Regisztráció Blogot indítok
Adatok
LoGA

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Na, neee!”, gondolom, „Huszonöt perccel előbb érkeztem és még ez is!” Barátommal megbeszéltük, hogy beülünk valahova beszélgetni egy kicsit, és az imént hívott, hogy negyven percet késik. Egy kávézóban ülök, zsúfolásig tele van, az asztalkák pedig túl közel vannak…..
Az RTL Klub főnöke, nem a vakvilágba ígérgetett, amikor azt mondta: ha a kormány hadat üzen az RTL-nek, akkor majd lesz haditerve, és és be is veti azt. A csatorna mai Híradójában az alkalomhoz illően síri hangú és nagyon komor arcú Szellő István menten atombombával…..
TComment Legyen ingyenes a BKV! 2013.07.24 06:45:00
Nem a következő kampány egyik kispártjának demagóg lózungja ez, hanem egy valós lehetőség. Máshol már meglépték. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Exluzív interjút adott nekünk Isten, aki nyíltan beszél Benedek pápa lemondásának valódi okairól, és vonzódásáról a kutyaviadalokhoz. HCS: Kedves Isten, köszönjük, hogy rendelkezésünkre állt az interjúhoz. Isten: Ez csak természetes! Én is sokat olvasom az Önök…..
LoGA 2013.02.12 16:50:20
A motorbalesetek nagyon könnyen megtörténnek. A baj pikk-pakk pofán csap bármelyikünket, elég egy kis figyelmetlenség, jöhet a bumm. Az összes felvétel a Mulholland Highway-en készült, az amerikai motorosok kedvenc szerpentinén. A videó érdekessége nem csak a lassított, hanem…..
Újabb lépést tett az elektronika és a kerékpár összeházasításban a Mitteldeutsche Fahrradwerke AG, más néven MIFA. A nagy német kerékpárgyártó X-PESA nevű gépe állítólag megszünteti a lánc áttételt. Az Institut für Automatisierung und Informatik és a Harz Főiskola…..
Tipp: Bálint Újabb egyiptomi fürdőszentély, bár azért a közelében sincs ennek. Adjuk el az ingatlanunkat mókás Facebook-oldallal!. Ezt az ajtót mégis hogy gondolták? (már elkelt, de itt egy screenshot - via:…..