Regisztráció Blogot indítok
Adatok
simple_io

1 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Év: 1993 Nemzetiség: amerikai Az 1971-es David Bowie szám feldolgozása, az emlékezetes New York-i unplugged koncerten. Kiválóan lehetett erre a tábortűz mellett sírni az elszalasztott szerelmeken, bár a szöveg teljesen másról szól, akkor nekünk teljesen mindegy volt, csak…..
Belsőség Félelem bére revisited 2009.12.27 13:52:00
Remélem, nem én vagyok az egyetlen ember, akit érdekel ez a film, hiszen Magyarországon szerintem minimum hússzor lejátszották különféle adókon az elmúlt negyven évben, szerintem a nagyon-nagyon régi időkben mozifilm is volt. Az én generációm számára például igazi kult-cucc. A…..
BuheraBlog Sütik az Indextől 2009.07.17 12:13:00
Fearlesstől kaptam az alábbi levelet, remélem Index anyánk nem sértődik meg rajta, ha megosztom a nagyközönséggel: Az index.hu -t olvasva talátam 3 Cookies-t I_AM_SIMPLE=0; path=/; domain=index.hu I_AM_CAPTAIN_NEMO=0; path=/; domain=index.hu I_AM_CAPTAIN_PROFILE=0; path=/; domain=index.hu…..
Elevenítsük fel az eseményeket: 2008. november 23-án hajnalban a kultúrházból hazafelé tartó 14 éves Horák Nórát megerőszakolták és megfojtották. Meztelen holttestét édesapja találta meg másnap. Senkinek nem kívánok hasonlót! Fogalmam sincs, mi történhetett, csak…..
simple_io 2009.06.29 22:49:08
@Korrekt (Cum Deo pro Patria et Libertate): A gond az, hogy hiába tudják bemérni, ha az egész nagyközséget egy-két cella fedi le, ami nagy valószínűséggel a templomtoronyra van felszerelve.
Abszurdisztánban a helyzet fokozódik. Simor András a pártoktól vár javaslatot a vagyonnyilatkozatok átláthatóságának növelésére, a kormánypártok ugyanezt várják Simor Andrástól. A Fidesz szerint a parlament dolga a joghézagok felszámolása. Az elmúlt hetekben Simor András a…..
simple_io 2009.06.29 15:09:34
@Noname Cowboy: Forrás keresésének trükkje: rákeresés a szövegrészletre a google segítségével:

Íme: www.nol.hu/lap/mo/20090604-eltunt_nyomdagepek__futoszalagon
Pompás mikrotörténet következik itt, mélyebb következtetés nem vonható le belőle, nem érint tömegeket, durva átverés sincs benne, gonosz monopólium még kevésbé, viszont megismerhetünk egy olyan tudatos fogyasztót, amilyenek még mi sem vagyunk. Henci az az ember, aki az utcán…..
simple_io 2009.06.29 11:06:51
Szenzáció! A két bulvárhős egy képen:

img229.imageshack.us/img229/7496/kovacssorozo.jpg

Ne hagyjuk, hogy renitens fiatalok felgyújtsák a kukát. Vivá lá resistance!
simple_io 2009.06.29 11:47:49
@matrixer47: stílusod ótvar :)
No, mit szóltok, cigánybűnözésről gagyogók? Csak nem véletlen kiderült, hogy az az állat, aki megölte tavaly azt a szerencsétlen lányt, nem cigány volt? Pech, mi?Összeesküvés-elméleteket kezdtek el gyártani, vagy lapítotok inkább? Netán lesz köztetek, aki belátja a röhejesen…..
Depeche Mode @ Puskás Ferenc Stadion 2009.06.23. Izgatottan indult a reggel az intézetben. Korán keltettek, kapkodás, sietés, ki kellett érnem a repülőtérre. A MALÉV Bratislava felől érkező pozsonyi járata néhány perccel dél előtt, pontban fél 11-kor szállt le, fedélzetén a…..
drazse zsé 2009.06.24 10:27:45
hol a zsé?..
Zula és barátnője romantikus estére vágytak, de egy vírusnak vagy egy romlott szendvicsnek köszönhetően mozizás helyett hányás lett a program. Az Aréna pláza mozijának büfései nem bírtak adni egy üres papírzacskót a beteg asszonynak, ezért legközelebb aki ott rosszul lesz, ne…..
simple_io 2009.06.17 00:37:11
Az évekkel ezelőtti Citadella-terasz ügye után most a Gellért-hegy tövében, az Erzsébet-híd lábánál épült illegális vendéglátóhely. A kivitelezők nem kértek építési engedélyt az I. kerületi önkormányzattól, csupán a Fővárosi Közgyűlés Városképvédelmi…..
Tanulságos EP választás áll mögöttünk, ez tény. Mivel a pártok eredményeit keresztbe-kasul elemezték már mindenféle politológusok és szakértők, így ezt meg sem kísérlem egyszerű mérnökként. Meg hát nem is annyira lényeges. A lényeg ugyanis inkább az, hogy most…..
simple_io 2009.06.12 16:51:56
David Carradine holtteste szombaton elhagyta Thaiföldet, de a különös halállal kapcsolatban nem szűntek meg a találgatások. A legújabb amerikai teória szerint egy titkos kung fu szekta lehet a háttérben. A színész családja az FBI segítségét kérte az igazság kiderítésében, a…..
Azt már a Képviselő Funky is leszögezte, hogy Meggyes Tamás esztergomi polgármester a magyar politika szórakoztatóbb szereplői közé tartozik. A világ egyetlen embere, aki Deutsch Tamás stílusát véli követendő példának most viszont egy kicsit talán tágan értelmezte a…..
simple_io 2009.06.05 00:43:07
@Bejo: Meggyes Tamás, ha van esze akkor nem az Ud zrt.-t küldi rá a feleségére, hanem szépen kicsinálja idegileg, aztán rá lehet fogni, hogy ez a nő is olyan mint Delhus Gjon exneje. Nem beszámítható.