Regisztráció Blogot indítok
Adatok
_wood_

1 bejegyzést írt és 926 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Interjú Kondor László fotográfussal 1998-ban hallottam először Kondor László nevét, amikor a Hadtörténeti Múzeumban, később pedig a Centrális Galériában kiállították Vietnamban készült képeit. Évekkel később aztán megpróbáltam vele kapcsolatba lépni, érdeklődtem mindenfelé, de eredmény nélkül.…..
Újabb strigula a "mi teljesen független tévé vagyunk" oszlopba a TV2 neve mellé: Habony Árpád, az ország kicsit sárga és savanyú Raszputyinja most testvérét, Habony Máriát nyomta be, az infót  Habony Mária nem lesz igazgató nálunk válasszal fogadó TV2-höz. Információink szerint Habony Mária…..
Nem kevés csúszással, de azt lehetett hinni, befejeződött a Budapest - Esztergom vasútvonal felújítása. Azonban a beruházás óta sokkal több probléma lép fel és a szolgáltatás minősége rendkívüli mértékben csökkent. Az utasok és a MÁV közötti levelezés és panasztétel gyakorlatilag mindennapossá…..
_wood_ 2016.12.01 16:20:50
@Pepibubó: köszi, jobb lett minden :D
A TWD úgy kezdte, hogy az első évadban tisztességes, de semmi extrának nem számító 5,24 milliós átlagnézettséggel nyitott. A másodikban már nagyobb volt a hype, fel is ment a nézettség 6,9 millióra, de hát Hershel farmja ugye annyira nem volt közönségcsalogató. A harmadik évadnál indult el a…..
A történet úgy kezdődött, hogy az 1960-as években a szovjetek - amerikai minta alapján - elkezdtek kísérletezgetni a sugármeghajtású vonatokkal...
_wood_ 2016.04.19 14:51:18
@Goose-T: ...és a hangja is olyan
Az a nagy büdös igazság, hogy onnantól, hogy kiderült, a képregény Negan nevű, egyébként zseniálisan megírt karaktere megjelenik a sorozatban is, van egy olyan érzésem, mintha az írók is úgy lennének vele, hogy mindegy mi lesz addig, míg eljő Negan, majd csak kibekkelik valahogy,…..
_wood_ 2016.03.29 15:33:50
@teszt123456789: kihagytad az anyámat
Szabó Tibor, a TV2 Tények című műsorának munkatársa volt - egészen ma reggelig, amikor is azonnali hatállyal felmondott, és ha jól tudjuk, a büdös életbe' nem akar tévézéssel foglalkozni. Szabó Tiborról eddig nem sokat lehetett tudni, a neve azért került be a köztudatba, mert hétvégén a Facebookon…..
A Holland Antillák, amint a nevük is mutatja Hollandiához kötődnek. Az egykori Holland Nyugat Indiát két, egymástól jól elkülönülő (és messze eső) szigetcsoport alkotta. A Venezuela partjaitól 20-50 kilométerre lévő ún. ABC-szigetek (Aruba, Bonaire és Curacao), valamint a Szélcsendes-szigetekhez…..
_wood_ 2016.02.22 10:22:45
         /pic:Reuters/                                                                                                                     Kegyetlen a világ  Megerőszakolják....Megcsonkítják...Halálra etetik.....Nyilvánosan…..
_wood_ 2015.08.25 15:58:02
@Megnevelő Ember: sikerült már bárkit megnevlned így...?
Megkezdődött Kína Yulin nevű városában az éves kutya és macskahús fesztivál, így ezrével viszik a nyerészkedők a ketrecekbe zsúfolt élő kutyákat és macskákat a húspiacra.   Brutális tradíció az, ami minden nyáron júniusban ismétlődik Délkelet–Kína Guangxi nevű tartományában Yulin városában,…..
Baráti összejöveteleken, családi rendezvényeken régi, klasszikus viccek előadását vállalom. Palackozott szennyvíz literje most csak 340 forint! Buli Béla vagyok, és megjelent az első kazettám "Buli Béla búfelejtői" címmel! Egészséges emberek komoly betegségekkel…..
Ez neked nyár? Hagyjad már magadat békében. Akkor te nem tudod, mi az igazi kánikulai rekkenő, tetves, kurva meleg, a büdös, savanyúságos életbe, barátom. Kicsit kisüt a nap, és fel vagy háborodva, hogy gyöngyözik a homlokod. A harmincas években voltak igazi nyarak. Februártól…..
_wood_ 2015.06.04 16:47:43
Legalábbis ezt állítja egy neves professzor, aki szerint az emberek egy része kiborggá válhat, ami a biológia történetének legnagyobb fejlődése lehetne. Beláthatatlan következményekkel – tesszük mi, laikusok hozzá. Yuval Noah Harari (fotó: ynharari.com) Akár már a belátható…..
_wood_ 2015.05.27 17:51:17
Amikor tavaly ilyenkor megtekintettem a Stalingradot, nem jutottam szóhoz, az oroszok milyen elképesztő erőforrásokat voltak képesek elpocsékolni egy ilyen hulladék film kedvéért. Akkor azt írtam, remélem, nem csinálnak ebből rendszert, de a frissen letölthető Battle for Sevastopol…..
_wood_ 2015.05.12 09:52:38
@zackie: afganisztánról a beast of wart nézd meg
Ezúttal kiderül (remélhetőleg :) ), hogy az előző részben bemutatott, félelmetes fegyverarzenállal hogy próbálták meg eltalálni a célokat. Mivel ez nem is olyan egyszerű, mint elsőre esetleg gondolná az ember. Előtte pedig még egy kis kitérő a légvédelmi ágyúkkal…..
_wood_ 2015.05.08 17:32:58
Subba Minden majom metálos 2015.04.23 08:19:39
Lassú nagyon a netem, így csak most jutott el hozzám, hogy a  Debreceni Egyetem Főépületének harmadik és második emeleti férfi mosdója valójában az egyik legfelkapottabb helyi szextalálkahely. Azaz: a kalandvágyó homárok odajárnak ráraboltatni, mert ott van gerillába…..
_wood_ 2015.03.23 16:55:23
Egyáltalán nem ritka, hogy egy bizonyos autó egy film, vagy tévésorozat kapcsán váljék ismertté, vagy népszerűvé. Az már viszont sokkal ritkább, hogy egy autóra egy videojáték kapcsán figyeljenek fel olyanok, akik amúgy nem autókkal kelnek-fekszenek. Két ilyen ritka kivételt szeretnék bemutatni egy…..
_wood_ 2015.03.13 12:47:58
@JTom: @Sam. Joe: köszi.
a kettő tényleg sok szempontból jobb volt, még a történet is élvezhetőbb, csak nagyon rövid
paraszolvencia Gyurcsányság 2007.06.22 00:38:00
Átvesszük azáltalunk nem nagyra tisztelt Bayer Zsolt "svábgyerek, bár barnaképű" Zsolt egyik (véletlnül?) jó publicisztikáját:GyurcsányságBayer Zsolt2007. június 22. 0:01Magyar Nemzet Ahhoz persze kellene némi bátorság, hogy a miniszterelnök ellentmondjon Ficónak. Ahhoz…..
A mostanra már rutinszerűnek tekinthető, pár hónapos kihagyás után visszatérő zombis túlélődráma nem egy látványosan izgalmas, de annál gyomor- és szívszorítóbb résszel jelentkezett, ami után percekig lehetett ülni a fotelben, és emészteni a látottakat. Abszolút, elsöprő…..
_wood_ 2015.02.10 16:16:22
@Mazzzzu: hülyének nézve? ugyan... neked mi lenne az első (második, sokadi) hasonló helyzetben? kerítésépítés? készletfelhalmozás? generátor? rádió? földművelés? szervezés-igazgatás?
ugyan! kamaszhiszti, érfelvágás, rinyálás, belharc!
Még a tavasszal futottam bele egy német csatornán ebbe az áldokumentumfilmbe, de az akkori költözésem miatt valahogy megfeledkeztem róla, hogy beposztoljam. Ma a 444.hu-n olvasva róla ugrott be és gyorsan pótolom is a hiányosságot! Aki kedveli az I. világháborús híradórészleteket, a kor…..
_wood_ 2014.10.09 12:00:34
@mindenannyi: mások lenézésével magunkat emeljük a tömeg fölé. pszichológiai szükséglet, az állítás középpontjában a beszélő van, nem a mások. egészen érthető dolog, nem kell ezen így kiakadni.
Óriás hír hozta lázba a Lost-rajongókat a széria indulásának 10. évfordulóján: Carlton Cuse showrunner szerint a folytatás (vagy legalábbis valami Lost-közeli tévésorozat) elkészítése elkerülhetetlen, mivel a jelenlegi jogtulajdonos, a Disney nagyon szereti a pénzt, amit…..
_wood_ 2014.10.02 13:23:17
@mattkirby: kerek egész? nekem az volt a benyomásom, hogy arra sem készültek föl a srácok, hogy berendelik a második évadot
Hozzávalók: 1db fémtálca 2db különböző méretű agyagcserép 4db teamécses Gyakorlatban :  ..
Mondjuk fasza a haja is. Mikor múlik már ez az ember el? ..