Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mettyúvón klajudia

6 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Szíenen hírtelevízió szellőzette meg először a baljós hírt, amelyet mostanra már a világ valamennyi jelentős médiuma átvett, és vezető helyen foglalkozik vele. Ezek szerint - már persze ha minden igaz - a szörnyű armageddon itt van a közvetlen közelünkben, és kevesebb,…..
Úgy látszik, az ezotériától már nem szabadulhatunk, rácuppantunk, mint Rózsi a pélóra, vagy csak mindenki a természefelettiben keresi a megoldásokat, többek között Nemkő "bimm-bamm" Bráner is, aki az parafenoménia hazai főmágusával, a községi gagyi vajákban…..
A Flikk robbantotta a bombát, ami majd' levitte a fejünket, mert azért ez még Bétervéktől is sok - Kanca Pata egy na'vival terhes! A második ultrahangon derült ki állítólag a szenzáció, ami alapjaiban rengeti meg az emberiséget, és állítja feje tetejére várhatóan a…..
 A Flikk szerkesztőségében hajnalban jelentkezett Lator Bátor, a vérgagyi operadajdajozó, és bömbölve zokogta el azt, amit eddig a rettegés miatt magának is csak néha, a klozeton ülve vallott be: egy tizenkét éves fiú gyermeke van a gagyikirálynőtől!  Lator, a kis…..
Megrendítő hír jutott mára, amitől könnyek szökkennek szemünkbe! A Gumicukor nevű, mértékadónak számító hírportál számolt be a drámai eseményről: Sóher Lófej a hajléktalan szálláson, most a temetésére gyűjtöget! A ’legirritálóbb magyar’ címet rég…..
Báttyó Szájjky - a vérgagyi eltávozott testvéréből  pofátlanul élősködő megazéró - nem adja fel! A vérfagyasztó információt a legautentikusabb hazai hírblog - a Ropicukor - újságírónője osztotta  meg reszketve,  a honlap döbbent olvasótáborával.…..