Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gira

6 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
gépcseléd Meguntam a kefélést 2009.11.25 11:35:00
A fogmosás a világ egyik legunalmasabb dolga, de muszáj minden nap legalább kétszer elintézni. Viszont ebben a kefélésben nincs semmi élvezet. Szerencsére egy Philippe-Guy Woog nevű svájci úriember már 55 évvel ezelőtt feltalálta az elektromos fogkefét, ami alkalmasnak tűnt…..
gira 2009.11.25 13:40:58
@digitime: nekem bejönnek az ilyen geek dolgok, mint az lcd kijelző, meg az indukciós töltő. Az is, ha egy termék össze van rakva, és nemcsak a hardverre gondolok (ami elég strapabírónak tűnik), hanem a körítésre is, pl. hogy leírják, mit hogyan használjak.

Persze nyilvánvaló, hogy az ár nagy része tiszta profit, a műanyag meg a papír nem kerül ilyen sokba :)
James Dyson már megint feltalált valamit. A világ legmenőbb porszívóit készítő ember most a ventilátort alakította át, de alaposan. Jobban hasonlít egy űrfegyverre, mint egy háztartási eszközre. Ha nem az ő neve lenne az oszlopra erősített gyűrűn, akkor el sem hinném,…..
A grillszezon igazából még csak most kezdődik, mert ép eszű ember harmincöt fokos hőségben akkor sem áll be egy forró rács mellé, ha közben hűvös söröket kortyolgathat. Ebből úgyis könnyen baleset lehet, sütöttem én már részegen tortalapot, aminek a nagy része valahogy a…..
Egészen új értelmet kap a forró szex az étkezőasztalon, ha az Electrolux által bemutatott új koncepciót vesszük alapul, a gyártó ugyanis főzőlappal felszerelt konyhaasztalt tervezett, Rendez-Vous fantázianévvel. Az alapötlet valójában az volt, hogy a buli házigazdájának addig…..
Tudjuk, hogyan vásároltok. A teszkóban leveszitek a polcról a pénztárcátokhoz passzoló legolcsóbb vackot, vagy a lézerfegyvernek beillő drága dizájnterméket, de csak otthon, a sokadik használat után jöttök rá, hogy kiszórtatok az ablakon tízezer forintot. A pénzköltés…..
gépcseléd Mi ez az egész? 2009.07.14 10:59:00
Az internet tele van a multimédiás kacatokról szóló cikkekel, viszont a konyhában, a fürdőszobában meg a garázsban van több tucat gép, amelyekről nagyjából senki sem ír élvezhető, online kereshető, alapos termékteszteket.Blogunkon lesznek szubjektív tesztek, mint az első…..