Regisztráció Blogot indítok
Adatok
trison

0 bejegyzést írt és 55 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elvesztette állását Mark Papermaster, az Apple hardverért felelős vezetője. Bár egyik fél sem hozta nyilvánosságra, hogy a befejezésre milyen körülmények közt került sor, a vállalathoz közelálló források szerint maga Jobs rúgta ki őt, vagy kérte meg arra, hogy hagyja el a…..
Ha Ariel Active Gel kapszulákat vásárol,most öné lehet egy Mini Cooper Cabrio hétvégi használatra, vagy akár örökre. Vásároljon egy csomag Ariel Active gel kapszulát,majd küldje el SMS-ben a blokk alján található AP kódot és a vásárlás dátumát a 06 30 555 5577-es…..
trison 2010.08.12 10:26:21
@bazeltop:

elég ha csak a játék idejére veszed ezt a mosószert. Ha már vége van a játéknak senki nem kötelez arra,hogy még mindig azt vedd ha esetleg neked drága a pénztárcádhoz mérve vagy esetleg nem vált be.
Ingyen cuccok Hogyan tévézel Te? 2010.06.29 10:30:00
A www.facebook.com közösségi oldalon a „Hogyan tévézel Te?” magyar rajongói oldal azon 5 szerencsés tagja, akiknek a játék ideje alatt az általuk feltöltött fotóra az 5 legtöbb 'like' (tetszik) szavazat érkezik, egyéves MinDig TV Extra előfizetést nyer. A részletes…..
Kicsit gonoszan úgyis mondhatjuk, hogy a nyugati ízlés és a keleti ízléstelenség, de hát minden nézőpont kérdése. A francia Hermés új, Marc Berthier formatervező által jegyzett szögletes órája mindenesetre gyönyörű darab, könnyed, laza, mégis férfias, titán háza és zafír…..
trison 2010.07.05 15:59:38
Fotózd le pelusos kislányodat vagy kisfiadat egy labdával, és töltsd fel a képet weboldalunkra! Pályázni nem csak fotóval, hanem videóval is lehet. Cserébe letölthetsz egy 500 Ft-os kupont, amely a dm üzleteiben váltható be Libero Up&go Jumbo pelenka vásárlásakor. A…..
"Fotózd le pelusos kislányodat vagy kisfiadat egy labdával, és töltsd fel a képet weboldalunkra! Pályázni nem csak fotóval, hanem videóval is lehet. Cserébe letölthetsz egy 500 Ft-os kupont, amely a dm üzleteiben váltható be Libero Up&go Jumbo pelenka vásárlásakor. A…..
csox Megmogyorózták (?) 2010.05.05 01:48:00
Egyes nézetek szerint mindössze a földimogyoró a különbség a Mars szelet és a Snickers között. Pedig ennél szerintem jóval többről van szó: a pörkölt földimogyoró és a valóban a Mars szeletéhez hasonló karamell mellett a nálunk kapható Snickers bevonata mindig tejcsoki, és…..
"Van az a vicc, hogy mi az F-el kezdődik és Sz a vége, és a nők szőrzetében túrkál. Megvan? Nem, nem az, hanem a másik, a FODRÁSZ. Bár az a pasi, akihez én mentem, inkább volt FASZ mint fodrász mester. Gyönyörű volt. Tényleg.Egy sminkeseknek, és fodrászoknak tartott szakmai…..
trison 2010.01.29 16:49:10
@betonacel:
amúgy ezek valami új celebek vagy kicsodák,hogy riportot készítettek velük?
Nem nézek már egy ideje TV-t és sok mindenről le vagyok maradva.
A női fanszőrápolásról, és az abba nyírható különféle fazonokról már volt szó itt a blogon, hiszen nem egy cég igyekszik termékeinek effajta igények felkeltésével, illetve felerősítésével piacot teremteni. Eddig azonban "fájóan hiányzott" az itt megtárgyalt…..
trison 2009.12.15 13:16:10
@PancsMancs:
nem tudom melyik férfi epilálna..az szerintem már nem is férfi aki ezt megteszi..és igazából a liberalitásra sem lehet fogni mert ez nem annak a kérdése.
Amiben az ember mindig megbízhat az maga a puszta borotva éles pengékkel. Az mindig levágja. Persze a fiú barátok ezt megcáfolnák mert ők szeretik berregtetni a fejüket az elektromos kütyüjükkel. De lehet,hogy csak a féltékenység beszél belőlem mert nekünk az epilálás az nem kicsit fájdalmas :P de szebb és hatásosabb! :)
trison 2009.12.15 15:00:46
@serrov:

és 3

gondolom nem akarod a drága borotvádat hajvágással koptatni,hogy majd őrült drágán vehess hozzá pótalkatrészeket.
Ingyen cuccok Filmfesztivál 2009.09.25 06:09:00
A film forog tovább... Indul a Loctite-PowerTape Filmfesztivál! Az első rész sikere után a sorozat folytatódik: idén is megrendezzük a Filmfesztivált! Jártál nálunk tavaly? Akkor ismered a győztes alkotásokat. Most vagy itt először? Böngéssz a videók között!…..
Ingyen cuccok mindenüttJó.hu 2009.10.16 11:52:36
Regisztrálni kell és pontokat gyűjteni (regisztráció, szavazás, hozzászólás). Nyerni lehet minden hónapban egy 10 000 Ft értékű Reckitt Benckiser ajándékcsomag-ot, a fődíj pedig 500.000 Ft értékű lakberendezési utalvány ajándékcsomag. Link: mindenuttjo.hu/index.php  ..
Ingyen cuccok Nemvagyokluzer 2009.10.05 16:53:00
Kerüld el a vesztes helyzeteket! Hogy pályázhatsz?     * „Kapd elő a mobilod!” És persze engedd el a fantáziád, vagyis légy nagyon kreatív!     * Készítsd el a filmet, és töltsd fel a YouTube-ra!     * Töltsd ki a pályázati…..
Először csak óriásplakáton találkoztam az ERSTE legújabb kampányával, és ezen láttam Matyit, aki a ludat szorongatva ült a bankfiókban, miközben azt lehetett olvasni a feje felett, hogy párosan szép az élet. Ebből én speciel arra következtettem, hogy Matyi a lúddal kavar, ami -…..
Az ötlet nem egészen új, hiszen tavaly egy print erejéig - amit szintén dicsértünk - ellőtték már ezt a rókás poént. Mivel akkor film nem volt a kampányhoz, akár úgy is tekinthetjük, mintha akkor készült volna, és csak most került volna adásba a kissé öblítőszeres…..
Az Arena Pláza száz üzletében ismét 20 százalék kedvezménnyel lehet vásárolni most szerdán (15-én), ha kinyomtatjátok ezt a kupont. Az akció részletei itt olvashatók...
  Egy egyszerű regisztrációval megnyerheted az 50 darab kétszemélyes Heineken Balaton Sound bérlet egyikét!Dia nevű kedves olvasóm küldte!Link: www.heinekenmusic.hu/..
BeN97 Maestro, music... Cakk-cakk! 2009.06.22 17:36:00
Maestro, music... Cakk-cakk! Ha már egyszer multimédiás mobil számítógép, akkor a kamera után a zenebonának is illik néhány szót szentelnem. Ha némi-nemű audió performanszra szeretném rábírni az N97-et, alapvetően két lehetőségem nyílik. Egyrészt ki tudom hangosítani a…..
BeN97 Első bejegyzés 2009.06.05 14:53:00
185 nap, az annyi, mint körülbelül 26 hét, vagyis egy fél esztendő. Ez az idő lehet sok is, kevés is, mindenesetre, ha várakozásról van szó, akkor bizony inkább az előbbi. Gyorsan a lényegre térek, vagyis elárulom, hogy az említett 185 napos időszak mely két időpont között…..
BeN97 Fészbúk 2009.06.13 22:10:00
Ha azt mondom, hogy Social Networking, vagy hogy közösségi hálózat, 10-ből legalább 7-8 emberke merev, értetlen tekintettel néz vissza rám. Ha azt mondom, hogy iwiw, na az már más: ezzel a hungarikumnak tekinthető netes barátkereső és kapcsolatápoló szolgáltatással manapság már…..
BeN97 Videjó 2009.06.18 12:15:00
Néhány napja egyik kedves Olvasóm, Pea kérdezte valamelyik bejegyzésnél, hogy mégis mire elég az a 434 MHz-es ARM11-es processzor, mely a Nokia N97-ben dohog, vagyis például hogyan muzsikál DivX lejátszás közben. No, kérem szépen, az egyik szemem sír, a másik pedig üveg, akarom…..