb kiskutyája; Edda. (Nem, nem az együttesről kapta a nevét!)Igazi eleven kis dög. Rinyás nagyon és viccesen alszik. Imádjuk.Egyébként nem tudom, hogy pontosan…..
Firin Edhel 2010.08.05 13:38:52
@Rabyn: Perpill én is valahogy így vagyok, remélem így is marad. Segíteni majd jövőhéten kéne, akkor fogunk ezerrel pakolni, mert sok a cucc, de szerencsére egy csomó butor itt marad és így kevesebb kocsi kell majd:D
Masqurade Kicsit szomorkás a ... 2010.07.22 06:47:27
 Nagymamám, hova mentél? Most jobb neked? Figyelsz még rám? Tudod ugye, hogy szeretlek..Nyugodj Békében! Puszilom Anyut és Mamikát!Mama1943-2010..
Masqurade Panaszáradat 2010.07.19 09:27:28
 Itt vagyok, nem haltam még meg.Leszóltak, hogy miért nem írok. Elmondom. Eddig olyan bejegyzéseim voltak, amik elmesélték, hogy mi történt velem aznap, vagy csak a gondolataimat közöltem. Most ezeket nem szeretném, nem véletlenül. Nem tudnék másról írni, csak mamáról, hogy…..
Masqurade 2010 július 8. 2010.07.09 01:41:00
 Igaz, hogy már elmúlt éjfél, de tegyünk úgy mintha még tegnap lenne. A tegnapi nap ugyanis nagyon fontos szerepet játszik az én életemben. Tegnap el lettem jegyezve. Bizony. Igazi gyűrűvel, szép fehérarannyal, és kicsi kővel, ahogy szerettem volna.Mindez azért történt, mert…..
Masqurade A.C. Gyermekkora 2010.07.06 21:57:57
Tegnap végre eljutottunk Anyóshoz(= Nagy volt a boldogság meg minden. Beszélgettünk a költözésről, és mindenkinek vannak jó ötletei. Boginak csinálunk gardróbot, mert ha már van lehetőség rá, akkor az kell. Ma jól eláztunk, csak hogy Kockámnak megjöjjön a nyár hangulata.…..
Masqurade Kaptam vettem adtam 2010.07.05 08:23:40
 Pénteken kaptam, adtam majd vettem. Kocka szerint nem szabad nekem ajándékot venni, mert eladom és veszek helyette másikat.Pénteken több új információt is megtudtam; az hogy több milliót fogsz a kezedben, nem jelent semmit, nem érzel semmit, ugyan olyan mintha tíz darab 500-as…..
 Ezen a héten már annyi minden történt, hogy muszáj írnom.Szombaton, ahogy régi jó szokásunk voltunk Anyósnál. Jó volt minden, ünnepeltünk is egy születésnapot, vidám hangulat, nem is kell más. Majd mama hívott, hogy elesett a fürdőszobában, de még ott vannak az Erzsiék,…..
 Most épp félidő van. Brazilok és az Észak-Koreaiak. Érdekes meccs. Nekem kicsit furcsa a koreaiak játéka, túl katonás, és nem sportnak látszik, hanem egy vár védésének..Ma hoztam haza mamát a kórházból, nem is kell mennie most egy hónapig, mert túl gyenge a kezeléshez.…..
Masqurade Melegség és vuvuzela 2010.06.13 16:31:03
 Csak 10 napja vagyok uncsi, nem is olyan vészes.Teszek egy kis rövid vagy nem hosszú jelentést az elmúlt pár napomról. Mama szerdán bement a kórházba és legkorábban szerdán engedik ki. Iszonyatosan meleg van. Nem azt szeretném, hogy megint essen az eső napokig, de ne legyen…..
 Most fejeztem be életem első, és remélem utolsó szakmai cikkét. Semmit nem értettem abból amit írtam és ez szomorú. De legalább találtam egy új zenekart, még csak három számuk van, de tetszenek nagyon. Figyelni fogom őket az biztos. Most valahogy nem jönnek ki belőlem…..
Life it seems will fade awayDrifting further every dayGetting lost within myselfNothing matters, no one elseMi ez a zavgyvaság. Mi kell még nekem? Mire kell még az amit szeretnék? Mire való az a hatalmas nagy álomhalmaz ami bennem él? Miért kell belém tiporni? Miért kell nekem mindig ezt a…..
 De sok mindenről nem írtam.Először is itthon van az én kicsi gépem. Nagyon szép hangja van, teljesen felépült. Boldog ő is meg én is.Voltunk ugye Balatonon. Nagyon jó volt, csak az volt a baj, hogy szinte mindig esett az eső. Néha áram se volt, gyertya pedig még kevesebb.…..
Nem vesztem el csak kicsit megijedtem és bemásztam az árokba, mert ott menő lenni. Igen ott voltam, azaz tunk. Puskás, sok ember már igazi tömeg. Hullámzás részegség és hangos emberek. Isten ott volt azon a koncerten, különben nem lett volna annyira jó. Játszották a kedvenc…..
Masqurade Bolygó.. Holland.. i 2010.05.14 08:46:53
Réges-régen egy nem is olyan messzi utcában, volt egy iskola. Ezerkilencszázkilencvenhatot írunk, és én mint gólya, amit ebben a korban még nem használunk, tehát mint kisiskolás léptem be a hatalmas ajtón. Legalábbis akkor még nagyon nagynak láttam. Az én szent általános…..
Masqurade Előrejelzés 2010.05.13 10:43:24
  Holnap van Metalika koncert. Izgulnom kéne meg minden, de decemberben már annyira felpörögtem, hogy már nem maradt energiám. Vagy valami hasonló.Szombaton szokásos Anyabanya, majd vasárnap végre megyünk Balcsira. Jó lesz. Kedden jövünk haza, majd mama szerdán megy…..
Masqurade Kávé Győzelem 2010.05.10 09:04:17
 Tegnap volt a győzelem napja. 1945-ben ezen, tehát a tegnapi napon ért véget a második világháború Európában. A hajógyárin van a Május 9 park. Kiskoromban soha nem tudtam, hogy miért ez a neve, aztán a történelem órán felvilágosítottak a dátum jelentőségéről. Most…..