Regisztráció Blogot indítok
Adatok
PikkPakk

0 bejegyzést írt és 49 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves Őszinte Ingatlanos! Milyen problémákra lehet számítani egy nem lakásnak minősített ingatlan megvásárlásakor, ha azt a vevő lakásként akarja használni. Erre az ingatlan úgy tűnik alkalmas. Hol lehet annak utánanézni, hogy megtörtént e esetleg annak átminősítése vagy sem. Amennyiben nem,…..
Előkerültek a téli, vastag ruhák, és ha te is azok közé tartozol, akik csak a szezonális ruháikat tartják a szekrényben, akkor adódhatnak nehézségeid, hogy minden beférjen. És még a szekrény ajtót is be lehessen csukni. Ráadásul, ha nagyon összenyomod a ruhákat, még gyűrődnek is. A következő…..
Nagyon-nagyon régóta szerettem volna ládákból könyvespolcot. Tulajdonképpen rajongok a ládákért, utazóbőröndökért, dobozokért, fiókokért, azaz minden szögletes tárolóalkalmatosságért. Hát még ha csíkos is... Szép lassan a férjemet is megfertőzte a bőröndös gyűjtőszenvedély, és több ízben is büszkén…..
Legutóbb csak félig meséltem el az almás ládák történetét, de ennek az az oka, hogy csak félig jutottam velük.A megcsiszolt ládák olyan szépek lettek, hogy akár maradhattak volna natúr állapotban is, de nagyon izgatott a fehér pác. Régóta nézegettem vágyakozva, hogy milyen szépen meghagyja a fa…..
Komolyan gondolják. És megindultak nagy léptekkel előre a megvalósítás útján. Pénteken megjelent a Munka Törvénykönyvének tervezett módosítása. A dolgozók számára csak egy "jóhír" (=régi taktika) van benne: a próbaidő a beígért 6 helyett marad a mostani 3 hónap.…..
A poszt nem szól tanulásról, kitartásról, egyedi ötletekről, egyszerűen azt írjuk le, milyen gyakorlati teendői vannak ma egy magyar programozónak - attól a pillanattól, hogy elhatározza, iPhone-ra fejleszt addig, amíg megjelenik egy alkalmazása az AppStore-ban. Sokan kérdeztetek…..
 Ma olyan kiegyensúlyozottan boldog szép napom van.Nem igazán tudom, hogy mitől, de valószínűleg szerepet játszik benne a frissen vásárolt piros cipellőm. Meg a fehérneműk.Végre azt is kitaláltuk, hogy hova megyünk nyaralni- jobb későn, mint soha. És Matyasi Gábort*…..
 Eltűnt a kedvenc pizsinadrágom. Teljes káosz...
Subba Subba sziv iwiw 2010.08.13 08:30:00
Még mindig megtelik a levelesládánk idióta wiwes adatlapokkal, úgyhogy elő a csak erre a célra tartogatott regekkel!Na akkor csapjunk bele!!!...:))Medencézek BebaszcsiztunkAlaposan dokumentált gépnél ülés20 évesen :)Photoshop artistaHeti csiniAlaposan dokumentált ZsoltiA…..
Ez is csak Magyarországon történhet meg! A soproni VOLT fesztivál egyre nagyobb érdeklődésre tesz szert, ezáltal egyre több külföldi fellépő és vendég is megjelenik a fesztiválon. A VPOP és a MAHASZ úgy gondolta itt az ideje "ország imidzset" építeni, és…..
A nagy karácsonyi előkészületekben erről lemaradtunk, de jobb későn, mint soha. Budapesten található a Káldor Miklós Kollégium, ami 3 épületben, 19 pedagógussal 140 lánynak és 80 fiúnak biztosít férőhelyet. A diákok vidéki általános iskolából kerültek fővárosi oktatási…..
Jó reggelt kívánok! Remélem mindenki megvan, mindenki túlélte a karácsonyt ... akkor folytatódjon a szavazósó ... Sajnos május nem volt egy "erős" hónap, de majd a június ... 1. versenyző az örök Kolor bán, aki májusban nyilatkozta nekünk: "gyerekes…..
PikkPakk 2009.12.28 12:23:02
Gyakran az ügyészség a legkisebb, bűncselekménynek látszó esetre is rámozdul, és ügyet kreál, néha az egyértelmű esetekkel sem kíván foglalkozni. A Zugügyvéd a kilencvenes években minden lehetséges ügyészi fórumon megfuttatott egy ügyet, de az ügyészség szerint az ingatlan…..
PikkPakk 2009.12.04 16:25:23
economy Akkor egy kis LMP 2009.11.26 13:07:00
A legútóbbi blog-trend elemzésem nyomán elkövettem azt a hibát, hogy nem vettem figyelembe az LMP-t hiszen már a google kereséseknél csúnyán elvéreztek. Ha egy picit továbbmegyünk láthatjuk, hogy az LMP legalább blogok szintjén picit láthatóbb. Ugyanakkor érdemes megjegyezni,…..
PikkPakk 2009.11.27 06:08:28
@speki2: eztakartamkérdezni....:-)
Vastagbőr Mikor a rendőr ránéz 2009.11.26 13:01:00
A cinizmus csúcsa, vagy egy újabb mélypont? "A strasbourgi bíróság elfogadta azt a kérelmezői álláspontot, hogy a vörös csillag nyilvános használata politikai véleménynyilvánításnak tekintendő. A bíróság megállapította, hogy a vörös csillag sokrétű…..
A Benkő feleséget keres lassan olyan szitokszó lesz, mint Győző volt annak idején, ezzel riogatják majd konzervatív anyák süldő lányaikat, ha nem mennek haza időben: Szamanta, úgy végzed, mint azok a lányok a tévéműsorban, és majd megpocsíkol a egy holtrészeg lantművész,…..
PikkPakk 2009.11.25 15:32:07
PikkPakk 2009.11.25 15:32:53
Eddig sokan csak legyintettek, vagy nem is hallottak róla, mert csak a szélsőséges portálok (Kuruc, Barikád, SzentkoronaRádió) írtak arról, mi történt a Pest megyei Nagykátán szeptember végén. Mindenhol ugyanazt, az állítólag Morvai Krisztinának írt  levelet idézték:…..
Régóta ismerek egy kertes házat a Kálvin tér közelében, de azt Nemzeti Múzeumnak hívják. Viszont amint Baint talált és fotózott, az egy igazi gyöngyszem, valódi családi ház. Ráadásul a szigorú értelemben vett Belvárosban, vagyis az V. kerület déli részén található.  Kis…..
PikkPakk 2009.10.29 12:01:22
Bensőséges ünnepség keretében jubilált tegnap este Kovács Ákos a Mahasz éves gálaműsorán, az Arany Torok (korábban Arany Zsiráf, később Fonogram) díjátadó ünnepségen. Ákos sorozatban huszonötödik alkalommal lett az Év énekese, amihez hasonló bravúrt nemcsak a magyar…..
PikkPakk 2009.10.27 13:48:14
Összefoglaló arról, hogyan is éli mindennapjait hazánk egyáltalán nem ritka figurája, az ellentmondásokat csírájában elfojtó, hazafias fiatal, más néven a cigánygyűlölő munkanélküli. A cigánygyűlölő munkanélküli önmagát szélsőségesként definiálja. Évek óta nem…..
PikkPakk 2009.10.19 09:36:04
Szűk hónap múlva jelenik meg a Rammstein Liebe Ist Für Alle Da című új albuma, amiről az első kislemez már pörög is itt-ott, már ahol hajlandóak lejátszani. A címe az, hogy Pussy, és igen, arról szól, amire most mindenki gondol. Alább meg is lehet nézni, szigorúan csak 18 éven…..
PikkPakk 2009.09.17 16:47:58
Vastagbőr Kolompár csobbant egyet 2009.09.08 10:01:00
Újabb ronda viharfelhők gyülekeznek Kolompár Orbán feje felett. Nem elég, hogy több rendbeli csalás, sikkasztás és jogosulatlan gazdasági előnyszerzés címen folyik ellene több eljárás, most mint kiderült, valószínűsíthetően újabb közpénzeket vágott zsebre, gurított le a…..
A fagyi visszanyal. Orbán Viktor kapott egy kis ízelítőt, mi vár 2010 májusától. És ez hol van a leendő "Orbán takarodj!"-hoz képest? Ilyen szelíd "tüntetést" is rég láttam, de úgy látszik, a Miniszterelnök Úrnak ez is sok. Hány és hány alkalom volt,…..
PikkPakk 2009.09.07 11:18:21
Na, ez az a hír, amitől senki nem sétál ki Enying főutcájára egy "Gyűlölöm a cigányokat" táblával a nyakában (max. ha Simon kéri), de mindenképp megérdemel egy posztot az az adó, mely világra szülte Kiszel Tündét. Többek között. A Bptv ugye vasárnap este fejezte…..
Lassan már csak legyintünk, hogy melyik soron következő politikai színezetet magán hordozó piszkos ügyet próbálják tisztára mosni. Anno senki nem gondolta volna, de most a Cozma-ügy van terítéken. A rendőrség elmondása szerint a gyilkosság minden egyes másodpercéről tudnak, és…..