Regisztráció Blogot indítok
Adatok
just Cheech (törölt)

0 bejegyzést írt és 70 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vendégszerzőnk, Hungarian Bullshit írása   Múlt vasárnap óta új időszámítás van az SZDSZ-ben, a párt rendkívüli tisztújító közgyűlése nagy többséggel Retkes Attilát választotta elnökké. Retkes, aki Mesterházy Ernő, az SZDSZ egyik pénzembere és Demszky Gábor…..
just Cheech (törölt) 2009.07.17 15:40:57
@Lavrentyij Pavlovics Berija: nem, szerintem egy degenerált vagy.
just Cheech (törölt) 2009.07.17 15:52:11
Bár meztelenség van benne, ez nem pikáns, hanem igazán ijesztő történet: ml azt állítja, hogy a kabinban, öltözködés közben valaki kamerás mobillal felvételt csinált róla, erre kikapta az illető kezéből a telefont. Mint kiderült, maga a kabinos volt a perverz. Leskelődés…..
Lesújtó eredménnyel zárult az Apple auditja azokban a kínai gyárakban, ahol a szerződéses partnerek a cupertinóiak termékeit állítják elő. 83 gyárat vizsgált meg az Apple, kiderült, hogy a felében nem fizették ki a túlórákat, 23 üzemben pedig sokszor a minimálbér alatti…..
Olvasónk július 9-én Budapestről Alsóörsre szeretett volna utazni, amihez jegyet váltott a Déli pályaudvaron lévő jegypénztárban. Kedvezményes jegyváltásra jogosult, ezért élt is ezzel a lehetőséggel. Valószínűleg teljes árú jegyet vett volna, ha tudja, előre, milyen…..
 Antiszemita kiszólásokkal vádolják az SZDSZ elnökét. Ezt is megértük...
Alig akad valami spontán találkozás Szerbiával, minden sztori egy kicsit olyan, mintha legalábbis 1000 kilométerre innen történne valahol a picsában. Ritkaság, amikor maga Szerbia jön szembe az utcán, amikor megtapasztalhatod a távoli egzotikus országot, kóstolót kaphatsz a…..
just Cheech (törölt) 2009.07.09 13:11:54
@vajdasagi: "Megjegyzem, a cégem is és jómagam is annyi adót és járulékot fizet be itt Magyarországon, hogy abból sokan mások is jól érezhetik magukat. Ezért nehogy azt hidd, hogy csupán azért mert itt élek, már az van, hogy Te tartasz el engem."

Na ezt ne..! Végig vigyáztam, hogy ez még véletlenül se merüljön fel ez a baromság, de látom, te komplexusos módon előrángattad a hajánál fogva a témát.
Ilyet én nem, hogy nem mondtam, de még csak nem is sugalltam.
SOHA!
EGYSZER SEM!
Ezt határozottan szögezzük le még a végére.

(Csak, hogy tudd, az angolok (főleg a jenkik) rengeteget cikiznek, csak a hátad mögött. Ezt elhiheted. Egy egyetemi félév Amerikában...)
"A kajáldáért kösz." - Nincsmit.
Modorosblog Bezzeg... 2009.06.28 16:49:00
-Ez a BKV egy vicc. 300 forintos buszjegy? Ennyiért Berlinben meg Bécsben apám tudod, milyen szolgáltatást kapsz? Hajszálpontos csatlakozások, tiszta szerelvények, udvarias sofőrök meg ellenőrök, ezzel szemben itthon meg köszönni nem tudó, nyolc általánost végzett…..
just Cheech (törölt) 2009.06.28 20:35:57
utazas-nyaralas.info/london/london-metroterkep.gif

Te ezt hasonlítod össze bp.-el?! seggfej.
just Cheech (törölt) 2009.06.28 20:44:28
@ébrenjáró:
ez a poszt a pampogó pesti emberek által használt jellemző nyelvi és gondolati panelekről szól, és nem bír semmilyen információs vagy hírértékkel. mi a faszt cáfolsz meg elemezgetsz itt...?
just Cheech (törölt) 2009.06.28 22:33:20
@ébrenjáró: rendben. bár minden ilyen símán menne.
Borzalmas emberkísérletbe keveredtünk tavaly augusztusban egy meglepően hűvős estén, amikor is kimúlt az elmúlt tíz év második legjobb színházi konstellációja. A Szentendrei-szigeti előadást a nézők maradandó károsodással ugyan, de túlélték, a Krétakör viszont minden ellenkező híresztelés ellenére…..
Most csak azért sem fogjuk magunkát Sas Józsefen túráztatni. Már lassan húsz éve játssza a csasztuskákat a tolvaj politikusokról, akik mind a mi zsebünkből csenik ki a pénzt, trallala, miközben húsz milliót azért neki is csak sikerült ellopnia. Sallala.Az ilyesmihez prémium…..
Zhang Yimou rendezte a Hőst és A repülő tőrök klánját, legutolsó alkotása a 2006-os Curse of the Golden Flower volt, azóta nem készített nagyjátékfilmet. A direktor következő műve egy remake lesz, méghozzá a Coen tesók bemutatkozó filmjét, a Véresen egyszerűt forgatja újra,…..
"Miért pont egy jellegzetesen Rákóczi téri kurva? Mert a holland kuplerájok már egyébként is tele vannak velük? Nem tudok más magyarázatot" - tett fel egyből egy rakás kínzó kérdést Bede Márton tumbleres blogjában. (Önreklám: ez meg itt a Homár a Tumblren.) Márton a…..
Következzen Tompi levele, a képek megtekintéséhez tessék kattintani! Sziasztok! Mellékelve küldöm a tv2 és jómagam közt lezajlott e-mail váltást. A jelentkezést február végén küldtem el, most kaptam rá elutasító választ. Munkahelyet azóta már sikerült szerezni, de az én…..
Az Exit fesztivál 2000-ben még a Milosevicsi diktatúra valamiféle ellensúlyozására jött létre, hogy legyen valami más is. Aztán hét év alatt, azaz 2007-re, kis helyi megmozdulásból az „Európa legjobb fesztiválja" címig jutott, de ez nem volt egyszerű menet. Nemcsak…..
B-oldal Miért nem szeretem a U2-t? 2009.06.19 11:15:00
Volt már ilyen. Most ismét gondolkodom. A kérdés ismételten pontosításra szorul. "Miért nem szeretem a U2-t, de tulajdonképpen miért is ne szerethetném". Tudom, kicsit vásárra viszem a bőröm. Ellenben a kulcsszó: SZERINTEM.     5 ok, amiért nem szeretem a U2-t:…..
Olvasónk eddig leszólta azokat, akik elveszítették a bérletüket. A napokban ő is megtapasztalta milyen az, ha az utazási igazolvány elveszik. Szerencséje volt, mert egy kalauz megtalálta, és postán visszaküldte az utasnak. Szia MÁV-figyelő! Megyek haza pénteken (jún. 12.)…..
 Egyszer majd, mondjuk 20 év múlva, talán létrejön a Rendszerváltás Éveinek Intézete, s egy szép kora nyári júniusi napon nyilvánosságra hoznak egy listát, mondjuk 181 hálózati személyről, akiket az állambiztonsági szolgálatok beszerveztek, elősegítendő a…..