Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mtomi

67 bejegyzést írt és 90 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Aranylábú gyerekek, mi a fasz van veletek, hogy így egymásnak estetek? Menjetek ki futni inkább, hogy leeresszétek a gőzt, mint a Szaffiban a vörös parókás Feuerstein lovag. Összeugrasztani, bizonygatni szakágak, módszerek, "iskolák" alsóbb- vagy felsőbbrendűségét hova vezet? A napokban jelent meg…..
Igen kellemetlen meglepetés érheti azokat a Wizz-utasokat, akik nem olvassák napi szinten a cég honlapját. Sikerült néhány napja úgy megváltoztatniuk a kézipoggyász-szabályt, hogy erről az utasokat nem tartották fontosnak tájékoztatni. Elég pofátlan húzás, hogy kifelé úton még felviheted a motyódat…..
A fenti, üvöltözős, toporzékolós numetálba oltott popzenével igyekszünk majd helyt állni az idei Eurovíziós dalversenyen. Az AWS tulajdonképpen kegyelemkenyéren jutott tovább a közönségszavazós szakaszba, hiszen a szakmai zsűri a nyolc döntős (AWS, Dánielfy Gergely, Heincz Gábor Biga, Horváth Tamás,…..
"Ez a legjobb Star Wars film A Birodalom visszavág óta." Vajon melyik film indexes kritikájának cimét idéztük? Kézenfekvőnek tűnik a válasz, Az utolsó Jediktől ugyanis egységesen el van ájulva a hazai es a világsajtó, itthon talán csak az mno.hu-n volt olvasható egy mérsékeltebben lelkesedő…..
A Future Man a Hulu vadiúj, vicces és egyszerre borzasztó erőszakos és tapló sitcomja, amiben egy kutatólaborban dolgozó lúzer egy videójáték megnyerésével magára szabadítja a jövőt, pontosabban az onnan érkező kommandót, aminek az a feladata, hogy a lövöldözős játékot megnyerő személlyel együtt…..
Egy nagyon érdekes kísérletre volt lehetőségem Berlinben. Józsi (futonaplo.blogspot.de) barátom felajánlott egy teszt lehetőséget, így össze tudtuk hasonlítani, hogy egy karbon kerékszett mennyit számíthat. Én vittem ehhez a saját kerekeimet, a bringát, valamint a Stages teljesítménymerőt. Ő pedig…..
Húsz év után tért vissza Magyarországra a Foo Fighters. Kemény, mi? Dave Grohlék lazán elmondhatják magukról, hogy a magyar rajongótáboruk egy része még meg sem született az előző buli idején (vagy igen kicsi volt), így sokaknak első élmény volt ez a buli, legalábbis hazai pályán. Szerencsére nem…..
Blogozine SOHA ne fuss így! 2017.04.19 08:10:00
A tökéletes testért igenis szenvedni kell, mivel nem mindenki születik tökéletes Barbie babának. Sajnos. Én sem tartozok közéjük. Mióta az eszemet tudom aktívan sportoltam (kivéve az elmúlt kb 10 évet). Atlétikáztam, futottam, úsztam, kosaraztam és még fociztam is. Szóval mindent, ami…..
Az épp egy hete mögöttünk hagyott 2016. év legjelentősebb zenei fejleménye az volt, hogy Keith Richards, az egészséges életmód apostola már biztosan túlélte David Bowie-t, Prince-t és George Michaelt is. De nem intézzük el ennyivel az évértékelést: mielőtt belevetjük magunkat az idei, 2017-es…..
Az év vége felé közeledve mindenki összegez, átgondolja, hogy mit is tett, vagy éppen nem tett meg az adott évben. Mi már a múlt héten megmutattuk, hogy személyenként kinek mi volt a tíz kedvenc lemeze, most pedig az egésznek az összesített eredményét láthatjátok egy húszas…..
mtomi 2016.12.26 18:32:13
Számos remek őszi koncerten lehetnek túl a hazai rockfanatikusok: néhány héten belül nálunk járt a gót csoda, a Cure, aztán az ausztrál vintage rock Wolfmother, majd az örök teenage angst lelkiállapotát lemezekre vivő Placebo is. A legkülönlegesebb koncertélményt mégsem ők, hanem a Sepultura két…..
Életem első CD-je a Placebo 1998-as Without You I’m Nothingja volt. A Battle For The Sunig minden lemezt megvettem, különleges kiadásban, kívülről tudom a kiadatlan, csak maxikon megjelent dalokat is. Ez fontos infó a szokásos „miért nem olyat küldtök, aki szereti a zenekart” fintorgóknak, mert…..
Már megint,ugye? Mi az, hogy legjobb? Mi az, hogy legrosszabb? Tudjuk, hogy mennyire szubjektív ez az egész, de be kell látnunk, hogy kevés zenekar van, amelynek minden egyes termése aranyat ér. Vannak olyanok, ITT találtok is egy listát róla, ez az összeállítás viszont közelről sem…..
A kinesio-tape-et – dr. Kenzo Kase japán orvos remek találmányát – a mai napig misztérium övezi.  Sokan szemfényvesztésnek tartják, mások ódákat zengenek áldásos hatásáról. Jómagam sokáig a szkeptikusok táborába tartoztam, racionálisan gondolkozó elmeként el sem tudtam képzelni, hogy egy egyszerű…..
Száz métert is alig tudok leúszni, nem hogy másfél kilit, ráadásul a bringanyereg is gyakran feltöri a valagam cirka 20 perc alatt. Nem valószínű tehát, hogy valaha érintett leszek egy komolyabb triatlonversenyben, de kívülről lelkesen és örömmel figyelem, hogy egyre többen mozognak, körülöttem…..
mtomi 2016.08.05 09:44:06
@savrola: Nincs vita köztünk azokban, amit írtál. De akkor sem értem, hogy Nagyatád miért nem hajlandó haladni a korral úgy, hogy közben a hangulatát is megőrizze. Mert a bringás frissítés elégtelensége nem hangulati tényező, ahogy a béna logó, arculat, és a megmosolyni való kinézetű oklevél sem. Amint láttad, én sem Kropkóék pártján állok, de attól még igenis lehetne fejlődni a szervezésben a többi közép- és hosszútávú versenynek. A szakmaiság kérdését nem értem, keszthelyen ugyanúgy bolyoztak, mint Budapesten. A hazai sprinttávú versenyekkel semmi gond (a bajai bringapályát kivéve), de ott nyilván a feladat és a hibázási lehetőség is kisebb. Szóval szerintem nem lenne szégyen eltanulni az Ironmantől, amit el lehet, és nyilván nem a kapzsiságukra és a kommunikációjuk stílusára gondolok.
mtomi 2016.08.05 14:58:07
@Willkommenskultur: Nem is ebből, hanem jobb helyeken a szponzorokból, itthon meg a vaskos állami támogatásból.
Az utolsó éjjel Rockmaraton 2016 2016.07.17 20:20:30
A dunaújvárosi Rockmaraton egy baromi jó fesztivál. Mindezt összesen két nap tapasztalata alapján merem kijelenteni, mégpedig úgy, hogy az általam is leginkább várt Megadeth koncert a már ismert okokból elmaradt. A fesztiválpiac évről évre változik, egyre kevesebb tér jut a szigetes körön kívüli…..
Amikor 2014-es visszatérésük idején írtam a Hiperkarmáról, igazán biztató volt minden, de azért kevesen mertek volna fogadni arra, hogy Bérczesi Robit sikerül több évig konzerválni színpadképes állapotában. Ehhez képest most is itt vannak, és bár történtek változások a felállásban és külsőre is, a…..
Hogy még nagyobb legyen a bejelentés körüli durranás, Angus Young beszállt gitározni a Guns N' Rosesba a jelenleg is zajló kaliforniai Coachella fesztiválon. Eljátszották együtt a Riff Raff és a Whole Lotta Rosie című AC/DC-klasszikusokat. Nyilván azért, hogy megmutassák mit tud a dalokkal kezdeni…..
Komoly változásokon ment át idén A Dal, a köztévé saját eurovíziós dalversenye. Új produkciós cég gyártja a műsort és lecserélték a zsűri nagy részét, pontosabban azokat (Rákay Philip, Csiszár Jenő), akiknek egyébként is akad bőven más munkájuk a közmédián belül. Már a műsor előtt érezhető volt,…..
Jogosan hiányoltátok a 21 utált zenekaros cikkünknél a magyar mezőnyt. Ezt jelen írással igyekszünk is pótolni nektek! Mivel a közönség szava szent, a kedvetekért összeválogattunk egy kis háztájit, lássuk, kik azok a magyar bandák, akiket elítél a közvélemény egy része,…..
mtomi 2016.01.19 17:43:00
mtomi 2016.01.19 20:00:25
@létezőnick: Szerintem semmi, de épp ez az, hogy sokan csak legyintenek rá.
Mármint azokon a romokon, amiket úgyis újraépít majd a zenekar, de ez most mellékes. Szóval amíg a Subscribe pihen, addig lesz például Useme. Ebben a Subscribe rasztás énekese, Csongor Bálint illetve a Subscribe basszusgitárosa, Anga-Kis Miklós zenél együtt a az Idoruból ismert Szalkai Tibor…..
Minként sok-sok hétköznapi ember, így mi, önjelölt filmkritikus bloggerek is szoktunk újévi fogadalmakat tenni. Van abban valami különleges, amikor az új év első napján, látszólag tiszta lappal tudja felvenni az életének fonalát az ember. Ilyenkor valahogy megtelik lelkesedéssel…..
2011., 2012., 2013. és 2014. után idén is elkészült blogunk hiánypótló jellegű éves koncert toplistája, és ismét jelentős merítésből lehetett válogatni. (Bajcsináló Ákos Úrral nem számoltunk, mert féltünk véleményterrorista olvasóink haragjától.) Bár az eddigi…..