Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ShadowPaw

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kiszivárgott információk szerint a végső inváziós hullám holnap este érkezik. Az előkészítő hadműveletekben eddig a Galaxis 30%-a pusztult el, elsősorban a karok külső részei. Ha minden igaz, amit az idegen technológiáról tudni lehet, a hipertérből biztonságosan csak…..
Először is, mindenkinek boldog karácsonyt kívánok! És akkor a szokásos... Huszonegy héttel a játék indulása után vagyunk. 970 játékos volt aktív az elmúlt 7 napban, 655 az elmúlt 24 órában, 220 az elmúlt 1 órában. 460 játékosnak van flottája, 371-nek egynél több bolygója.…..
Hány éves vagy? 19 és 29 között. De azt is mondhatnám 29 és 39 között. Mit csinálsz, amikor nem Zandagortozol? Ha épp online vagyok: póker, tőzsde, Farcry. Miért pont a Védegyletben játszol? Itt alapítottak szövit a barátok. Mi tetszik leginkább a Zandagortban? A legérdekesebb…..
Az ünnepre és egyéb elfoglaltságaimra való tekintettel egy nappal korábban jön a heti összefoglaló. Tizenkét héttel a játék indulása után vagyunk. 1003 játékos volt aktív az elmúlt 7 napban, 666 az elmúlt 24 órában, 250 az elmúlt 1 órában. 344 játékosnak van flottája,…..
Látom, sokan várják már türelmetlenül a játék indulását. Ezzel én is így vagyok, de a körülmények továbbra is rendesen beleszólnak. Reálisan június 15 után lesz időm komolyabban foglalkozni vele, igaz, akkor várhatóan pár hét alatt meglesznek a végső szükséges…..
ShadowPaw 2009.06.19 16:27:06
@laci4321: Erre csak annyit tudok mondnai,hogy örlüjünk, hogy ez van egyáltalán. :-)
ShadowPaw 2009.06.24 23:15:03
@GergőÁron: Nem,nem arról beszéltem,hogy én hogyan jártam. Az a játék része és mint levélben nejmed-nek is kifejtettem,ezért eszem ágában sincs reklamálni.
A kicsinyes bosszúhadjáratot nem tekintem becsületes húzásnak. Se szó se beszéd háborút üzentek nekünk,elszeditek majdnem az összes bolygót,aztán kapok egy levelet,hogy mivel nem vettük fel veletek a kapcsolatot,ezért voltatok ilyen bosszú állók. Valamint azért,mert a bolygóinkon,amiket elfoglaltok a felperzselt föld taktikát alkalmazzuk.
Ez egy képes beszámoló a háború menetéről. Apróságok (és persze a grafika) még változhatnak, de alapvetően így lehet majd játszani. A térképen látható egy saját bolygó (zölddel) és egy ellenséges (pirossal). Mindkettőt egy-egy flotta védi: Ha rákattintunk a flottánkra,…..
A fejlődési létra egy kicsit áttekinthetőbben: Alulról fölfelé a 0-adiktól a 6-odik tech-szintig. Balról jobbra az energia szektor, az űrhajógyártás, a high tech ipar, és az élelmiszeripar. Az összekötő vonalak azt jelentik, hogy az egyik gyár inputot szolgáltat a másiknak.…..