Regisztráció Blogot indítok
Adatok
wroadd (törölt)

0 bejegyzést írt és 38 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A múlt hét végén eltemették az iWiW-et. Bár nem halt meg, sőt, várhatóan az elkövetkezendő módosítások kicsit több életet is fognak belé lehelni, de egy eddig nem igazán ismert statisztikai szolgáltatáson hirtelen nagyot zuhant a grafikon, és azt a hatást keltette, mintha az…..
Vasárnap óta figyelgetem a híreket a West Balkán ügy kapcsán, sőt, ma még egy rádióban is kérdeztek róla, mint szakértőt. Addig világos minden, hogy ahány ember, annyi módon látta a dolgokat. Az is világos, hogy a média egy része hülye, és felkap minden, ami akár csak…..
wroadd (törölt) 2011.01.19 07:52:29
A múlt hét végén olvastam a Kreatívon egy cikket, amit Juhász Péter Tibor, a P&G integrált kommunikációs vezetője írt, a címe: Egy Facebook-like nem ér semmit.Látványos és provokáló cím, első felindultságomban mégsem mertem rá válaszolni. Kellett pár nap, hogy magamba…..
wroadd (törölt) 2011.01.18 08:55:12
@Greg_: Teljesen egyetéretek veled.
Én most mint nem szakmabeli (egyenlőre)próbálkozom a cégemet kimozdítani az egyirányú kommunikációból, ami érdekes módon csak az online vonalon jelentkezik. Még nem sikerült. Meg is mondom miért.
A döntéshozók(nem szakemberek) magánemberként sem érzik az online teret és a kommunikációt. Pontosan olyan, mikor a médiahatóság vezetőjének nincsen TV-je.(sic!) Anélkül igen nehéz egy közösség potenciálját megismerni, hogy "ne merítkeznénk bele".
Az meg kicsit merész kijelentés, hogy egy több milliós célcsoportú Coca-Colánál nem számít a pár millió like. Számít és ezt mint fogyasztó mondom, aki nem csinál médiakampányokat. Nem a szám a lényeg, hanem hogy a "gomb másik oldalán" ülő mit vár el.
Én azt várom el, hogy számítsak a márkának, mert ha ennek ellenkezőjét kommunikálja akkor esetleg azt el fogom mondani az ismerőseimnek és mivel adnak a szavamra ez bizony kellemetlen lehet. Számtalan cikk született ebben a témakörben, a közösségi médiában nem lehet birkaként számolni a fogysztókat, mert itt visszabeszélhetnek és az bizony kellemetlen lehet. ÉS függetlenül attól, hogy egy cég akar-e megjelenni az online térben vagy sem a fogyasztóik már ott vannak... kérdés az, hogy akarunk-e velük kommunikálni és esetleg a véleményüket formálni.
És a "like megvonása" lényegesen egyszerűbb, mint az emailről leiratkozás.
Onlinemarketing blog hahaha 2011.01.01 18:19:05
Mindenkinek ezúton is boldog új évet kívánok!Ez is egy év lesz, az biztos. Új is, ebben nincs kétség. Médiatörvényben is új, ami külön izgalmassá teszi: változot a reklámszabályozás is emiatt, pl. az óriásplakátok piacát kicsit visszafogták, ellenben pl. a termékelhelyezés…..
Egy Hyundai kabátot kap az, aki megmondja: Ki ölette meg Franket és Zoét?..
wroadd (törölt) 2010.12.11 19:36:08
Kedvencem mikor egy bűvésztrükk videójához ilyan kommentek jönnek: adobe after effects, videotrükk, kamu az egész. Szerintem egy bűvésznek az utólagos számítógépes szerkesztés gyanújának árnyékát is messziről kerülnie kell. Persze van aki ezt másképp gondolja. Simon Pierro…..
Még egy pár dolog eszembe jutott ezzel kapcsolatban. Az egyik ilyen pl. a CV mérete - ha túl nagy felbontású képet teszel be, akkor elérheti a Word file mérete az 5-10MB-ot is, és több helyen korlátozva van e-mail fogadásnál a levél mérete. Ezért a jó minőségű képet a…..
Ahogy nézem, nemcsak nekünk volt az a fannntasztikus kreatív ötletünk, hogy valamilyen játékot csináljunk így karácsony előtt, és ezzel ösztönözzük aktivitásra az embereket. Ez persze nem baj (szerintem), hiszen játszani jó, nyerni meg szeretünk.Ez is volt az alapötlete az egyik…..
Írtam, hogy Facebook kampányt indítottunk az Intersport-nak, ahol feltöltött képeket lehet Like-oltatni ismerősökkel, a legtöbb Like-ot kapott kép fog nyerni.A dolog megyeget szépen, a tervek szerint, de van egy elem, amire nem annyira számítottam. Ez pedig a Like csere-bere: bejön…..
wroadd (törölt) 2010.12.07 07:42:37
@Konrad: A legtöbb Like-ra épülő kampánynál így megy, sőt az olyan nyereményjátékkal foglalkozó oldalakon mint a webnyeremeny.hu külön fórum is van a "viszontkattingatásokra", ami nem gond egy olyan esetben, ahol valóban a széles körű ismertetés a cél, de ott ahol netalán valamilyen pályázati sorrendet kell felállítani (pl legjobb alkalmazás, legjobb ötlet) ott torz eredményekhez vezet a "van 20 ismerősöm, aki rákattint egy sörért".
Android Két hét a Galaxy Tabbal 2010.12.06 07:39:00
Most már előjövünk a sokkoló információtömeggel, ahogy azt megígértük nemrég: hetek óta teszteljük a Galaxy Tabot, és az összegyűlt tapasztalatokból most közreadunk egy nagy adagot, de marad még későbbre is - az eszköz, illetve inkább maga a táblagépjelenség elképesztő…..
Appdroid Market frissítés 2010.12.03 09:18:00
(Ápdét: Froyo tulajoknál Settings > Applications > Manage Applications > Market - chache törlés, data törlés. Nekem megjelent a Related fül.Ápdét2: A jelek szerint a 2.1 tulajoknál is megy a dolog.)A Google hasznos kis újítást tervez a Markettel kapcsolatban: a nagyvíz…..
wroadd (törölt) 2010.12.03 23:04:17
Tegnap a Neumann János Számítógép-tudományi Társaság (NJSZT) Digitális Esélyegyenlőség konferenciáján adtam elő a közösségi hálózatokról. A prezentációt felraktam a slideshare-re is (ez az első prezim, amit magam tettem fel egy slide-megosztó oldalra - igaz, eddig…..
Nem igazán sikeres a DigiTV terjeszkedése. Edit levele szerint a TvNetworktől átvett kábeleseknél hetek óta nincs semmi, nem sikerült áttenni őket a saját hálózatukra:Tudom, hogy sikeres ember nem lehetek, de hát elkövettem azt a hibát, hogy egy évvel ezelőtt leszerződtem a…..
A Bioethics blog érdekes cikket talált a The Scientist-ben, mely szerint a híres Merck gyógyszercég belekeveredett egy igencsak jelentős botrányba. Történt ugyanis, hogy létrehoztak egy Australasian Journal of Bone and Joint Medicine nevű "szaklapot", csak abban nem kutatók…..
Néhány napja azzal borzolta a sajtó a kedélyeket, hogy akár 70 évre is emelhetik a nyugdíj korhatárt az EU területén. Aztán a Világgazdaságban megjelent egy interjú Andor László magyar EU biztossal, aki próbálta eloszlatni a rémhíreket. Az információk, megoldási kísérletek…..
wroadd (törölt) 2010.06.06 10:52:26
Böff Evangéliuma Túró Rudolfok 2010.06.05 13:39:00
Azt hiszem számos devizahiteles gondolja most azt a Szíjjártó-Kósa-stb megmondóemberekre, hogy nyalják meg a bal heréjüket.Nyilván van az a fizetés, amikor az ember leszarja, hogy épp valami hülyeséget mondva mekkorát zuhan a forint és röhögve kifizeti a havi törlesztőt a…..
wroadd (törölt) 2010.06.05 18:06:32
@Droli: A devizahitel nem csak a fogyasztóknak fáj, hanem az államadósságnak is, meg a hazai fogyasztásnak. Az exportnak valóban jót tesz a magasabb forint, viszont az nem tesz jót, ha nem következetesen és megfontoltan, hanem össze-vissza nyilatkozva, majd az ellenkezőjét állítva próbálunk nyilatkozni, mert a befektetők sem hülyék, akik nélkül lehet kalimpálni... Csak a tisztánlátás kedvéért.
Egy darab DKW-kulcstartó keresi a gazdáját. Igényes, varrott bőr, nehéz, krómozott karika, súly a bőr végén, kiválóan passzol, mondjuk egy Meisterklasse kulcsához.   A kérdés: Mi az a fontos műszaki újdonság az autóiparban, amiben a DKW volt az első, holott többnyire egy…..
wroadd (törölt) 2009.12.12 11:02:03
wroadd (törölt) 2009.12.12 11:03:02
Belsőség Kalapácsot a fejbe 2009.12.12 10:15:00
Nagyszerű téli-nyári viselet az aranyszínű Chevrolet jelvénnyel - egyesek szerint kalapáccsal - díszített bézbólsapi. Manapság már gyakori látvány a jellegzetes szimbólum az utakon, de ez nem volt mindig így. A kérdésünk a sapkáért: mikor vezették be újra a…..
wroadd (törölt) 2009.12.12 10:21:13
Úgy döntöttünk, a Totalcar olvasóihoz idén kicsit hamarább érkezik a Jézuska (más vallásúak helyettesítsék be a hozzájuk jobban illő ajándékhozót). Ilyenkor, két héttel karácsony előtt még kevesebb a dolga az égieknek, az angyalkák például szívesen vállalkoznak egy kis…..
wroadd (törölt) 2009.12.12 07:58:57
"Apa, kezdődik!"
@tAB: De legalább most lesz értelme, hogy korán keltél:)
Belsőség Rosemeyer nyomában 2009.12.12 08:00:00
Ha ön Bernd Rosemeyer-rajongó, vagy egyszerűen csak szereti a korukat évtizedekkel megelőző technikai remekeket, nyilván erősen a látóterében mozog az Auto-Union háború előtti, Typ D-re épített technikájú rekorderkocsija. Rosemeyer épp az aznap felállított, 432 km/h-s…..
Már a májusi ízelítőből sejteni lehetett a Google új kommunikációs platformja nem csupán egy újabb platform. Annál sokkal magasabbra tör. Meg akarja változtatni a hozzáállásunkat az online kommunikációhoz. Persze a Google Wave nem abban az értelemben újdonság, hogy sok új…..
Néhány napja, hogy megint lánclevelet fújt be a szél a mailboxomba. Kedves, de idővel bemagyarult barátaim egyike küldött vészjelzést, az aktuális összeesküvéselméletről, mely szerint a tudjukkik, ellopják a vizünket.KIEGÉSZÍTVE !*  Nem kevés munkával és…..
Debrecen városa átvette a Volántól a városi buszjáratok üzemeltetését. A kilencvenes évek legelején, a Financial Times gyakornokaként ismertem meg a zsenge Kósa Lajost, aki szórakoztató fiú volt, üdítően ideológiamentes, és kapitalista lelkemnek tetsző módon mindig valami jó…..