Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Halber Mensch

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az egészben talán az a legfurcsább, hogy csak most szánta rá magát a Sony, hogy végső búcsút vegyen a kultikus termékétől, amelynek nagy része volt a vállalat felemelkedésében. Én legalábbis nem tudtam, hogy még gyártanak klasszikus, kazettás walkmaneket. Az utolsó szériát a…..
Az egyik legnézettebb olasz utazási TV csatorna, a Marco Polo által ugyanezen a címen megjelentetett utazási magazin Budapestet Párizs testvéreként mutatja be. A Magyar Turizmus Zrt. olaszországi külképviseletének közreműködésében megjelent cikk apropóját az Uma Thurman és Robert…..
Halber Mensch 2010.05.11 18:44:06
 Vannak olyan italok, amik elvileg sörnek számítanak, az alapanyagok, vagy az aromák viszont eltérnek a hagyományos söröktől. Nézzük mik is ezek. Gyümölcssörök A leggyakoribbnak talán a banánsör számít, ami Ugandában és Tanzániában a legmenőbb. A…..
Az idei kampányban még nem játszik meghatározó szerepet, de már lényeges a web2-es kampány. Mivel az iwiw-en nem vagyok rajta, és szerintem politikai kommunikációs szempontból kevéséb is lehet "játszani" vele ezért inkább a Facebookkal szeretnék, és fogok foglakozni. A…..
Régen lehetett már hallani a Másfélről, most viszont itt egy új klip a Zuma című számra, ami annyira friss, hogy majd csak idén ősszel lehet majd lemezen is kapni, az pedig még több mint fél év. Az alapból instrumentális zenét játszó együttes most kivételesen énekkel ellátott…..
Belsőség Találkozás a múlttal 2009.11.21 08:29:00
A VW T sorozatról érdemes azt tudni, hogy pontosan 60 éve rója az utakat, az első változatot 1949 novemberében mutatták be és most éppen az ötödik generációnál tart, illetve inkább az öt és felediknél. Magyarországon a VW-nek mindig nagy volt a rajongótábora. Nyáron egymást…..
Gyönyörű reklámfilmmel jött elő a klasszikus Unicum. Kár, hogy semmi köze a termékhez, és semmiféle stratégia nem látszik mögötte. Nemcsak a reklámszakmai partjelző, hanem a nemzeti értékekért aggódó állampolgár is felordít bennem, ha szembejön bármi, ami Zwack,…..
Egy hölgy tollából ered a következő kis szösszenet, ami a tipikus férfi társkereső hibákat veszi sorra. Személyes élményei átsütnek szavain, nem kezdő onlány! Érdemes minden pasinak átolvasni és elkerülni a következő sablonokat:Tanulmányt lehetne írni erről a…..
Elcsépelt közhely, hogy a mai világban elengedhetetlen a legalább középszintű angoltudás, azonban sokan nem szívesen szólalnak meg ezen a nyelven, mivel félnek, hogy rossz kiejtésük miatt nevetség tárgyává válnak embertársaik körében. Ez az aggodalom bizony egyáltalán nem…..
Halber Mensch 2009.11.06 19:47:29
Filmdroid Jovovich megmutatja 2009.09.09 21:06:00
Milla Jovovich (Resident Evil - A kaptár) ledobta gönceit és megmutatta, amit meg akart mutatni, azaz konkrétan mindent. A képeket a Purple magazin számára készítették, a fotós pedig Mario Sorrenti, Jovovich ex-fickója csinálta. A modellből lett szinésznő 10 éve már, hogy nem…..
Emberek, a ma esti Top Gear adását valahogy nézi kell, mert ha lehet hinni a pletykáknak és Jeremy Clarkcon kiszivárogtatott információinak, akkor végre megtudjuk, ki is Stig, a műsor eddig csak sisakban látott kiváló autóversenyzője. Clarkson azt állítja, hogy Neil Armstrong…..