Regisztráció Blogot indítok
Adatok
aron65

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
ROFL-net Edda - November Réjn 2011.08.03 18:00:00
Az Edda feldolgozta a Guns N' Roses híres számát. Bár ne tették volna. Még kamu Slash is van benne. Pataki Attila = Magyar Axl Rose.szólj hozzá: Edda Művek - November Rain..
Pár infó, amelyekről talán nem tudtatok, vagy nem tudhattatok A blogon 76 bejegyzés volt a mesterlövésznek szentelve Azáltal, hogy az e-mail címem kinn van nyilvánosan, naponta kb 12 spamet kapok.Legtöbb kínai tárggyal Egyszer egy óvszergyártó megkeresett, hogy hirdetne…..
A mai képen néhány puzzle darabot láthatunk, melyek nincsenek megfelelően kirakva. Vagy mégis?..
Melyik irányba forog a pöttygömb?..
aron65 2010.07.16 23:55:22
@Yossarian15: Már megbocsáss, kedves naiv barátom, de ezen a bolygón nem létezik olyan, hogy semmit nem csinálsz és pénzt keresel vele.
A mai képen végülis két képet láthatunk, az egyik halványabb, a másik pedig élesebb. Egy idő után elkezdenek váltakozni, a jobb oldali halványúl és a másik pedig élesedik. Ha sokáig nézed a középen lévő keresztet, akkor egy idő után már nem fogod észrevenni a…..
Először is elnézést kérek a két napos késésért. Nagyon sok dolgom volt.A mai vagyis a tegnapi képen egy könyv borítóját láthatjuk. Meg tudjátok mondani, hogy mi a furcsa benne?..
aron65 2010.07.01 18:29:30
Tegnap csináltam pár módosítást a blog kinézetével kapcsolatban, remélem tetszik nektek. Kicsit átrendeztem a post címe alatti sávot, és oda raktam a kommentek számát is. Ha esetleg lenne valami ötlet oda, írjatok, mert van még hely :) El tudnék képzelni ilyen megosztás xy-n…..
Megrendezésre kerül az első fotópályázat, melynek célja megtalálni a legjobb képet a játékról, de csak a megadott kategóriában.A témakör: JátékpillanatA témakört eléggé tág így elsőre. A "játékpillanat" azt jelenti, hogy egy olyan pillanatot kell lefotózni,…..
A mai képen látható cowboy vajon jön vagy megy?..
..
aron65 2009.12.25 00:04:07
@DragonSipy: majd akkor mondj ilyeneket ha te kiadsz 2 hetente 1-1 minőségi videót (legalább 10 perceset)
Ebben az esztendőben is Rossz játékoktól mentes ünnepeket kívánok nektek! Fenntartom idén is a hagyományt, hogy karácsonyos Flash játékot rakok ki. Most az Elfquilibrium névre hallgató ügyességi játék van soron, ahol a részeg télapónak kell segíteni egyensúlyozni. Az én…..
aron65 2009.12.24 10:08:33
Ha jól tudom, akkor gyilkos bálnákat láthatunk a képen, az viszont biztos, hogy sokkal több van belőlük, mint amennyit elsőre látsz...
Hála az égnek nem kell többet játszanom ezzel a borzalommal, mert 'Spocc' képes volt végigvinni az egészet és két videóban lezajlik az egész játék. Csodálom kitartását, mert én bár a kiegészítő klip óta továbbjutottam(hajó), rettenetesen meguntam az egészet. Interneten nem…..
Elég népszerűek lettek a múltkori Salvador Dali képek, ígyhát Alexander küldött nekünk még kettőt. Az első leginkább a múltkori kollekcióba illene, a második pedig ha messzebről nézed egy teljesen más képet mutat...
A mai kép teljesen statikus, mégis, a már jól ismert hatásnak köszönhetően, mozogni látjuk...
A következő kép egy nagyon jó példa arra, hogy mennyire befolyásolja a neveltetésünk a látásunkat. A következő képet egy rakás embernek megmutatták, a világ külömböző részéről. A kérdés a következő: Mi van a nő feje fölött?Néhány afriakai azt mondaná, hogy a nő egy…..
A mai képen a fogaskerék teljesen stabil mégis úgy tűnhet, hogy forog...
aron65 2009.07.04 10:28:36
Rengeteg ilyen kép volt már, és rá is jöttünk, hogy ez egy fénykép amit betesznek háttérképnek és aztán megfelelő pozícióba állítják a laptop-ot, de azért ezt egy eleven kutyával nem semmi megcsinálni...
Akkor már inkább a MÁV klotyó Elnézést, hogy a hang kicsit elcsúszott. Nem tudom miért csinálta, halálra idegesít az ilyen  Jogi nyilatkozat: A 'Thomas a gőzmozdony'-t az Europa Records forgalmazza, a 'Magasfeszültség'-et a Best Hollywood. ..