Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hedkandi

0 bejegyzést írt és 102 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Update: az Onyx egy két személyes vacsorával jutalmazza a jó hír hozóját, amit persze nem tartok meg magamnak, szóval hamarosan egy nyereményjáték következik, ahol a nyeremény egy Michelin-csillagos vacsora lesz két főre! Facebookhoz érdemes csatlakozni addig is!  Sikerült…..
hedkandi 2011.03.16 22:17:10
@szenvedély S.: ott a pont. én is csak gratulálni tudok a két étteremnek és remélem, még sok ilyen jó hírt kapunk ettől a blogtól!
HeStyle HeStyle mobilon 2011.01.11 08:00:00
Bizonyára sokatoknak van internetképes okostelefonja. Eddig a HeStyle ugyanúgy jelent meg az ilyen eszközökön, mint a számítógépetek böngészőjében, ami kissé nehézkessé tette oldalunk látogatását (bevallom, én sem szoktam mobillal nézegetni az oldalt, csak végszükség…..
hedkandi 2011.01.11 12:09:13
A GAP tavaszi kollekcióját Jac Jagaciak és Anja Rubik népszerűsíti.Meg kell hagyni, a készítők nem erőltették meg magukat. Háttér nélkül két-két fotó mindkét lányról, kísértetiesen hasonló ruhákban. Oké, tök jól néznek ki (mondjuk ennyire egyszerű összeállításokkal…..
hedkandi 2011.01.09 17:16:04
@Dr. Jula Watson: egyetértek :)
 2011 első sztármustrája következik. Érdemes végignézni és elmondani a véleményeteket, mert nem minden nap adatik lehetőség lepontozni Johnny Deppet, Kanye Westet, Robert Pattinsont, Zac Efront vagy akár Keanu Reevest. Döntsük el, ki volt a legjobban öltözött híresség…..
A H&M-nél már a nyárra készülnek - ennek jegyében készült az alábbi képsor is. A ruhák nem szűkölködnek a mintákban (főleg nem az állatmintákban) és a színekben sem. A kollekcióra, csakúgy, mint a képekre a kilencvenes évek igencsak rányomta a bélyegét... ..
A Samsung a Galaxy S modelljét "öltöztette" Armaniba. De hogy ennek a reklámnak mi értelme van? Egy eleve béna logo besétál kínosan lassan, gyermeteg animációval a kifutóra és aztán elkezd csörögni a mobilja. Kissé bugyutának tartom az egészet. Azt pedig nem is tudom,…..
Újabb képeket vehetünk szemügyre a Givenchy tavaszi kampányából. Ezek a fotók kevésbé hátborzongatóak (annál inkább leopárdmintásak :)) a két korábban megismertnél (itt), de ettől függetlenül tetszetősek, szépek.Daphne Groeneveld és Stephen Thompson után az újabb képeken…..
hedkandi 2011.01.04 16:36:34
Mivel itt az év vége szeretnénk megköszönni azt a rengeteg levelet, amit a közös email címünkre vagy az egyénire küldtök nap, mint nap. Következzenek most a kedvenceim 2010-ből:(Természetesen a levelek posztolásához hozzájárultak az írók, akikkel azóta már minden…..
hedkandi 2010.12.31 16:58:22
1. Alexa Chung - ezzel egyetértek, imádom a Alexa tearuháit, Mulberry táskáit, Oxford cipőit, cicás szemét és kislányos báját. Így van ezzel Karl Lagerfeld is, aki mindig a Chanel bemutatók első sorába ülteti. 2. Emma Roberts - Julia Roberts unokahúga rendkívül bájos, de a…..
Mitsuhiro Okamoto japán művész készítette ezeket az óriási sáskaszobrokat, melyek érdekessége az, hogy az utcákon árult hamis designer táskák anyagaiból készültek, a hitelesség és az utánzás közti kapcsolatok kérdését feszegetve egy ilyen fogyasztó-központi társadalomban,…..
hedkandi 2010.11.23 12:50:27
@bojlergyulabá: örülök, hogy felhozta valaki a playboyt is, mert én speciel egy évvel ezelőtt minden reggel arra mentem el egy bizonyos főiskola előtt, hogy kamu LV-k és playboyba öltözött emberkék szúrták a szemem. Kedvem lett volna a betonba döngölni az összes fejét, de egy idő után már csak röhög az ember...a hajógyári és az összes többi "elit" szórakozóhely színe-java felvonult nap mint nap :)
Nem először szerepel már Palvin Barbara a Vogue orosz kiadásában, legutóbb a júliusi számban, itt láthattuk őt. Ezúttal pedig novemberben szántak neki több oldalt is. A fotókat Sebastian Kim készítette.Kék ég, sziklás, fagyos táj, meleg ruhák és Barbi (helyenként alig…..
hedkandi 2010.10.25 18:24:55
Újra YourLook! Ma szegedi olvasónk, Viktor kedvenc összeállítását mutatjuk be Nektek.Hogy tetszik?..
hedkandi 2010.10.25 18:23:14
Taylor Momsen népszerűsíti a Madonna által (Lourdes aktív részvételével) a Macy's számára tervezett Material Girl-kollekciót. Jobb "modellt" - véleményem szerint - keresve sem találhattak volna, hiszen a ruhák egytől-egyig remekül és hitelesen mutatnak Taylor-on. A…..
Victoria Beckham látható a török Vogue augusztusi számának címlapján. A fotót Ellen von Unwerth készítette. Hogy tetszik? ..
hedkandi 2010.07.26 21:31:31
 Elérkeztünk a tizenharmadik sztármustránkhoz. Végre visszatér Brad Pitt, szakáll nélkül, láthatjuk Ashton Kutchert és Zac Efront - és persze még sok neves hírességet. Nézzük, ki öltözött fel a legjobban, ki tetszik Nektek most a legjobban! Ashton Kutcher…..
A Dolce & Gabbana őszi, férfiakat megcélzó kampányát - a madonnás képekhez hasonlóan - Steven Klein készítette. A modellek: Noah Mills, Adam Senn, Evandro Soldati, Arthur Kulkov, Sam Webb.A fotók nagyon szépek, csak kissé zsúfoltnak érzem őket. ..
hedkandi 2010.06.22 21:13:39
Hello Kitty mintájú bakancs-kollekcióval rukkolt elő a Dr Martens, ezzel ünnepelve a cég fennállásának 50. évfordulóját. Három változata van: tele-kittys,fehér bakancs kék talppal, piros masnival,fekete bakancs rózsaszín talppal és masnival.Az első gondolatom az volt, hogy ez…..
Régen nem osztottam már citromdíjat, de emellett a Versace cipő mellett nem lehet elmenni szó nélkül. 829 €-ért (kb. 236.000 Ft-ért) próbálják értékesíteni ezt színes bőrdarabokból összeeszkábált förtelmes cipőt, amit a legnagyobb jóindulattal is maximum egy lánybohóc…..
hedkandi 2010.06.16 21:20:53
Natalia Vodianova és Ewan McGregor invitál minket egy kis időutazásra, vissza egészen az 50-es 60-as évekbe. Mindezt az amerikai Vogue júliusi számának hasábjain teszik. A fotókat Peter Lindbergh készítette, a ruhákért Grace Coddington stylist volt a felelős. Remek, remek :)…..
A Diesel "Ultimate" tavaszi/nyári katalógusa elsősorban fürdőruhákat tartalmaz.Nincsen semmi baj a képekkel, azt leszámítva, hogy inkább egy fotóalbumra emlékeztet, mely egy haverokkal történt nyaraláson készült. Ha viszont valakinek a vakáción készült fotóit…..
Heidi Klum a német GQ magazin júliusi számában fehérneműre vetkőzik. Gondolom így akarja megmutatni, hogy négy gyermekes anyaként még mindig ragyogó formában van. Ez valószínűleg igaz is, de azért arról nem vagyok meggyőződve, hogy a retusálás előtti képeken is pont így…..
Az őszi kampányban is a portugál futballistát szerződtették az Armani Underwear és az Armani Jeans kollekciók népszerűsítésére. Madridban készültek a fotók és Júliusban lesznek láthatóak, mégpedig az interneten és óriásplakátokon olyan nagyvárosokban, mint New York, Los…..
hedkandi 2010.06.15 13:42:31
@The Strange: engem sem :)
remélem, több kampányt nem csinálnak vele...
Ismét sztármustra következik, Will Smith, Zachary Quinto, Ed Westwick, Justin Timberlake és még rengeteg ismert személyiség közreműködésével. Nézzük, ki találta el legjobban a múlt heti szerelést. Általánosságban elmondható, hogy azért némileg nyáriasra vették a figurát,…..
Csecsebecse Rihanna: Rockstar 101 2010.06.10 17:57:36
Még egy új klip, ezúttal Rihannától. Most nincs energiám kommentálni... tegyétek meg ti.....
Csecsebecse Lady Gaga: Alejandro 2010.06.10 17:52:00
Aki még nem látta és van kilenc (!!!!!) felesleges perce megtekinteni a csupa botránykeltő jelentettel teli, fehérneműs vonaglással tarkított filmecskét, most megteheti. A zene fülbemászó és a klip se rossz, de annyira hatással akar lenni az emberre, hogy az már zavaró...