Regisztráció Blogot indítok
Adatok
voroseltolodas

0 bejegyzést írt és 168 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
TComment Erősek vagyunk? 2014.01.31 09:40:02
A nagydarab orosznak sikerült, de tényleg akkora nagy teljesítmény, vagy egyszerű kis tornagyakorlat? Hívtunk profit és kipróbáltuk! Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Szívesen locsolna fél liter vizet az autóban? Nagyjából ennyi párát gyűjtöttünk össze két hét alatt. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja. ..
voroseltolodas 2013.11.22 18:21:21
.
Kaptam egy meghívást Hevesre, mármint Heves városba. Az Eötvös József szakközépiskola és gimnázium, amit valamiért ma már oktatási központnak hívnak hívott, hogy utazzak már oda, és meséljek a Totalcarról. Fizetik az útiköltséget. Azt mondtam, oké, viszont spóroljuk meg az…..
voroseltolodas 2013.10.29 21:32:46
Szívesebben végignézném azt, ahogy a seggükbe feldugják az egészet, de persze nem élőben, csak a híradóban Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
voroseltolodas 2013.10.22 21:17:00
-Összes macska a kertbe kakál- elleni biztos módszer.Kitenni ezt csalival:
www.vadaszelet.hu/termek/11308/csapda
Semmi baja nem lesz csak becsukódnak az ajtók és nem tud kijönni.Elég nagy,kényelmesen elfér benne.Akár minden nap meg lehet fogni egyet amíg el nem fogynak.
Reggel be a csomagtartóba a csapdát,elvinni a legközelebbi faluba és elengedni.Akár munkába menet.
Nyolc éve vettem magamnak autót utoljára. Ezzel valószínűleg én vagyok a sereghajtó itt a szerkesztőségben. A többiek néha évente cserélik a gépeiket – Mercedesek, Audik, Mercuryk jöttek és mentek, míg én a jó öreg Volvo kormányába kapaszkodtam kitartóan. Néhányan meg is…..
Már egy ideje irkálok, fotózgatok errefelé, de egy dolog valahogy kimaradt. Egy bizonyos kép. Az egyik legfontosabb kép. Egy tesztben lehet hadoválni sebességérzetről, kárpitok tapintásáról, kényelemről, de ezek sokszor firkászfüggő dolgok. Még a tényleges adatokat sem lehet…..
A Becsületesnepper a minap beküldött négy képet a szerkesztőségi levlistára ezzel a három mondattal: 304 ezret futott 1.8-as Honda motor mosás nélkül. Nagybátyám mindig szívja a vérem, hogy miért futtatom a rizsrakétákat. Ezért. Sok-sok év tapasztalatát olvasták,…..
Le a kalappal előttetek, 1500 képet néztem át a repülőnapról, amit 38 fokban, tűzó napon a pusztában lőttetek, szép munka! Ebből a legjobb 30-at emelem ki a blogra és teszem ki a kirakatba. Csak így tovább! Coolya, Norbikapitány, karelxx, KGyST, zoliber, sunrise, Nagy István, HJG,…..
TComment Ebből nem lesz veterán 2013.08.12 08:06:47
Bivalyerős, keveset fogyaszt és idehaza fullosnak mondják. Mindent megkapott, amit kell, futott 160 ezret, kiszolgált egy cégtulajdonost, élt 10 évet? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Belsőség Menekülj, amíg lehet! 2013.08.10 06:22:15
Kisgyerekként rengeteg időt töltöttem a szőnyegre kuporodva, és tologattam brümmögve az autóimat. Egyik kedvencem az E36 M3 volt. Amikor először ültem BMW-ben, nagyjából tizenegy éves lehettem – a kétliteres E30 akkor sem számított fiatalnak, valamiért mégis megfogott. A…..
Már látom magam előtt a kommenteket: "hőőő, mééé heggeszt má maszk néllkűűű...", "ez a barom, némá, szigszalagot se hord magánál...", "lopja azt a motort a paraszt...?" meg ilyenek. Megírom, van akit szórakoztat, igazából azt is, aki csak hőbörögni jön ide, és ez örömmel…..
Elismerték a hibát, de a cég nem akart fizetni. Az igazgató bujkált, a biztosító mosta kezeit, a kár kétmillió forint. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
voroseltolodas 2013.05.17 09:50:21
@Hurri Kán:
Pár hónapos autó. Ezzel az autóval nem ezredik alkalommal tankolt,hogy se a litert se semmit ne nézzen a nyugtán.
voroseltolodas 2013.05.17 10:02:53
@Hurri Kán: Jólvan Kiscsillag.
Nem hinném, hogy létezik bármiféle autók, traktorok, motorok, pöfögő, csettegő, zakatoló gépek iránt érdeklődő ember Magyarországon és a környékén, aki ne hallott volna a Bokor községben évente tartott Traktormajálisról. A Traktormajális ugyanis nem a traktorokról…..
voroseltolodas 2013.05.10 19:32:29
TComment Ezzel valaki jól járt 2013.04.04 08:41:04
Bántam, hogy nincs nálam annyi pénz, hogy megvegyem a feleségemnek*, mert ha van tuti vétel, akkor ez az volt. Pedig csak egy öreg, vacak Ford. (* valójában magamnak.) Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Magyarország elbukta a tél ellen vívott harcot: a vidéki úthálózat állapota sok térségben siralmas. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Belsőség Filmen a múlt! 2011.12.18 08:10:00
Tizenegy év. Ennyi idő alatt kisfiúból srác lesz, nagyra nő a cseresznyefa a kertben vagy megöregszik kutyánk. Ennyi idő kellett ahhoz, hogy a világ talán legnagyobb, amatőr filmgyűjteményét tartalmazó - mindamellett folyamatosan bővülő - archívum mindenki által elérhetővé…..
Közszolgálati percek. megkésett téli autós tanácsok következnek - több évtized távlatából. "Télen mindig számolni kell kisebb-nagyobb hóakadályok keletkezésével. Kisebb hóakadályoknál lendületet kell venni a gépkocsival, így valószínű az átjutás. Hófúvás, nagyobb…..
voroseltolodas 2013.03.28 16:03:10
Biztos nem véletlen, hogy az autók mellé nem fiúkat állítanak az autószalonokon. Mármint ha azt akarják, hogy megnézzék. Mert ez a világ rendje, nem lehet minden autó új, viszont rájuk kell irányítani valahogy a figyelmet, elvégre attól még, hogy egy típus öt éve jelent meg,…..