Regisztráció Blogot indítok
Adatok
muratitaiwan

18 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
MrCsan's Blog Shanghai 4 2011.07.06 11:49:00
Utolsó nap Shanghaiban és úton Hangzhou felé. Reggel nem sikerült korán kelni, úgyhogy elég klnyelmesen indult a nap, 11 órakor kicsekkoltam a kollégiumból, le kellett adni a foglalóért cserébe kapott szelvényt, majd útnak indultam a vonat pályaudvar felé.  A metrózás már a…..
muratitaiwan 2011.07.06 18:54:50
@Csanjedi: haha.. :D gyorsan hozzajuk lehet szokni, csak meg kell tanulni nevetni rajtuk. :D szerintem ebben all a nagy titok. Arra viszont keszulj fel, ha meg nem ismered oket, hogy vannak helyek ahol bamulni fognak es koszongetnek csak mert kulfoldi vagy :D de nem veszes a dolog. epp most neztem a flickr albumodat, jok a kepek! Szoval hajra laowai! ;D
A hülyeség mindig gyorsan terjed ezen a bolygón, főleg mostanában, az internetnek is köszönhetően. Egy ilyen netes őrület a planking (deszkázás), azaz amikor "vigyázz állásban", arccal lefele fekve kell fotót készíteni, minél bevállalósabb helyen. Egy ausztrál srác…..
muratitaiwan 2011.06.16 18:23:50
Ez nem lesz egy pc poszt. A svájciakról szól. Vagy inkább Svájcról. Páran nem fogják szeretni. Én is elhatárolódom tőle.Történt pár hete, hogy megpályáztam egy külföldi állást. A helyszín Svájc. Focitörténelmi sorozatunkat követő olvasóinknak csak mondom: Az…..
Édes jó, Istenem, ha a görög éjjeliőrnek előre megmutatják azokat a, hogy is mondjam, hogy ne bántsak meg senkit hirtelen, nőszerű lényeket, akik rá várnak a Szerelem a legfölsőbb szinteken (sic) című műsorban, akkor kétszer is meggondolta volna azt a határozott főbólintást.…..
muratitaiwan 2011.05.10 22:35:41
@Bruti: Koszonom Bruti! Vegre valaki!
Angol cím: A hero sits next door Magyar cím: Segítség, a szomszédom egy hős! Leírás: Joe Swanson és családja a szomszédba költöznek. Bár Peter eleinte utálja, kénytelen meghívni a softball-csapatba, miután rájön, hogy tehetséges játékos - a kerekesszéke ellenére is. Csakhogy…..
Ha valaki volt már tagja csapatnak, tudja, milyen tehetetlenül vergődni egy rossz taktikai felállásban. A franciák önmegsemmisülése pontos példája annak, miért van szükség edzőre. Anelka nyerni akart, higgye el mindenki, ahogy azt is, nem az a baj, hogy egy rúgott góllal estek ki,…..
Taegeuk Jeonsa Továbbjutottunk 2010.06.22 22:24:23
Egy szó, amely MINDENT elmond. Dél-Korea szép játékkal továbbjutott az egyenes kieséses szakaszba...
Aktualizáljuk azt a hibátlan fotót, amelyet az argentinok elleni meccs előtt elfelejtettünk kitenni: úgy fogunk átgázolni ma este a nigériaiakon, mint Huh Jung-moo edző úr Maradonán az 1986-os vb alkalmával! Vigyázó szemetek a Ki Sung-yong -- Lee Chung-yong -- Park Ji-sung -- Park…..
muratitaiwan 2010.06.22 22:42:39
Huh Jung-Moo szövetségi kapitány a keddi sorsdöntő meccsre támadó játékot ígért. A legbiztosabb módunk a továbbjutásra az, hogy elverjük a nigériaiakat, minél több góllal. Úgy kettő találat már elég is lenne, valószínűtlen, hogy Görögország 3 gólt rámolna…..
muratitaiwan 2010.06.22 00:21:30
 Ez a hét nagyon jól sikerült, gratula a résztvevőknek és a bejutottaknak! Úgy tűnik sokan elolvastátok a két hete írt háttérképes útmutatást és ennek megfelelően indítjátok a képeiteket! :) Csak így tovább! A MÚLT HÉT LEGKEDVELTEBB KÉPEI: muratifromkf: Chang Kai-Sek…..
muratitaiwan 2010.05.11 01:18:01
Közeledik az urnazárás ideje, egyre közelebb vagyunk a bizonyossághoz. Foglaljuk hát össze, hogy milyen kérdésekre kaphatunk ma este választ.1. Mekkora volt a választási részvétel, a korábbiakkal összehasonlítva ez magasnak vagy inkább alacsonynak számít?2. Voltak-e meglepő…..
Mielőtt Bangkok Charlie közreadná a "Ladyboy, avagy a látszat Thaiföldön gyakran csal" című kulturantropológia témakörben íródott akadémiai székfoglalóját, egy kis játékra invitálok mindenkit. A Thaifölddel foglalkozó fórumokban, no meg itt a blogon a kommentekben is…..
                   Ma estére ez a film jutott nekem. De meg kell mondjam jó választás volt.Charlie megismerkedik egy fura lánnyal, akinek a neve Jordan. Jordan mondhatni közveszélyes. Sokat…..
Január első hetében Isztambulban rendezték az U20-as divízió 3-as világbajnokságot. Számunkra azért érdekes ez, mert Kővágó Kristóf személyében magyar kapitány is dolgozott az eseményen Tajvan élén. A kis ázsiai ország még soha nem indult junior-világbajnokságon. Jelentős…..
 Vége. Köszönjük, hogy néztétek a blogot, köszönjük a sok visszajelzést! Összesen 1372-szer nézték meg az oldalt, több mint 400 egyéni látogató összesen 11 országból! Taiwan visszavár. Jövőre ugyanitt! Addigis búcsúzunk! Köszönjük! És végül egy videó erről a…..
Subba Fuck you very much! 2009.07.31 17:06:00
Anglia, és Franciaország után a magyarok is csatlakoztak a nemzetközi mozgalomhoz, és elkészítették a homofóbia ellenes videójukat. Elakad a szó, milyen megható! Pici túljátszás és cukiskodás, de nem annyira rossz. Azért némi angoltudás szükséges a videóklip…..
A Budapestre tervezett Madonna-koncert tizedik évfordulóján biztosra vehető, hogy elhárultak a szervezési akadályok, és biztosított a világsztár magyarországi fellépése – jelentették be a koncert szervezői tegnap. A ma már 61 éves világsztár, aki a napokban jelentette…..
muratitaiwan 2009.08.01 07:57:38
@Slanger: jajjj te... az nem volt komoly. mármint taksony.
muratitaiwan 2009.08.01 07:59:47
@beszélő: nem ígérte oda, annyit mondott hogy ő nem dönthet a kérdésben megkell kérdezni az állandó bérlőt...
 Ez a pillanat is eljött. Ahogy öregszik az ember egyre gyorsabban telik az idő, pláne ha azt csinálja, vagy olyan országban van amit szeret. Az utolsó héten sűrűsödtek a programok. Egy múltheti elmaradt utazást ezen a héten pótóltunk be. Chen mama elvitt minket egy Taipei-től…..
A Magyar Bloggerszövetség múlt pénteki sorsfordító összejevetele kapcsán (Uj Péter Elnök teljes beszéde elolvasható itt) lapszemlézzük a beérkezett reakciókat.  A legelső reakció Angelviától jött órákkal az esemény után: Bloggervizsga és igazolvány. Sajnos…..
Taiwan Trip Rövid összefoglaló 2009.07.22 15:13:00
 Az utóbbi napokban kicsit inaktívabbak voltunk blogolás szempontjából. Ez lenne itt ugye a kifogások helye, azonban mi mindig őszinték vagyunk, becsesek, jók, kedvesek, viccesek, szerények. A valós indok azonban, hogy lusták voltunk beszámolni. Ezúton szeretnénk elnézést…..
 Szerdai nap volt. A hét közepe. A napsütés lágyan szűrődött át a sűrű szmogfelhőn, ennek eredménye képpen iszanyat meleg fülled levegő, meghalásra kiválóan alkalmas közeg. Ez bizony kirándulás nap, már nem az idő miatt, hanem mert így lett megbeszélve. Úticél…..
Taiwan Trip Földrengés 2009.07.13 20:42:00
Hajnali fél három az idő. Ez még magában nem is lenne durva. Földrengés? Jaaaa! Volt egy. Négyes erősségű volt, már amit itt lehetett érezni a rengés központja nem messze a szigettől az óceánban volt, ez a richter skála szerinti 6,3 as erősségű volt. Igazából semmi extra, nem…..
 Miután lerajzott a csótányhad, a meleget és legjobb cimboráját a párát itt hagyták maguk után, és ők ketten a pénteki napon nagyon elemükben voltak. Mármint a meleg. Meg a pára. Szóval az idő. Ígyhát ismét az esti mozgásra hangolódtunk rá és egy kis vacillálás után,…..
Taiwan Trip A háztető! 2009.07.10 09:57:00
A háztető jó dolog. Láthatod a többi házat ha elég magas, ha meg nem a többi ház oldalát. A háztető a ház legmagasabb pontja, ide menekülhetsz ha tűz van, és biztonságban érezheted magad mind addig amíg utól nem ér. A háztetőről láthatod a közeli uszodát, ha van. Láthatod…..
 A keddi napon a szokásos bóklászás után, elindultunk az óceánhoz. Elmentünk metróval a már az egyik videóban látott partszakaszra, majd közvetlen buszjárattal egy homokos partszakaszra ami kifejezetten egy strand volt. Mivel már este volt mikor megérkeztünk az egész part…..