Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kytia

0 bejegyzést írt és 11593 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rengeteg baja van a közmédiának, szoktunk is ezekkel foglalkozni, de megint sikerült olyat gurítani, amitől a pofánk leszakad. Apróságnak tűnhet, de jellegzetes és fontos jelenségről van szó. Az LMP (egy parlamenti pártról van szó, aminek a véleményét több törvényben rögzített kötelessége…..
A Sztárban Sztár egy kifejezetten szórakoztató műsor, legalábbis bizonyos szinten, és értelemben véve, akkor, ha az agyunk fontosabb részét pont úgy kikapcsoljuk, mint egy Schwarzenegger-film alatt, és arra koncentrálunk, hogy de vicces a női ruhában, de borostás arccal, viszont szopránban sikoltozó…..
"Kaptam egy üzit a Facen, rámírt egy tök állati pasi, hogy menjek el velük a Soundra. Húztam az agyát, de aztán felmentem hozzá bulizni, és tudod, kicsit elfajultak a dolgok :) Ittunk, aztán dugtunk hármasban a haverjával, két pasival szekszeltem a belépőért, de behoztak ingyen egész hétre! Duplán…..
Kytia 2016.07.13 11:49:14
@Szerda Úr: De ha elítéled, akkor a d.) miért nem gáz? Ott is anyagi szolgáltatás valahol. Ráadásul sokszor nem is tudja a másik, hogy mi a valódi indok, amiért lefekszenek vele. A fesztiváljegy legalább tiszta üzlet.

különben részemről a prostik hátrányos megítélését sem értem. Mikor az átlagember az egész életét rabszolgaként tölti valahol éhbérért. Miközben utálja az egészet melóstul, főnököstül. Nekem az is ugyanolyan kurválkodás, ehhez képest a pornószínésznőket irigylem, akik 25 éves korukra saját lakást tudnak venni, és kiverekszik magukat a nyomorból. Ráadásul sokan ott sem csak a pénzért csinálják, hanem élvezetből, szóval valahol még tisztességesebb is, mint a mekis szendvicsösszerakó, aki minden második szendvicsbe beleköp, csak hogy elégtételt vegyen a szar életéért.
Kytia 2016.07.14 07:40:25
@Janos Mohacsi: Te járnál egy hajléktalan nővel?
Kytia 2016.08.17 07:53:02
@Valakiateleprol: a te fajtád reménytelen. Szívből kívánom az emberiségnek, hogy halj ki.
Mi a közös az amerikai nagykövetben, az Európai Bizottság bürokratáiban és egy evangélikus püspökben? Az, hogy mindannyian Soros Györgyöt szolgálják és a közelmúltban emelték fel a szavukat a magyarországi korrupció ellen. Fabiny Tamás evangélikus püspök az…..
Kytia 2016.07.15 08:32:42
Hány olyan ismerősöd van, aki kapott a szüleitől egy autót vagy egy lakást? Vagy talán mindkettőt egyszerre? Persze azt mindenki tudja, hogy ezeknek az embereknek tényleg könnyebb volt az élet, mint azoknak, akiknek mindenért maguknak kellett megküzdeniük. Talán a legtöbben nincsenek azzal…..
Kytia 2016.07.12 11:16:14
@Frank August: Biztos ilyen IS van. De az is biztos, hogy nem 33 évesen merülne fel először a gyerekvállalás lehetősége a mai "fiatalok" életében, ha kapnak valami induló támogatást. És a mai 30-asok sem azért határozzák el magukat a családalapításra, mert összejött végre a lakás, hanem mert félnek, hogy kicsúsznak az időből. Így marad az albérlet, rizikós lakáshitel, folyamatos robot és nyomorgás, és ennek átörökítése a következő generációra.
Kytia 2016.07.12 16:12:14
@shitgun: Tökéletesen egyetértek. Nekem ugyanez. Egyik volt osztálytárs sem kallódott el, aki lakást kapott, csak nem arra mentek rá a húszas évei, hogy felküzdje magát a béka segge alól. Az már egyéni, hogy ezek közül ki az, aki rögtön családot alapít, és ki az aki inkább utazgat. Ezt is a gyerekemre bíznám, nincs mindenkire érvényes, kötelező életpálya.
FELNŐNI: Amikor már nem azt mondod, amit gondolsz, hanem azt, amit (szerinted) a másiknak hallania kell (tőled) ahhoz, hogy azt gondolja, amit (szerinted) gondolnia kell ahhoz, hogy azt tegye, ami (szerinted) az érdekedben áll. ..
Férfiszemmel Férfisors 2016.05.11 11:23:55
Emlékszel? Milyen boldog voltál mikor végre összejött. Ott volt veled a kis kollégiumi szobádban álmaid nője és téged akart. Milyen szép volt. Minden nap szeretkeztetek. Bevállalós volt, és szenvedélyes. Ezen kívül együtt röhögtetek mindenen. Sokat buliztatok együtt és a haverokkal. Szinte mindenről…..
Kytia 2016.05.13 09:44:17
@George Herceg: Most ez megint olyan, hogy ne röhögtessen már, hogy nem tud ez ügyben a sarkára állni. Az egész sztoriból az jön le, hogy élete egyetlen döntése sem volt a sajátja, most meg csak kesereg, meg fizeti a lét, hát adjon már ultimátumot az anyukának, könyörgöm. Vagy ha tényleg ekkora balfasz, mit sajnáljuk itt? Mondja meg asszonykának, hogy nagyon szívesen fizet, mert úgy érzi, a gyerek az övé. Viszont ragaszkodik rendszeres láthatáshoz, mert úgy érzi, a gyerek az övé. Ha ez nem megoldható, nem fizet. Bocs, de egy ekkora szerencsétlent nem lehet sajnálni, aki folyton mástól várja a megoldást az életére.
Kytia 2016.05.13 10:38:56
@George Herceg: De ha egyszer nem az övé a gyerek, akkor miért kell fizetnie? Nem hinném, hogy kötelez erre a törvény, ha kiderül, hogy más a gyerek apja. (Nem olvastam minden kommentet, sorry, ha már írtátok, hogy van ez.)

Te, én egyet nem értek. Ha ennyire bárgyú és pipogya az apuka, mégis mivel sikerült kivívnia, hogy anyuka ennyire fújjon rá? Vagy egy pszichopatát vett el és egy pszichopata kívánságát teljesítette egész életében? Nagyon nem kerek ez a történet apuka részéről. Nyilván anyuka is megér egy misét, de azért a sztorit meghallgatnám az ő oldaláról. Ha már úgyis ismerős, nem tudod őt is megszólaltatni?
Kytia 2016.05.13 10:59:02
@George Herceg: Ebből indultam ki eredetileg. Erre te írtad ezt: "Azt azért tudod, hogy egyrészt a tartásdíjat akkor is fizetned kell, ha a feleség akadályozza a láthatást."

Döntsd már el, mit akarsz mondani.:D Ha merő jóságból fizeti, akkor lehetnek elvárásai is. Ahogy fentebb is írtam. Látom, a terelés jól megy.:D
Az MNB-botrány egyre durvább. Minden nap azt gondoljuk, hogy már tudjuk a lényeget, az egész csendben elhal, aztán megyünk tovább ahogy eddig, nincs itt semmi látnivaló. De nem, szinte minden szavukról kiderül, hogy újra ás újra kamuztak, most kezd kikerekedni a nagy kép, látszik a rendszer…..
Nézzük csak. A Magellán-Mokka-Tények hármasra (a Magellán most támad fel) a TV2-nek jelenleg egészen pontosan három férfi műsorvezetője van, Pachmann Péter, Váczi Gergő és Szebeni István. Volt több is, de azokat kirúgták vagy felmondtak (Dudás, Kárász, Kőrösi, Tvrtko, stb.), a helyükre érkező Gönczi…..
Hát, vérfideszes cimborák, ezt beszoptátok. Hétfő reggel tíz óráig csapataitok harcban álltak, a Kormány a helyén volt a vasárnapi boltzár ügyben. Volt minden: Lázár forgatta a szemeit, álcivil köcsögök reszelték a fingot, még valami szakszervezeti bandát is sikerült csatasorba állítani. Aztán harc…..
Kytia 2016.04.13 15:29:31
@Bobby Newmark: Aki ma még fideszes, azzal szerintem nem érdemes vitatkozni. A minimálisan is épelméjű polgártársaknak már megjött az eszük.
Nem, a cím egyáltalán nem túlzás. Sőt, inkább a finomítása annak a vérfagyasztó ámokfutásnak, amelyet Friderikusz Sándor rendezett az önmagáról elnevezett műsor keddi adásában. A program egyetlen témája annak a Kiss Lászlónak a szerecsenmosdatása volt, aki a jogerős ítélet szerint tettestársaival…..
Kytia 2016.04.13 14:57:19
@A megvalósult amerikai ólom..: Igen. Akinek elvei vannak, nem követi egyik baromarcút sem mindenáron. Tudom, nehéz fogalom az ilyesmi, elvhűség, értékek, stb, mert nálatok amerre a főfasz fordul, arra megy a nép, de nálunk, gondolkodó főemlősöknél ez így megy.
A hozzánk eljutott dokumentum alapján megírtuk, hogy a Kállay-Saunders Band képviselői (kiadófőnök, menedzser és az egyik tag a zenekarból) megegyezett A Dalt gyártó Apropó Médiával arról, hogy a cég nem követett el hibát az élő műsorban. A dokumentum szerint Kállay rendesen, C mollban hallotta a…..
Kytia 2016.03.03 12:57:24
@Yooha:

Ahogy a fülesben hallania kellett volna. - C-moll
Ami a fülesben ténylegesen szólt. - D-moll
Ami Kállay szerint a fülesben szólt. - D-moll
Ahogy énekelnie kellett volna. - C-moll
Ahogy énekelt. - D-moll
Kytia 2016.03.03 13:59:19
@joessa84: Csak az összevágott videót láttam, az eredetit nem (egyik adásban sem). Kommentelő kolléga ennek zanzásított magyarázatát kérte, mert összezavarodott a szakmai magyarázatoktól, hát megadtam neki.:)
Biztos nagyon nagy zenész vagy, gratulálok. Ugyanakkor kissé visszavehetnél. Zenei hallása pedig mindenkinek van (merthogy ugyanazzal a füllel halljuk a zenét is, mint mást), csak akik nem zenélnek, azoknál nem látszik/nem feltétlenül tudják produktumba átforgatni. Ezt meg te tudhatnád, ha már olyan okos vagy.
Azonnali hatállyal távoznia kell Vujity Tvrtkónak a TV2-től, írta a Blikk, majd az információt később a műsörvezető nekünk is megerősítette, időközben pedig a Facebook-oldalán is posztolt róla. "Baltazár inkább meghal, de nem alkuszik!" (részlet a Linda c. filmből)KÖSZÖNÖK MINDEN SZÉPET ÉS…..
A mai nap legnagyobb trollkodása  a „közügyek iránt érdeklődő, független magánszemély” meghatározás, amelyet a népszavazási kérdését szabálytalannak tűnő becsúszással érvényesítő Erdősi Lászlóné állított önmagáról. Az ilyenért egy normális publikum piros lapot adna neki, ha már bíró nincs a pályán,…..
Kytia 2016.02.26 14:16:32
@vadi3: Mátyás király? :D

@Punxsutawney Mormota: És amikor leadsz egy ilyen kérelmet, előre be kell jelentened, hogy "most megyek és leadom"? Mert ha nem, honnan tudták a kopaszok? Vagy ha tudták, nem lehet megcsinálni újra egy váratlan időpontban?
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Kedves Munkahelyi terror blog!   Segítséget - véleményt - szeretnék kérni, az alábbi "ügyemmel" kapcsolatban. Én jelenleg GYES mellett dolgozom újra munkáltatómnál, miután lányom betöltötte a 2 éves kort. Anno mikor…..
Kytia 2016.02.25 15:59:28
@Szumátriai Patkánymajom: És ha nem győzköd az ismerős, csak látom Fb-n, hogy beíratja a gyereket épp hegedűre, és arra gondolok, hogy dejó lehet az, hogy elmész a kis féléves vizsgakornyikálásra megnézni, ahogy hamisan húzza a te kis porontyod, és közben bepárásodik a kis szemed és aszondod a végén, hogy "kicsikém, te egy mágazoli vagy, csak fehérben :'-)"? :D
Hát azért az jó lehet. Szerintem jófejek is tudnak lenni a gyerekek, csak sosem köztereken.:D
Kytia 2016.02.26 07:46:16
@Szumátriai Patkánymajom: Mondjuk az igaz, hogy ha túlságosan belelkesedünk az urammal, elég elmennünk az Ikeába.:D Ott általában elmegy a kedvünk. De azért ne mondd, hogy semmi sem szól mellette. Nővéremé most kétéves, és imádom a cukiságait. Igaz, hogy csak Skype-on látom, kb havi egyszer. Szóval nem tudom, azért az ember erre vágyik, persze nyilván csak a rohadt hormonok teszik, de hát "hormonok rabszolgái vagyunk".:)
Különben meg szerintem úgy van, hogy ha csinálsz gyereket, azt bánod meg, ha nem csinálsz, akkor meg azt.

@Diorella Queen: Visszacsinálnád, ha lehetne?
Kytia 2016.02.26 12:15:17
@Szumátriai Patkánymajom: Megfelelni nem akarok senkinek, de a vágya érzem. Most hogy manipulált vágy-e, vagy természetes... Vagy a természet által manipulált... Ki tudja.:)

Ennyire fontos a nyugi? Keress nyugisabb munkahelyet, hogy a magánéletedben pöröghess egy kicsit többet.
Arra ébredt a magyar, hogy február közepére e két derék jóember, a haza gyarapodásának e két fáradhatatlan hőse egymásra talált. A Hír TV élő, egyenesben közvetítette a pártelnök programhirdető beszédét, és a DK pártalapítványa pedig pénzt nem kímélve tömi ki plakátmegrendeléssel a korrupt, fideszes…..
Többször végigolvasva Attila Svájcból érkezett levelét, próbáltam olyan mondatokat (aztán már csak egyet) találni benne, amivel nem értek egyet – nem sikerült. Ami tulajdonképpen végtelenül szomorú. Hogy miért, az rögtön kiderül. "Sziasztok, jó napot…..
Kytia 2016.01.28 11:51:58
Na, akkor ide is leírom.:)

Politika nélkül azért nem lehet az ilyesmit tárgyalni, mert a politikának nagyon nagy szerepe van ebben az egészben. Szerintem már abban is, hogy ti kimentetek, de ha nálatok nem is, sok másik kivándorlónál jelentős tényező volt. Ugyanakkor sajnos már sokszor kimutatták, hogy a népek a magas pozícióban lévőket követik. Mentalitásban, gondolkodásban, kommunikációban. Ott, ahol egy politikus – legyen bármelyik párt tagja – képes lemajmozni a felszólaló pedagógusokat nyílt színen a legnézettebb csatorna hírműsorában… Ott, ahol a vezető párt vezető embere a facebook oldalán folyamatosan trágár módon minősíti az ellenlábasait… Ott, ahol a konkurens párt feleségét és KISKORÚ gyerekét nyíltan lekurvázzák egy nagy olvasottságú hírportálon…
A végtelenségig lehetne folytatni. Vannak, akik elmenekülnek, vannak, akik maradnak, de megőriznek valami tartást magukban, és vannak rengetegen, akik felbátorodnak és támogatva érzik a saját bunkóságukat. És ehhez jönnek a valós indulatok, amik egyre gyűlnek, és így azok is kezdik elveszteni a fejüket, akik egyébként nem tennék. Megoldás nincs. A vezető párt és média nem fog változni, a másik oldal pedig még csak nem is próbálkozik. Nincs alternatíva. Én személy szerint reménykedem egy hatalmas apokalipszisben, amikor menthetetlenül elvérzik mindenki, aki ennek a felelőse, és talán erőre kap valami új. Addig itt ez lesz, vagy még rosszabb. Meg lehet nézni mondjuk Örményországot, ha látni akarjuk a még rosszabbat. Nincs már messze. Jól teszitek, hogy kint maradtok. Ha tudsz valami jó melót odakint, feltétlenül szólj.;) :)
Ábel Anita a Damu Rolanddal készült riportban szinte a teljes eszköztárat felvonultatta, amit elkövetnek pásztorkutya tulajdonosok, tisztes hímsoviniszták vagy csak az átlag hazai és nem csak hazai közvélemény: jogerős bírósági ítélet megkérdőjelezése, áldozathibáztatás, a szakértők hiteltelenítése,…..
Hivatalosan szombaton, nem hivatalosan már pénteken kijött a Netflix második marveles sorozata, a Jessica Jones (anyakönyvi nevén Marvel’s AKA Jessica Jones, de senki nem fogja így hívni), a hétvégén le is daráltam az egészet, megrágtam a látottakat, és azt kell mondjam, hogy a…..
Kytia 2015.12.31 10:22:49
Azt, hogy miért szexelnek a férfiak, igazából senki se akarja tudni. Merthogy róluk az a hiedelem alakult ki az idők során, hogy nekik ehhez nem kell külön motiváció. Mert hajtja őket a vérük, mondták a régiek, mert magas a tesztoszteronszintjük, mondják a maiak, mert csak... El…..
Kytia 2015.12.23 17:38:28
@notC: Nos, igen, az ösztönöket nem tagadja senki. A lehetőségek már más kérdés.:) Akárhogy törekszik az alfa, nem fog mindenkit megdugni, tehát ha nem vagyok elég szép, kitörölhetem az ösztöneimmel.:)
Ugyanez igaz arra, hogy a férfiak minden nőt meg akarnak dugni. Persze, hogy meg akarnak, de mindennek ára van, így ennek is. Én például elválnék, ha a férjem mást is megfektetne (akarni persze szabad neki), és valószínűleg ő is, ha mégis sikerülne felcsináltatnom magam egy alfával.:)
Senki sem pampog, a motivációkat értjük, de ha jót akarsz, azért megtanulod szabályozni is magad.
Amit a testről mondtál persze, érthető. De itt is ugyanaz igaz. Hiába a húszéves topmodellek tetszenek a legjobban, ha nincs lehetőséged megszerezni egyet, elkezdheted gyakorolni az agykontrollt. Ne aggódj, a nők is gondolnak néha másra szex közben.;)
Kytia 2015.12.23 17:55:47
@skarlát betű: Na, azért ez sincs feltétlenül így. A nemmonogám kapcsolatban sincs mindig kedved a szexhez. Meg néha megjön a monogámban is. A kedv az már csak olyan, hogy jön-megy.:)

"Tudom, h szar, ha nincs, olyan ez, mint a szexet szerető nő: aki még nem találkozott vele, az tagadja a létezését is."

Hehe, erről egy nagyon régi Jack Nicholson film jut eszembe. Két egyetemi haver ugyanarra a nőre megy rá. Miközben Jack Nicholson már körbedugta vele a várost az összes kivitelezhető pózban, addig a havernak még mindig azt adja elő a csaj, hogy "ne haragudj, Joe, még nem állok készen". A durva, hogy teljesen elhiszed neki mindkettőt, tényleg pont így működik. Aztán végül az utóbbihoz megy hozzá persze. Na ez is pont így működik.:)
Kytia 2015.12.23 18:04:45
@skarlát betű: Na, a sorozatokra mondjuk nem emiatt kérdeztem rá, de jó, hogy eszembe juttattad.:D A Jessica Jones című istenkirály szériát nézem, és arra gondoltam, ha te is láttad, megvitatnám, melyik pasi jön be onnan. Hogy ugyanaz-e, mint nekem.:) Egy társadalmi kísérletnek szántam, hogy mennyire közelít az álláspontunk, de mondjuk ennyi energiát azért nem ér, ezt belátom.:)

"Ez is egy marhaság, h a férfiak mindenkit meg akarnak dugni."... stbstb.

Nyilván mi itt most a nagy átlagról beszélünk. Egyénenként mindenki más, és még azon belül is változó, ebben nincs vita. Azt, hogy a nagy átlag kire bukik, könnyen megvizsgálhatod, ha megnézed távolról, hányad udvarolnak egy húszéves lánynak, hányan egy negyvenesnek. Hányan egy kövérnek, hányan egy karcsúnak. Természetesen egyenként senki nem vallja be, a nőknél sem, hogy mondjuk a vezérigazgatók jobban megmozgatják őket, mint a raktárosfiúk, de azért ha megnézed a vezérigazgató nőjét és a raktárosét, ott láthatod a mérhető különbséget. Ezek alapján következtet és általánosít az ember, nem egy-egy személyes életút megvizsgálása után, mert persze abban általában van minden.
Van egy nagy csomó idióta férfi, aki véres szájjal ugat és veri magát a földhöz, hogy őt (vagy valamelyik ismerősének ismerősét) átverték a válással (pedig kurvára akart gyereket nevelni egyedül), hogy őtőle megvonják a szexet, meg hogy elhízott a nősténye, amikor ő egy…..
Kytia 2015.12.14 10:15:02
@zZz: Na, nálunk nem így volt. Apám még ereje teljében, 20 éve vesztette el az állását, és anyám unszolására sem volt hajlandó másikat keresni. Anyám tartotta fenn az egész családot, hétvégenként meg vagy képes volt takarítani, vagy kosz volt. És ma is így van, bár ma csak ketten élnek együtt. És persze anyám sosem panaszkodott erre, mert az milyen már, hogy asszonyszolga panaszkodjon. Elkeserítő életek ezek tényleg.:(

A legrosszabb, hogy a férjem is ebbe az irányba megy. Egyre kevesebbet keres. Legutóbb tegnap nyavalyogtam azon, hogy semmire sem fogunk jutni (nem őt hibáztattam), erre azt mondta, hogy akkor dolgozzak napi 12-16 órákat, mert azok, akik a semmiből felemelkednek, így csinálják, bizony. Hát kösz.
Kytia 2015.12.14 10:17:55
@zZz: Sokkal elterjedtebb ez a jelenség, mint hinnéd. Persze lehet, hogy a környezetedben főleg topmodellek vannak, akikről a pasik úgy gondolják, mindenképp meg kell fizetni őket, és akkor oda olyan pasik vonzódnak, de az átlagpasi is úgy gondolja, hogy ha nem playmate-tel köti össze az életét, hanem egy "normális" nővel, akkor neki ott teljesíteni nem kell.
Kytia 2015.12.14 10:37:45
@Barta Katapán István: Dehogynem. Csak nem Zimánynak, meg Vajnának hívják őket...
Ahol az első adás döcögött, ott erősített a legjobban a másodikra a Sztárban sztár: a produkciókban és az énekesek lelkesedésében, bár mellélövés volt megint, Csonka András drag queen showját soha nem akarom többé látni lelki szemeim előtt, és Peter Sramek vörösre mázolt…..
Kytia 2015.10.05 10:05:10
@Bergyilkos Bohoc: Ez csomószor így van, és ez az egyik legidegesítőbb a műsorban. Wolf sem utánozott hangot, mégis körbe lett nyalva, míg mások meg bevállalják, hogy torzítottan énekelnek, oszt le lesznek pontozva, ha itt-ott félremegy.
Kytia 2015.10.05 10:05:57
@Mr.Wario: Szóval szerinted ez magyar találmány? Háháháháhá. :DDDD
Ennek a bejegyzésnek eredetileg más lett volna a címe (A fiatal nő), de augusztus 10-én egy barátom felhívta erre a cikkre a figyelmemet. (Kedves negyvenes férfitárs, vegyél mély levegőt, azután…..
Kytia 2015.08.13 15:54:44
@CsakSzolokHogy: Szerintem te valamiféle sci-finek képzeled az életet.:)
A bor és tej hasonlat is csak ideiglenes állapot, ezt próbálom századszor is elmagyarázni. A bor valóban tovább tart mint a tej, de nem örökké. Férfi-nő viszonylatban kb ez úgy néz ki, hogy az átlag nö 15-35-ig vonzó, az átlag férfi 25-45-ig. Persze ettől még a kívülesők is találhatnak párt, de mondjuk ez egy nagyjábóli átlag. Nem számolva azokat, aki 25 évesen bálnára híznak, se a Johhny Depp-eket, akik ötvenes éveikben is tiporják a szíveket. Kb ennyi a különbség, messze nem hasonlítható a tejhez meg a borhoz. De mondom, nem akarom lerombolni borgőzös vágyaidat, te tutira örökké fogsz élni.:D
Kytia 2015.08.13 18:22:27
@CsakSzolokHogy: csak hogy értesem, most azon versenyzünk, hogy ki szórakozik jobban a saját életében? De komolyan??
Kytia 2015.08.13 22:26:10
@CsakSzolokHogy: figyi, hadd kérdezzek valamit. Egy tizes skálán mennyire félsz az öregedéstől. Csak mert olyan durva tagadásban vagy, hogy tényleg már csak te magad nem veszed észre.

Az előzőhöz még annyit akartam, hogy Andy Vajnát behozni a képbe ugye nem volt komoly? Igen, valóban van olyan, hogy egy lottyadt hetvenéves faszi is megkaphat még akármilyen nőket...amennyiben milliárdos. Te efelé tartasz? Mert akkor persze igaz a 35 után a végtelensègig szupertuti minden (persze akkor sem, Klapka György is bevallotta, hogy 4 éve nem áll fel neki :D), de ennek hiányában nem tudom, mire a nagy várakozások.
http://csajokespasik.blog.hu/2015/08/11/a_tarskereseshez_is_love_kellVelvet RandiRájön, mi a furcsa ebben a 10 képben?Alibanya jegyzetelFelismerésKönyves BlogCzeizel Endre két élete és egy halálaFilm lehet a Budapest…..