Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Málnafaló

0 bejegyzést írt és 58 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az ATV még tavaly nyáron, a Hetek c. lapban jelentette be, hogy új szórakoztató csatornát indítanak. A neve ATV Spirit lett, napi 24 órában sugároz majd gyermek, humor, sorozat, film, dokumentum, reality, kert és barkácsolés témakörökben, az akkori ígéret szerint javarészt vásárolt tartalmakból. A…..
Esküszöm, éreztem, hogy nem kellene december 31 23:59 előtt lezárni a média 2018-as évének értékelését, na de mindegy már, a lényeg, hogy a TV2 és nívódíjas hírműsora, a rendkívül vicces, "Tények" címmel ellátott, naponta jelentkező izé december 29-én este csak rá tudott tenni egy lapáttal az egész…..
Málnafaló 2018.12.31 12:31:03
@fideszes Bróker kormány: "Orbán Viktor több millió bevándorlót vár
ORIGO.HU"

Ócska, több mint másfél évtizedes, ráadásul hamisított "hírekkel" kár volt előjönni...
Málnafaló 2018.12.31 12:40:19
@felucca02: "Sorost ezerszer leleplezték és az egész világ vállvetve harcol ellene (mármint a ti elképzelésetek szerint). Nos, ez nyilvánvaló túlerő egy kilencvenéves nagytata esetében. Akkor hogy lehet, hogy mindez meg sem kottyan neki, hogy tud még mindig sikert sikerre halmozni, pláne, ha egy olyan csont akadt a torkán, mint a mi bölcs vezérünk? "

Az hogy meg sem kottyan neki, az túlzás...

Ami pedig a jelenséget illeti, ismét csak a ráékos betegség példájával élek Soros George és világ maffiája esetében.
Ugyanis a ráknál is, ha későn veszik észre mikor már az áttétek kialakultak, akkor bizony minimálisak a győzelmi esélyek.
És Soros évtizedekig szinte zavartalanul tudta kialakítani világszerte a maga áttéteit. Lásd akár a budapesti janicsárképzőjét, amivel a világ minden tájára bebiztosította kádereit, az EP képviselőinek jó részét, a NGO-*nak csúfolt árnyékormányokat stb.

Csak mostanában, a "polpíszí" visszaszorulásával kezdik felfedni a hátterét és a beágyazottságát.
Málnafaló 2018.12.31 12:43:41
@fideszes Bróker kormány:

Mondtam már, 17 éves hamisítvánnyal nálam kár kísérletezni:
www.origo.hu/itthon/20150114-orban-mar-13-eve-sem-tamogatta-a-bevandorlast.html
JogÁsz Dübörgünk 2018.12.29 19:00:00
A csőd szélén a New York Times. Kép: blitz.al A világ egyik – eddig – legolvasottabb lapjánál kitört a botrány. Számos újságírót elbocsátottak, többek ellen fegyelmi eljárást indítottak. Az amerikai olvasók levelek ezreivel árasztották el az újságot, milliók…..
A 444 lelt rá erre a Híradó-részletre, amiben a tüntetésekkel foglalkoztak, egészen pontosan azzal, hogy micsoda mocsok maradt a felszínen a túlóratörvény miatt utcára vonuló, de jóval, több sérelem miatt ideges tüntetők levonulása után. És hát maradt egy olyan is, amin egy akasztott ember látható,…..
Málnafaló 2018.12.15 07:58:17
2003. május 16., péntek 14:19
Nem málészájjal bámulni, ahogy néhány száz feltüzelt félállatka trombózist okoz a közlekedésben. Tessék ilyenkor lövetni – írta Tóta W. Árpád, az Index" Pulitzer-emlékdíjas"(muhaha) újságírója a május 4-i Kendermag-demonstráció után.

"Megint szegényebbek lettünk egy sortűzzel "– kezdte a Kendermag Egyesület demonstrációjával kapcsolatos publicisztikáját Tóta W. Árpád.
„Le kellene már számolni azzal a hülyeséggel, hogy demokráciákban a rendőrnek muszáj tehetetlennek lenni. (…) Nem málészájjal bámulni, ahogy néhány száz feltüzelt félállatka trombózist okoz a közlekedésben, vagy éppen lokálisan megszünteti a demokráciát. Tessék ilyenkor lövetni, ahogy normális országokban szokás.” – írta Tóta W. Árpád

''Ha nem óbégat Hende Csaba körpásztor meg az MDF – nevezzük nevén különösen Pettkó Andrást –, és nem gyűjt maga köré még néhány idült polgárikörös háziasszonyt – régen az ilyenek horgolással foglalták el magukat, hej –, akkor ez a csürhe is inkább otthon issza le magát az Armageddon vagy a Titanic előtt, el se jutott volna hozzájuk, hogy mi lesz vasárnap délután.Nem lehet elégszer elmondani: a demokrácia, a teljes, válogatás nélküli választójog túlhaladott berendezkedés.”

Hajrá, kedves eftársak....Még többször idiótát csinálni magatokból, a zsinórban harmadik kétharmados bukta sem volt elég...
Vasárnap este tüntetést tartottak az MTVA Kunigunda úti székházánál, az esemény arca Hadházy Ákos volt LMP-s, most független országgyűlési képviselő volt. A tüntetés apropóját az adta, hogy bár Hadházy már több mint 270 ezer aláírást gyűjtött össze az Európai Ügyészségért, a közmédia nem tartotta…..
Málnafaló 2018.12.10 12:16:10
@az övezet gázai:

Ugyan kérem. Mikor a nagyon független etc.(muhaha) tóta w. árpádba tolták az állami köztévében a százmilliókat a bizonyára nagyon szükséges modern képmesékben, az maga volt a tökély(nekik):
nol.hu/archivum/archiv-466446-269322
Málnafaló 2018.12.10 12:27:31
És ezek "tüntetnek" a közmédiánál:
www.youtube.com/watch?v=rwwdklPslQA

És netán elvárnák hogy miattuk csatlakozzanak széles néptömegek...:P
Grand guignol.

Muhaha
Puzsér Róbertet kirúgták a Hír TV-től, azonnali hatállyal megszűnik a műsora, a Sznobjektív is. Ezt ő maga erősítette meg az Index kérdésére telefonon. "Semmit nem mondtak, nem volt indoklás nem volt semmi. Csak elém rakták a felmondást." - mondta el a műsorvezető, akinek műsora 2016 óta futott a…..
Málnafaló 2018.08.29 18:33:04
@TGabi: "ényleg elhitted hogy Puzsér a mulatósból élt? :)))))

Na ez sosem volt igaz. Ez csak egy média-hack. Kritika volt a videó többek közt arról, hogy csomóan mindent elhisznek a TV-nek. Látom, sokaknál működött is :)"

Aha. Akkor hát ez is ugrott.( Mondjuk, én nem értem hogy ebben a mediahack-ben hol volt a poén, mi volt az a motívum-lásd a klasszikus Orson Welles " Civilizációk háborúja"- amiből rá kellett volna jönnie bárkinek hogy kamu a történet és annak mi a célja...

Akkor viszont stornó az a tisztelet is amit eddig egy munkaadó agrárvállalkozó iránt mégiscsak éreztem.
Mert ez a doktorcsernus -klón már ennyit sem érdemel.
w Hörömpő cirkusz, világszám! 2008.03.19 06:00:00
Alkotmányos népítélet, ilyet szól. A nemzetközi sajtó hüledezve végzi dolgát, és fordít: constitutional mob law. A mob law, az egy rosszul csengő kifejezés, tetszik tudni. Ugyanis a mob, az baromállat csürhét jelent. Van rá szép görög szó is: ochlokrácia. Mindkettő azt…..
w Isten is megsegít 2008.03.17 08:00:00
Szuperforró téma lett a szolidaritás. Állítólag nyerésben is van, meg abból lesz a jövő nagyobb kenyere. Tekintsük meg ezért közelebbről, mi is volna ez. Odáig rendben, hogy az embernek megesik a szíve a nála szerencsétlenebbeken; a hóvirágos nénitől akkor is vesz hóvirágot,…..
w Milyen málác? 2007.10.25 08:00:00
Hiába keseríti meg milliók mindennapjait, hiába tud róla mindenki, a magyar politika a mainstream sajtóval karöltve söpri szőnyeg alá. Mintha nem is lenne ilyen. Mintha a statisztikákból nem látszana napnál világosabban, mi a helyzet. Kár tagadni: a fonyi fatolvaj, az olaszliszkai…..
Málnafaló 2007.10.25 10:22:28
Re: Hattory Hanzo
Móron?


Ott tényleg nem cigányok voltak az elkövetők.
Azt már biztosan tudhatnád, ha a sajtó nem következetesen " W.Róbertként" emlegetne a tömeggyilkost...hanem legalább annyira következetesen megnevezné az illetőt valódi nevén, mint ahogy tegyük fel, a 2006-os kampányban a Szabad Nép Szabadság "leleplezte" a "nép ellenségét", a burzsuj Dr. Börzsönyi Jenőnét, aki nem szerepelt a Fidesz-plakáton.
(Emlékeztetőül:
Durva, galád módon megsértették a személyiségi jogait, lelkileg, testileg teljesen összeroppant - állította az az idős asszony, aki a Népszabadság szerint a fideszes választási plakáton a szívgyógyszerek áremelkedésére hívja fel a figyelmet. A Népszabadság hétfőn azt írta, az ellenzéki párt választási plakátjain a 109 százalékos drágulás miatt kesergő idős asszony egy zuglói négyemeletes ház földszintjén él, míg a kerületben található másik lakását bérbe adja egy magazin kiadójának. Dr. Börzsönyi Jenőné azt mondja, a lap, amelynek munkatársai "az elmúlt napokban folyamatosan" hívogatták telefonon, zaklatták, kikérdezték a szomszédait, sőt lakása bérlőjét is kifaggatták, megsértette a személyiségi jogait, a plakáton ugyanis nem az ő arca látható. A 76 éves asszony úgy érzi, lelkileg, testileg teljesen összeroppant. Vörös T. Károly, a Népszabadság főszerkesztője a történtek kapcsán annyit mondott, minden tudásuk szerint utánajártak annak, hogy ki szerepel a plakáton.)

Amúgy meg, a cikk kapcsán: cigánybűnözés és "fehérbűnözés"?:)
Ez jó..:)

Még a végén azt is megérjük, akárki meglássa, hogy Tóta azt is elkezdi megírni, hogy ebben a "fehérbűnözésben" további kategóriákban milyen "alcsoportok" felülreprezentáltak, lásd akár radnaiékat a maffiaperben..:)

Fog ez menni, mint Magyar Bálintéknak a (a női politika kapcsán éppen) a numerus clausus...:)
w Foglalod a kurvanyádat 2007.06.11 06:00:00
Aggaszt már régóta egy dolog, vagyis egy fogalom, pontosabban egy imaginárius fogalom. A nemzeti oldal. Meg minden egyéb megnyilvánulás, amikor a nemzeti kifejezés alatt olyasmi értetik, amiben én nem vagyok benne. Ugyanis egy pillanatig sem éreztem magam soha kevésbé magyarnak, mint az…..
Málnafaló 2007.06.12 04:46:46
Nos, a commenttekből kiderül, a magyarság körében tóta ezzel az újabb böffenetével ismét olyan népszerü lett mint ...Jézus Krisztus a zsinagógában..:)
Igaz, most "csak" kurvaanyázott(persze, tudom, Petőfi..:)), volt már ennél féktelenebb is, mikor a kendermagos sérelmek miatti dühében lamperthen lövetést kért számon...


Igaz, mi is várható derék híg(na jó szar)magyarjainktól, ha már egyszer a ballib/hiszterolib hivatalos pártführere, miután a rekvirált apró-villából levezényelte a 23 millió beözönlő románt és a 800 ezer beözönlö erdélyi nyugdíjas c. hazug hisztériakampányokat, utána gondosan le(fel?)zsidózta a moszkovita bolsevik pereputtyát a londoni Times-ban, majd ezt követően rebegő pillákkal, szívre tett kézzel "esküszik" a magyarságra...

No de, mivel az ilyesmi soha nem jár egyedül, itt van a mai Szabad Nép Szabadságból a tótai kisérő:


Ronald Lauder a Zsidó Világ- kongresszus élén
Népszabadság • Horváth Gábor • 2007. június 12.
Az anyai ágon magyar származású Ronald Laudert választotta elnökének a Zsidó Világkongresszus. A New York-i civil szervezet az elmúlt másfél évtized során a svájci bankokban őrzött zsidó számlák miatt indított kampánya révén vált ismertté. Eddigi elnöke, a milliárdos Edgar Bronfman önként adta át a helyét Laudernek.

Az Estée Lauder kozmetikai cég tulajdonosának magánvagyonát hárommilliárd dollárra becsülik. Politikai értelemben konzervatívnak számít, a nyolcvanas években, a Reagan-adminisztráció idején a Pentagon Európáért és a NATO-ért felelős államtitkára, majd bécsi nagykövet volt. Mint elmondta: diplomáciai megbízatása idején ráébredt arra, mit jelent a zsidósághoz tartozás. Ronald Lauder azóta a közép- és kelet-európai zsidó hagyományok újraélesztését tekinti fő feladatának, alapítványa sok iskolát nyitott a térségben, ahol most mintegy tízezer diák tanul "zsidónak lenni". - Erre vagyok a legbüszkébb - jelentette ki az új elnök.
---

lauder is ráébredt, tóta is ráébredt, gyurcsány-apróék is..
Olyan tömegjelenség ez lassan mint robin williams+de niro-féle tömeges "ébredések"...
Frei Tamás felvette Pampalini-öltönyét, fejébe csapta a dzsungelkalapot, bevett pár maláriaellenes tablettát és bekente magát negyvenes fényvédőfaktorú napkrémmel. És végre hazalátogatott. Mert hogy itt aztán nagy bajok vannak, benőtte a gaz az országot, a Parlament előtt pedig…..
Málnafaló 2007.06.05 11:17:03
No szóval.
A Bush sr./Bush jr.-nak (joggal) tulajdonitott iraki háborúkban tényleg elsikkadt az a tény hogy Clinton is vagy négy napig bombázott 1998 december 16-án...


Ami pedig Freit illeti.
Itt egy korabeli cikk ( Index, hogy stílszerü legyek:)), az orosz bérgyilkosos történetéről.
index.hu/politika/belfold/freilux/

Szép kis ország ez, ahol Szemjon Mogiljevics "boltját" védte juszt, az azóta a "közszolgálatban" kikötö Szabó-Stein Imre meg az RTL akkori felelőse volt,( azóta meg elszerette tasnádi feleségét , ezért őt is ki akarta nyíratni, a lesósavazott anyósával együtt..)

Ilyen (média)"elözmények"/viszonyok után, pláné a gyurcsanyizmus szilvásival spékelt változatának megjelenésével(lásd még Index mai címlapját), csoda hogy ide jutott ma ez az ország?
Hiszen nálunk még azért sem buknak a kókák/benczék , amiért még egy Wolfowitz is vehette a kalapját..:)
Málnafaló 2007.06.05 11:36:51
Észtország valóban lehet pozitív lehet példa.
Ugyanakkor ha pl. Szlovéniát hozta volna ...
abban aztán belekötnivaló sem lett volna.
Arról az országról ugyanis mindent el lehet mondani, amit Magyarországról nem.
Vágónál 10 milliós kérdés lehetne hogy ki az ország miniszterelnöke és melyik párt kormányoz, olyan gazdasági modellt követett amitől az itteni ballib/hiszterolib közgazdászoknak és politikusoknak a szőr a hátukon borzolódna,ja és úgy lett független állam hogy ezek itt még a határon túli magyarok elleni uszításokon tartanak, közpénzen....


Ami pedig az Orbánra való állandó felelőség teritési kísérletetet illeti, ezen már kezd az ország túlleni.
(A stílust, a szerzőt és a megjelenési helyet kéretik értékén kezelni)

Tetszettek volna reformot csinálni!
Népszabadság • Para-Kovács Imre • 2007. június 1.
Éppen készültem bebábozódni, és érzékszerveimet lekapcsolni a nagy magyar pártpolitikáról, amikor megütötte lelki füleimet, hogy talán mégsem Orbán Viktor virrasztott az őszödi visszalízing takarásában puskamikrofonnal, hanem (kizárásos alapon, azaz addig tagadva, míg csak lehetőség marad, amit viszont nem tagadunk, tehát) – irgalom anyja, ne hagyj el! – az éppen ostorozott szocialisták közül valamelyik csintalan (kisbetű, kisbetű!) rögzítette az ominózus és népszerű beszédet, hogy aztán saját sötét céljaira használja fel, mintegy buktasson.
Azóta is vérben forgok, hogy mire nem képesek ezek a huncut szocialisták?!


A nyamvadó reformok és egyre látványosabb bénázás már senkit sem izgat, a bionyilasok is leszakadtak a Kossuth térről, mindenki punnyad, közömbös, valamint hagymaszagú, a mi kis belpolitikánkban már csak egyetlen kérdés maradt: ki a manó tette ilyen látványosan taccsra a miniszterelnököt, felkínálva ezzel nemesebb szerveit a mindig tettre kész polgári mókaládáknak.

Azonban erről a miniszterelnök direkt lehasad, fátylat próbál borítani a múltra, de akkora fátylat még nem látott a világ, ami ezt a múltat eltakarná, tehát idegesítő a mantra: ne foglalkozzunk a kiszivárogtató személyével, fontosabb dolgunk is van annál!

Micsoda? A Szilvásy családnak saját tévécsatornát gründolni?

Erősen emlékeztet a szituáció a Gyalog galoppban előállt helyzetre: Ugyan már, ne azt firtassuk, ki nyilazott le kit, hanem mulassunk, elvégre esküvőn vagyunk!

Nincs esküvő, halott a menyasszony, a reformokat szorgalmasan nyírják a szocialisták, pontosan azok, akikről a minelnök Őszödön megemlékezett, akik életüket és vérüket a hazáért, de az önkormányzati és igazgatótanácsi pénzekről szó sem lehet, azok a VORzakós, korpás gallérú lények, akik miatt olyan szórakoztatóan borzalmas volt a Kádár rendszer végjátéka.

Mert szörnyű, amit a Fidesz művel, hű és hú, meg minden, tényleg rettenetes, és a Haza Görcse sem ejtett ki a száján egyetlen értelmes mondatot az elmúlt öt évben, de az országot hazavágni azért ellenzékből mégsem képes, ahhoz buzgó kormánypárti erők szükségeltetnek, mivel az ellenzék csak a nem gombot nyomogatja, de mindig több az igen.
---
Ha nekem lenne egy független, közéleti napilapom, akkor biztos megíratnám velük, hogy már megint baszogat a házmester. Hogy ne a lépcsőfordulóban tároljam a biciklit, hogy zárjam kulcsra a bejárati ajtót, meg hogy ne járkáljak a frissen felmosott járólapon. (Akkor mégis hogy…..