Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ropi Geller

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bizonyára neked is van olyan ismerősöd (,szomszédod, vagy annak a kiskutyája), aki vette a bátorságot (mert ugye ehhez hatalmas bátorság is kell) fiatalként (Y generáció tagjai) székhelyet váltani angliába. Eleinte nem retúr, csak oda. Aztán a városi legendák elkezdtek terjedni, ahogyan a Londonban…..
Ropi Geller 2014.11.07 12:47:14
pffffff. ez gondolom provokáció céljából készült, mert ekkora faszságot véletlenül se lehet összehordani.
Nem hiszem h szükség van tételesen megcáfolni az állitásokat, meg páran már reagáltak, úgyhogy egyszerűen leirom a személyes példámat. Még egyetemistaként ugrottam ki egyszer 4 hónapra passziv félév alatt, 3 nap után találtam munkát egy kávézóban, és később tényleg többet dolgoztam mint itthon, viszont 2008-ban 200.000 ft megtakaritással jöttem haza- ami se előtte se utána nem sikerült egy jó darabig- Albérletben közösen laktunk, volt egy saját szobám plusz egy közös nappali - ilyet pl azóta se tudnánk fizetni Pesten (mindig lakótársakkal nyomjuk).
És egyébként el lehet lenni itt is diplomásként több nyelvvet beszélve, felelős, stresszel és túlórával járó beosztásban havi nettó 180-200-at összeszedve, amiből gondolom agyonsprólva kijönne évente max 1M megtakaritás, az emlitett konzerves pizzafeltétsajtos tesco szeletelt kenyeres életmóddal. Igaz,h nem Anglia, de Franciaországban 3,5 hónap szezonmunka után konkrétan 3 millió forintot tudok félrerakni -és ha nagyon akarnám a maradék időmben baszhatnám a rezet 900€ segéllyel. Közben itthon minden haverom a hó végi számlákkal baszakszik és akinek jól megy az királyi módon gyroszozik egy nagyot a hétvégén. A 140 nettó az elárulom h nem a szobalány itthon, hanem pl egyes orvos-rezindens ismerőseim fizetése (heti 60-70 óra asszem).
Ünnepi poszt következik, ugyanis nemrég felvettek egy igen erős külföldi posztgraduális képzésre, s ezen jeles alkalomból mi mással hozakodhatnék elő, mint a későbbi tanulmányi előmenetelemmel legélesebb kontrasztban álló, mondhatni kedvenc beírásommal. Nézzük csak:…..
Ropi Geller 2010.04.30 22:02:20