Regisztráció Blogot indítok
Adatok
69Roy69

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A múltkori, megoldatlan filozófiai problémákkal foglalkozó bejegyzés kapcsán még eszembe jutott, hogy az idézett wiki oldalon nem szerepelt a szabad akarat problémája, pedig tudomásom szerint ezen is huzakodnak még a filozófusok. A Wikipédián külön bejegyzés foglalkozik azzal a…..
Agyvihar Az öblítés arcai 2010.05.15 17:50:00
A neten barangolva véletlenül belebotlottam egy Youtube csatornába, ami jól kiegészíti a korábbi vécés bejegyzést, ugyanis a csatorna gazdája annyira rajong a vécékért, hogy jelen állás szerint már 180 videót töltött fel különböző WC-típusokról, ahogyan éppen lehúzza…..
Agyvihar Az életerő átadása 2010.04.12 21:15:00
Nemrég Jared Diamond kapcsán (ajánlott olvasnivaló tőle) új-guineai törzsekről olvastam, és kattintgatás közben eljutottam az etoro törzshöz is. Halványan rémlett, hogy már hallottam egyszer az általuk űzött praktikákról, de a konkrétumok így is megleptek kissé. Ez a törzs…..
Az előző bejegyzésben linkelt előadásból még eszembe jutott egy érdekesség. Az előadó a vége felé megemlítette, hogy ha az embereket megkérdezik a saját értelmi képességükről, akkor a tapasztalatok szerint 95% úgy válaszol, hogy szerinte az ő intelligenciája átlagon…..
KaiBlog Száztizenhatodik - 29-30 2009.07.30 01:14:41
Derült égből villámcsapás. Dolgok, amivel az ember csak a gondolataiban szórakozik, s hirtelen előtte terem. S mi a következmény? Pánik.De legalább tudom, hogy nálam vannak gyávább emberek is.Most épp Rékánál vagyok. Már megnéztünk két filmet, a Dogmát és a Jay és Néma Bob…..
Hűha, a bloghu nagyon huncutkodik.Tíz napig nem vagyok itthon, és ez fogad. Cöhh-cöhh.Megint Balatonon voltam : D Csak most a szüleimmel. Évek után először nem is volt olyan rossz, sikerült elfoglalnom magamat. Levittem egy táskányi könyvet, amit három nap alatt elolvastam... na…..
 MA KÉT ÉVES A BLOGOM! JUHHÚÚÚ!    Éljen, van két hetem a pesti pihenésre. Vasárnap értem haza Balatonról, ismét megfáztam, mostmár mintha kezdenék jobban lenni. Asszem. Egy hónapja betegeskedem. Kezdem unni.Tegnap ismét hoztam a formámat. Volt évzáró,…..
Megígértem, Timi, hát tessék.Enyésző sötétség. Néma csönd. Mozdulatlan levegő, élettelen tér. Az egyszerű Semmi.Egy cipőkoppanás. Majd még egy. Bizonytalan léptek visszhangozzák be az ürességet, céltalanul haladva valamerre. Egy sötét szempár csillan a feketeségben,…..
69Roy69 2009.06.21 00:36:05
Megcsaltalak Pocsék az ágyban 2009.06.06 09:45:00
El kell ítélni azt a nőt, aki azért keres magának "kalandokat", mert a férjétől nem kapja meg azt az ágyban, amire vágyik?Férjnél vagyok 7 éve, a párom a mai napig mondja, megcsókolná a lábam nyomát is. Nagyon szeret, mindegy hogy nézek ki, ha zsíros a hajam, vagy…..
Megcsaltalak Nem vallottam be 2009.06.18 10:37:00
Én is léptem már félre. Komoly kapcsolatban.Úgy éreztem a régi már nem az igazi, szakítani nem akartam, anyagi okokból sem (nem volt fullgazdag a pasi, csak közös háztartásunk volt, amit én egyedül nem bírtam volna fenntartani!!).Jött egy helyes srác, randizgattunk, aztán hamar…..
sunnie üzenete: nóri nyári szünet vansunnie üzenete: mi a faszért nem írsz a blogodbaKai üzenete: most nyitottam meg lolSzóval... Hölgyeim és uraim, elkezdődött a nyár. Meglepő, tudom.Nekem elég érdekesen kezdődött, és szerintem hasonlóan is fog folytatódni. A…..
Örök dilemma, megtartsuk hűtlenségünk titkát, vagy mindent mondjuk el őszintén.Sziasztok!Segítsetek!Már több mint fél éve van barátom,de mellette 3 hónapig volt vkim,mikor nem voltunk olyan jól meg,tudom erre nem lehet kifogás,csak keresgélem én is,de hiába kérdeznétek meg nem…..