Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mulţumesc foarte mult

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Horror-Mirror TOP 10 kedvenc 2011.04.02 10:05:00
Nem olyan rég többen is említették, hogy kíváncsiak lennének arra, hogy mik az én személyes kedvenceim, hát íme. Az összeállítás kissé nehéz volt, egy jó pár film ki is maradt. Így igyekeztem úgy összerakni, hogy melyeket nézem meg a mai napig a legszívesebben és…..
mulţumesc foarte mult 2014.06.20 00:01:25
@Hypocrisy: Komáromba fúly a széll még? :-o He!?
mulţumesc foarte mult 2014.06.20 17:04:44
@Hypocrisy: Milyen "2:1" hülye gyerek!? :D
Te olyan kis ostoba vagy, hogy elárulod a lelki világod is azonnal. :D "Idegesítő..."? És akkor mi van? Szedjél bogyókat, ha dilis vagy. Az időképen egy sor retardált IQ-hiányos írogat az időjárásról. Mint a vénasszonyok a kispadon. Ahhoz nem kell ész sem. :)
(Még az IP címedet is kiírom legközelebb, csak szóljál be még amott...) ;) :-P
2013. szeptember 25-én a Népszabadság Online-nak adott interjúnkban számos tárgyi tévedés, csúsztatás kapott nyilvánosságot. A valóság megismerése és a közmunkával kapcsolatos társadalmi előítéletek fokozatos elbontása, egyben saját társadalomszemléletünk formálása…..
Liebe Attila. Sokan már elfelejtették, ki is ez az ember, ha egyáltalán megérdemli, hogy embernek nevezzük. Ő az ózdi fojtogató, aki előszeretettel markolássza tinilányok nyakát és ehhez egy olyan keretjátékot talált ki, hogy ő a magyar színjátszás megreformálója, aki halálközeli élmények útján…..
Párszor már beszóltunk a bulvárlapoknak azért, mert természeti katasztrófákkal riogattak, vagy választási eredményeket akartak megjósolni asztrológusok segítségével. A Bors mai húzása azonban még ebből a körből is kilóg, mi legalábbis még sosem láttunk olyat, hogy egy…..
mulţumesc foarte mult 2013.02.26 17:55:41
mulţumesc foarte mult 2011.07.09 08:42:25
Serbia Insajd Gayograd 2010.10.10 12:39:00
Ahogy azt mindenki sejtette a 9 év után Belgrádban újra megrendezett géjprájd sokaknak csalt könnyeket a szemébe. Na, nem azért, mert elérzékenyültek a bátorságtól és a kitartástól, amely majd' egy évtized bujkálás után újra az utcára vitte a melegeket Szerbiában, inkább a…..
Az ördög nem alszik, azaz biztos voltam benne, hogy lesz majd olyan esemény, ami ha nem is hátráltatja a kampányomat, de nem mozdítja előre azt.Ma telefont kaptam, hogy a mintegy ötszáz címből csak olyan négyszáz háztartáshoz került postázásra az önkormányzat által…..
Subba A hét terméke: Jézus fogas 2010.03.25 14:00:00
mulţumesc foarte mult 2010.03.28 20:21:27
mulţumesc foarte mult 2010.03.28 20:22:31
"Külföld, Zsidóbűnözés
2010-03-15. 07:36 Nyomtatóbarát változat
Megosztom!
Fekáliával etette gyermekét a rabbi, de ez nem zavarja kollégáit

Élior Hén rabbi Köztiszteletben álló ortodox rabbik aláírtak egy fölhívást az Izraelben előzetes letartóztatásban levő kollégájuk, Élior Hén rabbi kiszabadításáért és anyagi megsegítéséért. A fölhívásban a tekintélyes izraeli ortodox rabbik többek között kifejtik, hogy Hén rabbi nem követett el különösebb bűnt, „csupán munkaköri baleset érte a gyermekek oktatása folyamán”.

Izraelben óriási fölháborodást váltott ki a tekintélyes ortodox rabbik támogató nyilatkozatáról szóló sajtóhír. Az igazságszolgáltatás elől korábban Brazíliába menekült, de nemzetközi elfogató parancs nyomán Izraelnek kiadott Élior Hén rabbi kiszabadítását és anyagi támogatását kérő fölhívást a vallásos zsidóság olyan „élő szentjei” is aláírták, mint például Menáhem Karlitz rabbi, Joszéf Sálom Eljásív rabbi és Áháron Jehudá Leib Steinmann rabbi. A megrökönyödés és a tiltakozás nyomán a fölhívást aláíró rabbik most azzal védekeznek, hogy beosztottaik eléjük tették a szöveget, és ők valójában nem is tudták, hogy mit írtak alá...

Hén rabbi

Az utólagos magyarázkodásoknak némileg ellentmond az, hogy a támogatást kérő fölhívásban nagyjából az is olvasható, hogy Élior Hén mégiscsak rabbi, aki eddigi életében az istenhit és a Tóra szavainak terjesztésével foglalkozott. A fölhívást megszövegező ortodox rabbik mindenesetre óvatosak voltak, mert arról nem tesznek említést, hogy Hén rabbi bűncselekményeket követett el, vagy nem.
Az ortodox rabbik fölhívásában többek között ez áll: „Mivelhogy Élior Hén rabbit egyenes és tisztességes embernek ismerjük, elkötelezettek vagyunk igazának bebizonyítására, s arra, hogy kiváltsuk mostani lelki szorultságából. Ám ennek kiadásai hatalmas összeget tesznek ki, s ezért kérjük, hogy segítsenek”.

Hén rabbit kiadták Izraelnek

De ki ez az Élior Hén rabbi, akinek megsegítését és kiszabadítását kérik a vezető ortodox rabbik? Hén rabbi a megszállt területeken létesített Bétár Illit nevű, ortodox vallásosok lakta zsidó településen élt „szeretett” családjával egészen addig, amíg a hatóságok elől elmenekült Brazíliába. Egy szadista zsidókból álló vallási közösség vezetője és tanítója volt, aki azzal kérkedett, hogy képes megjavítani, jó útra terelni a születésüktől fogva rossz lelkű gyermekeket. Szadista követőivel együtt elsősorban a saját gyermekeit vetette alá a legkegyetlenebb kínzásoknak.

Terülj asztalkám Bétár Illitben

A vádirat szerint Hén rabbi és követői rendszeresen verték a rabbi hároméves fiát, majd a földagadt és vérző arcú gyermekkel élvezkedő vigyorral lefényképeztették magukat. A szadista vallásos banda tagjai a kisfiút bottal is verték, miközben ujjait és más testrészeit öngyújtóval égették, fölszakadt sebeibe maró folyadékot öntöttek.

Hén rabbi és társai a gyermek kezeit kötéllel megkötözték, száját betömték a vallásos zsidók kis kerek fejfedőjével, a kipával, majd leragasztották szalaggal. A megkötözött gyermeket aztán harminc órára begyömöszölték egy alig fél méter hosszúságú bőröndbe, ahol étlen-szomjan tartották. Máskor a gyermek fejét belenyomták és addig tartották a vízzel teli mosdókagylóban, amíg majdnem megfulladt.

A szent társulat tagjai eltörték a gyermek kezét, de nem vitték orvoshoz, s arra kényszerítették, hogy óriási fájdalmak közepette a törött kezét használja. Több ízben mezítláb tüzes kályhára állították, majd durva cipőt húztak a lábára, hogy járás közben horzsolja az összeégett bőrfelületet. A rabbi többi gyermeke is állandóan ki volt téve a társaság szadista ösztöneinek. Egyszer a nyolcéves leány ujjait verték kalapáccsal a „megigazítás” szándékával.

A kínzóeszközök széles skálája

A rabbi otthonában a rendőrség számos kínzóeszközt talált, így például a gyermekek testrészeinek verésére szolgáló kalapácsokat és a fölszakadt sebekbe öntött maró anyagok palackjait. A legnagyobb gyermekét, egy tizenhárom éves fiút Hén rabbi fenyegetések és ütlegelések közepette arra kényszerítette, hogy fekáliával etesse meg a négyéves öccsét.

Júszef el-Kudszi – Kuruc.info
"
Révész Máriusz véresre verésénél is ott volt a Rebisz elitosztaga, derült ki a bíróságon. Törött csontok, kilőtt szemek szegélyezték V. őrnagy alegységének útját 2006. október 23-án...
  Előző postunkban már lehetett némi információhoz jutni Kiss Árpádról, aki a hat halálos áldozattal járó, romák sérelmére elkövetett bűncselekmény-sorozat fő gyanúsítottja. Ha valóban az ő számlájára lehet írni a gyilkosságokat, akkor személye tökéletesen…..