Regisztráció Blogot indítok
Adatok
picikisköcsög

0 bejegyzést írt és 200 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Aki, olyan családból jön, ahol nincs jó sütemény otthon, az sajnos nem lehet jó polgármester. Ezt a poént Orbán Viktor sütötte el Rogán Antalné, Klárika konyhaasztalánál egy adag túrós-almás, és egy nagy tál kókuszos sütemény fölött, miután bedobott egy pálinkát. Azt…..
Az Orbán lányok videójának ideiglenes leszedése a YouTube-ról egy érdekes vitát indított a Facebook-on egy megosztásom alatt. Akit érdekel, olvassa el ott, de egy dolgot kiemelnék, ami azt hiszem az elkövetkező évek egyik legfontosabb jogi problémája lesz az interneten. Ez pedig…..
Kiterjedt razziát indított a rendőrség kedden a biciklisek ellenőrzésére. A háromnapos akcióra a kerékpáros közösség interaktív térképpel válaszolt, amelyen bejelölhetők, hogy ki hol látott ellenőrzésre kiélesített rendőrt.Itt tehát megnézheti, hogy merre kell tekernie,…..
Ma együtt jelent meg a Gyorskocsi utcában mintegy 40 fiatal, hogy vallomást tegyen a FIDESZ székház elfoglalása ügyében. Mint ismeretes, három „székházfoglalót” idézés nélkül már korábban bevittek a rendőrök, közülük kettőt rabosítottak. A FIDESZ csoportosan…..
picikisköcsög 2013.04.03 21:42:25
@Gatinho: Ha gondolod (hajó)gépészetről ,matekról, mecháról, irányítástechnikáról beszélhetünk (egy hajó irányításához ez mind kell). Vagy jogon ilyeneket nem tanítanak, középsuliban meg le volt szarva, apa miatt - mint fidesz troll - úgyis felvesznek?
A Telenor április 1-jével kivonul Magyarországról, mert múlt pénteken és szombaton megfagytak az előfizetőik. „Nálunk otthon Norvégiában ilyen időjárással kezdődik a tavasz. Én ilyenkor hozom fel a leandereket a pincéből, ablakot pucolok, naftalinba teszem a North Face…..
A KARD Buli riadó idején? 2013.03.17 23:05:15
Annak idején, 1986 kora nyarán a kaposvári lövészhadosztály parancsnokhelyettese meglátogatta alakulatunkat, a lenti gépesített lövészezredet és a velünk együtt települt önálló felderítőzászlóaljat. A látogatás egy pontján, úgy délután negyed hét tájban a magas vendég…..
picikisköcsög 2013.03.18 15:43:50
@béla a görög:
Szerintem lassan PM (Pintér Minisztérium) Vagy Pintér Misztérium?
Megbuktatok. Megbuktatok, már a nemzetközi porondon, megbuktatok már a gazdasági területen, demokrácia kritériumokban és országvezetésben. Most egy hóesés buktatott meg Titeket. Nem kicsi hóesés és nem kicsit buktatott meg Titeket, hanem nagyon. Semjén lovagol...…..
picikisköcsög 2013.03.15 16:13:02
@étcsokinyuszi: Annyit tehetett volna minden katasztrófavédő, hogy nem hallgat pincér sándúrra, hanem - bár ez szolgálati fegyelem megtagadása, de ha 20 órán át nem kap utasítást, cselekszik -:
. tegnap déltől megtiltja a nehézgépjárművek közlekedését, kivéve élő állat és sürgősségi rakomány
- nem engedi ki a városokból az embereket, csak azokat akinek a lakhelye adott irányban fekszik (közút, vasút,stb) -> leszarja a hosszú hétvégezőket.
- ellenőrzi, hogy a várost elhagyó járművek megfelelnek-e a rendkívüli körülményeknek: hólánc, téli gumi, min. fél tank, (hó)lapát, só/homok, vontatókötél
Ha csak ezt a 3 dolgot megteszik, tized ekkora balhé. ÉS nem tudom sajnálni az úton rekedtek 70%-át, mert tegnap déltől folyamatosan mondták: NE INDULJANAK ÚTNAK! Mégis számtalan hozzászóló:"tegnap fél négytől", "15.30tól", "16.45kor indultam". Őket az én és a Te pénzedből mentik.l
Február első felének a kicsit a nyolcvanas éveket parodizáló zászlóháborújának végére lehet hogy pont került. A román parlament - alaposan megvizsgálva, hogy hogyan is válaszoljon a magyar törvényhozásnak arra a világbékét és a nemzetek közti egyetértést veszélyeztető…..
picikisköcsög 2013.02.20 00:04:43
index.hu/belfold/2013/02/12/jol_fogy_a_szekely_zaszlo/
, "A fideszes, aki nem tűzi ki" cikkrészlet. Én szinte teljesen magaménak érzem ezt a pár sort, annyi különbséggel, hogy - hála istennek - nem vok fikuszos, főleg nem kádéempés, és - sajnos - nincs három kölök (még). 10 éve van viszont egy csíki (kétszeresen is) Székely csaj és sokszor megtett 1500 km (oda-vissza) út, amit remélem az összes nagy magyar zászlókitűző is megtett (hóban/j. Bár az ilyen fikuszosokkal talán még le is ülnék beszélgetni, és elfogadnánk egymás véleményét, nem pedig meg szeretnénk győzni egymást a magunk igazáról...
GFG Blog Újsághírben a Végtelen 2013.02.13 15:28:30
„Valami rémület kell ide / - bomba! karambol! – hogy beszéljék / ...így még kigyúl / a sárban valami izgalom / s mint távoli, megkésett, kopott / film, végigdübörög egy lopott / újsághírben a Végtelen / Törökszentmiklóson és Fegyverneken.” (Szabó Lőrinc: Újsághírben…..
picikisköcsög 2013.02.13 21:21:53
@nemigazmá: Sőt, azt úgy teszi, hogy vezér(?) egyéniségei(?) ollót ragadnak! (na, jó ctrl-v,ctrl-c, mint nagy magyar szellemes kormány([?]szóvivőnktől más nextusban hallottuk)Ezek a gyerekek legalább ki mernek állni az általuk igaznak vélt dolgokért, és még nem loptak. Erkölcsileg plagi bácsi és tömjén zsolt egy napon nem említhető velük.
A kormányzatban valakinek komoly ellenérzései lehetnek a nyugdíjas pedagógusokkal szemben, a fóbia pedig kormányhatározatilag kötelezővé vált, az eredetileg beígért egérút sem tűnik most már járhatónak, Az index.hu információi szerint a nyugdíjas tanárok…..
picikisköcsög 2013.02.06 18:47:55
@AskmeLater30:
Hát remélem, amikor Te nyugdíjas leszel (hozzád hasonlóan gondolkodó, "országmegváltó" 2/3 szavazó társaiddal együtt)), én már nem leszek, és Titeket fog eltartani akkor már csak kb. 100000 aktív dolgozó, akkor mekkora lesz a POFÁD?!
Varju László egykori MSZP-s, jelenlegi DK-s politikus vezetésével a Demokratikus Koalíció médiaheccről elnevezett szabadcsapata tegnap megpróbálkozott egy kordonbontással. Nem először igyekeztek ráépülni hiteles emberek hiteles akcióira. Emlékezhetünk, hogy tavaly decemberben egy…..
picikisköcsög 2013.02.04 16:58:58
@radikalisviccek: csőcselékek - ez mit is jelent? A csőcselék alapból többes szám (nincs is "egyes" száma). Hát, látod ez miatt is hiba volt az oktatást így szétb@szni. Legalább Te is megtanulhattál vóna hejesen írni.
Naiv ügyfél nem teljesen érzi jogosnak a 60 ezer forintos büntetését, mikor volt érvényes műszaki vizsgája, csak egy matricát felejtett el beleragasztatni az okmányba. A rendőrség azonban pénzre ment, így bár egy ügyintéző is azt mondat neki, ilyen esetekben figyelmeztetést…..
picikisköcsög 2013.02.01 23:40:51
@jobbos:
Igen? (bár ehhez a Volán is kell + az, is hogy leessen január közepén (váratlanul) 15 cm hó, és egész Bp. megbénuljon.
Számokkal:
életem értelmetlensége + én ->2 közalkalmazott -> városhatárig (pl. Újpest) utazást cég fizeti (törvény?).
Megoldás:
1. Ember tankol
2. Ember elszámolja cégnél a buszpénzt, de a buszbérletet asszony használja
3. Asszony elszámol X forint benzindíjat, mert ő orvosként megteheti (nem nőgyógyász, gasztreneterologus)
4. Asszony bp-i tömegközlekedését egyetemi klinika (nem magáncég fizeti)
5. Mindkettő hozzátesz 5 ezer Ft-ot a fizetéséből a zúthoz.
Végeredmény:
1. Háztól indulsz, PONTOSAN
2. Olyan járműbe ülsz, ahol van fűtés, rádió, stb.
3. Pontosan érkezel a munkahelyedre
4. Hazaérsz (járatfüggetlenül) -> házimunka, stb.
5. Ha találsz még egy "bérlethackert" (reggeli beérés pontosságáért/kényelméért áldozni hajlandó)-> nullás az üzlet.
Összegzés: 3 ember (1 irányba)gyakorlatilag kényelmese utazik,szinte mindent fizet a munkahely, pontosan érkezel, stb.
Ha majd a Volán/BKV ezt tudja, akkor lesz miről beszél(get)ni
picikisköcsög 2013.02.01 23:47:33
@stillmatic: Melegben (pl. garázs[nem fűtött]), a műanyag nem törik csak alakul (kis kézügyességgel). Mindenkinek kel egy (garázzsal rendelkező, jó?) barát...
picikisköcsög 2013.02.01 23:49:25
Néha a köztévé is tud normális döntéseket hozni, például olyat, ami némi nézettséget is generál a versenyben vezető kereskedelmi tévék mögött kétségbeejtő távolságban lemaradva kullogó állami vízfejnek. A sorozatpróbálkozások (Marslakók, Hacktion) bebuktak, a saját…..
A Duna jegén címmel a Kormány pályázatot írt ki a királyi tisztség betöltésére. Ha befagy a Duna, akkor annak jegén királyválasztásra kerül sor. A kormány ma reggel hozta nyilvánosságra azt a pályázatot, amelyre a király-jelöltek jelentkezhetnek. A pályázat…..
picikisköcsög 2013.01.29 22:14:20
picikisköcsög 2013.01.29 22:16:15
@Dinkainka: fordítva nem lehetne????????!!!!!!!!!4 A Duna vizét orbánra!!!!!!!!! Vagy legalább a Gyaloggaloppos kísérletet!!!!!!!!!
- Ma van az Állatkínzás világnapja. - 2009. január 29-én rendezték meg az első hip hop táncversenyt a Nemzetközi Űrállomáson. - 232-ben ezen a napon avatták fel Severus római császár vízilovakkal közös aktszobrát, amit a népakarat később elsöpört. A nap mondása: “Dr.…..
A Chicago Fire című NBC-sorozat sok jelenetét nem stúdióban, hanem külső helyszínen veszik fel - mint tegnap reggel egy kisgép lezuhanásánál is tették. A tűzoltós sorozat forgatására Chicagóban került sor, egy forgalmasabb útkereszteződést zártak le, a közepére betoltak egy…..
Véres diktátor vagy a rend megteremtője? Történelmi szerepe vitatott, ám a szem áprilistól minket is figyel. Szauronnak állít szobrot a Kossuth téren a kormány, annak mementójaként, hogy a hatalom szemmel tart. Szauron szerepe nemcsak a történészek körében vitatott, de a…..
picikisköcsög 2012.11.25 20:13:48
@dr. Balta$ár: Gondolom, te is megrögzött Göncz Árpád Bácsi " rajongó" vagy..... Ha volt Magyarországon (amikor az még köztársaság volt), mind emberileg, mind tudásilag köztársasági elnőknek méltó ember, Ő az volt. Menjél, tapsolj plagi bácsinak és ádernak.
picikisköcsög 2012.11.25 20:14:22
@picikisköcsög: elnöknek, bocs
Hetek óta sztrájkkal fenyegetőznek a pedagógusok, érdekes módon mégis csupán annyi történik, hogy folyamatosan engednek a követeléseikből. Sztrájkbizottságot alakítottak, szót emeltek többek közt az iskolák állami fenntartásba vétele, a béremelések elhalasztása ellen, de…..
picikisköcsög 2012.11.23 16:53:49
@Össze kell fogni: igen, bogárkám, de ezért a pénzért el kell türnöm, hogy le qrvaanyázzanak, 2 cmel a pofám előtt állítsa meg az öklét a mocsok kölök (lehet, tied), és a fejem mellett 3 cmrel, hátad mögül a táblához vágjanak szotyihájat, amit papírba csavartak. Gyere bogaram, orvoslátogatóként add a szolgálati autót, laptopot, mobil, 300 kilós fizetést. Szivesen cserélek, hazudni én is tudok!
Die Hard 5-be vagy a World War Z-be illő akciójelenet helyett MTVA-forgatás miatt zárták le vasárnap a Lánchidat: az évi hetvenmilliárdból gazdálkodó köztévé 1000 fagyoskodó alsó tagozatossal vette újra a műsorzáró Himnusz vágóképeit. A gyerekeknek délután kettőtől este…..
Olyan konyhai eszközöket láttunk ma a szentendrei Skanzenben megtekinthető izgalmas kiállításon,amelyeket szerintem a legtöbb családból össze lehetne szedni a hétvégi házak sufnijaiból vagy a nagymama spájzszekrényéből. Az 1945 és 1980 közötti lakáskultúra változását…..
picikisköcsög 2012.11.19 13:54:31
@dr Kangörény: Na azért ha szocializmus és kukta, akkor a szalontüdő zsemlegombóccal is a kuktában főtt :-)
picikisköcsög 2012.11.19 13:59:16
@Samott: szerintem a gyáli piacot kell megnézni, ott Jézuskától géppuskáig minden van
A pedagógusok elbocsátásával az egészségügyben ellátottak száma is jelentősen csökkenhet, így 2013-tól már nem is lesz rá szükség. "Nyilván sokaknak nehéz lesz megszokni az elején a sok üres épületet, de a kínai áruházak hamar pezsgő közösségi térré…..
picikisköcsög 2012.10.26 00:31:55
@reccs: Nem jött össze????!!! Nagyon is!!
picikisköcsög 2012.10.26 00:37:10
@dr. Balta$ár: Sőt, a zucca bal és jobb oldalán is lehet lehet különböző időjárás. Szegény fidesz(rohadjanak meg) vs. MSZP polg. mesterek....(A)rogán(s) antal mit fog tenni, ha vélellen "kommnestával) hozza a sorsa?
Az orvosok szerint csupán az történhetett, hogy túl hideg volt az uszoda vize, amelyben a nemzetgazdasági miniszter úszott ma reggel. A Nemzetközi Valutalap (IMF) közleményben adott hangot aggodalmának és arra volt kíváncsi, hogy Magyarország így is igényt tart-e a készenléti…..
A múlt hét péntekén (október 5.) Matolcsy György, nemzetgazdasági miniszter ismertette a kormány gazdasági intézkedéseit, a jövőre vonatkozóan. A 400 milliárd forintos EGYENLEGJAVÍTÓ (szigorúan nem megszorító) programra a 2013-as költségvetésen esett vagy esendő lyukak…..
picikisköcsög 2012.10.08 15:50:03
@tede: hát nekem lenne ötletem:
- stadionépítés
- minisztériumi bezserzések
- 750000 - egymillás miniszteri fizetések
- lézerblokkolók nem beszerzése
- focicsapatok támogatása (nem a sportra gondolok, mert pl. az úszok, evezősök, szb. igenis kapjanak, mert ők teljesítenek, és az ő teljesítményük aranyakban mérhető)
Soroljam még?
picikisköcsög 2012.10.08 16:02:45
picikisköcsög 2012.10.08 16:10:15
@tede: Sorolsz azért majd nekem olyan olimpiákat pl., amelyek nyereségesek voltak? És a magyaqr fociválogatott mikor is játszot - legalább - európai szintű bajnokságokban? Ők miért is nem kb. 200 ezret keresnek havonta?Vagy csak az a cél, hogy a rendező ország úgyis részt vesz? Legalább a selejtezőkön? Bocs, mondtam, nem a sporttól, hanem egyes agyament vezetők kedvenc sportjának ész nélküli támogatásától sajnálom a pénzt. És csak jelzem, hogy - volt rendszergazdaként tudom - hogy akkor amikor lehet projektort és laptopot is kapni kb. 150, ill. 100 ezer Ftért, közbeszerzéssel mégis 300 és 200 ezreseket vettek, ráadásul a laptopokból pont qrva szar szériát fogtak ki. ÉS egy ilyen projektben 20-30 iskola kapott kb. 800 gépet, és csak erre az egy pályázatra elb@sztak fölöslegesen 100 millát. Nyilván valakinek a "sógora " járt jól. Az, hogy a különbség 60 tanár évi fizetése, kit érdekel?