Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hárs

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tudom jól, hogy egy blog számára az ilyen hosszú időtartamú hallgatás szinte a megszűnéssel egyenlő, de sajnos elfoglaltságaim miatt nincs sok időm az üggyel foglalkozni.Két hírértékű dolog történt az elmúlt hetekben, az egyik az, hogy az önkormányzat tárgyalásokba kezdett…..
Végre előjöttek a homályból az építtetők és a kivitelezők, és kitáblázták az építkezéssel kapcsolatos információkat. Még a telefonszámukat is kirakták. (Felhívnám a figyelmet, hogy az alábbi adatokat maguk az építtetők hozták nyilvánosságra, ill. bárki rendelkezésre…..
A mostani poszt helyén egy sokkal durvább hangnemű cikk volt található, melyet elkeseredésemben írtam. Elnézést.A helyszínen szerencsére ma nem sok történt, északon bekerítettek még pár négyzetmétert és kitettek egy hirdetőtáblát, mely korszerű fűtéses lakásokat árul,…..
Ma délután Nagy Csaba önkormányzati képviselőnk lakossági tájékoztatót tartott a Megyeri téren. Saját elmondása szerint eddig nem sok történt az ügyben. A jogászok, akikkel kapcsolatba lépett, állítólag találtak valami kapaszkodót, de "ez még csak egy elsődleges…..