Regisztráció Blogot indítok
Adatok
willis

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Látni még nem láttuk a művet (mivel a gyártó 21stSextury oldalai nem elérhetők itthonról), de egy eurobabeindex szerű oldalon, az indexxx.com-on Kenny Lenoxként jegyzik Annát egy, az assholefever.com-nak készült filmben, ahol így jellemzik őt:"Blonde, sexy, and totally hot…..
A bejrúti birkahere után ideje volt valami sokkal szofisztikáltabb élménynek: 4 Michelin-csillag elfogyasztása, majd az osztrák televízión keresztül beszólás a labanc gasztrozsurnalisztáknak! A múlt hétvégén szinte a nyilvánosság teljes kizárásával zajlott le az egyik…..
willis 2010.10.13 08:42:17
A csúnyán végződő, méltatlan kapcsolatok hete következett el, ennek nem örülünk annyira.  A kép innen     Ez egy elég érdekes sztori. Amikor utólag derülnek ki a dolgok. Amikor nem meri a szemedbe mondani, mert egy PÖCS. Fiatalok voltunk-vagyunk. 'Friss'…..
Az előző svéd-magyaron még csak gumicsizmás parasztok voltunk, legalábbis a meccset felvezető vicces kisfilmekben, ma este viszont a svéd tévések arról adtak tanúbizonyságot, hogy halvány segéd fogalmuk sincs arról, mi történik tőlük délre, vagy egyszerűen csak szarnak az ilyen…..
willis 2010.09.04 09:34:01
@aretap: "... hogy apád paraszt volt s te is az maradtál!" :)
Az RTL interjúzott egy rövidet Jenson Buttonnal a hétvégi Formula-1-es magyar nagydíj örvén, és kérem szépen, szenzációs hírünk van: a Nagytétényi úton egy titkos laborban megalkották az első hús-vér Google fordítót. Az interjút készítő robot valami olyasféle lehet, mint…..
Erdélyi Mónikáról már régóta pletykák keringenek, hogy nem éppen a higiénia felkent papnője, de amit ezúttal, a legnagyobb kánikula kellős közepén tett, az mindent visz. A 37 éves, súlyproblémákkal küszködő hölgy az Avon kozmetikai cég 20. születésnapi partijára volt…..
Birka nép A hős gyerekbirka 2010.07.23 04:39:00
Tegnap koradélután vonatra szállt egy 15 éves lány és egy 8 éves kisfiú – egymás közeli rokonai, de nem testvérek. A vonat egy Budapest környéki településről indult, amolyan helyközi járat, kis túlzással akár HÉV is lehetne. Gyakorta utaznak rajta kisdiákok a nyári…..
willis 2010.07.23 10:35:30
@jános515: otthon szotyiznak és röhögnek a markukban, hogy a nép mindent elhisz.
  Maga az eljárás körülbelül kétszer annyiba kerül, mint itthon. Ezzel nagyjából el is mondtunk minden rosszat a procedúráról.  Vélemények az azonos című írásunkról...