Regisztráció Blogot indítok
Adatok
killalot

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Audiolife Programok hétvégére 2018.11.13 16:54:57
 Hifi őrült vagy? Szeretsz rosszul szellőzött szállodai szobákban különböző rendszerek előtt üldögélni? Eljött a Te időd!..
killalot 2018.11.18 23:59:07
@herelovasz: az edwards-os szettnek nagyon nagy alapzaja volt, a soulines-os szettnél talán a dobozok nem nőttek fel a feladathoz, nem tudom, de valami el lett ott is számolva. jó volt ott lenni, jó volt Kevinnel dumálni, Istvánnal pár szót váltani, Tamás lemezei között böngészni, elámulni a nude-on és gyönyörködni a satie-ben (észvesztően gyönyörű szvsz), de a hang, na az pont nem sikerül jól.
Nagy Imre és mártírtársai kivégzésének 55. évfordulóján, egy 560 felvételből álló fotóriport közlésével a forradalomra szeretnénk emlékezni. A fényképek szerzője Nagy Gyula. Ha valaki nem is olvassa végig ezt az írást, a nevet tessék megjegyezni! Ilyen heroikus…..
Gondolom mindenkinek van legalább egy idióta lánybúcsús élménye, ha máshonnan nem, a tévéből tuti. Vagy egy tucat filmnek témája, esetleg sorozatnak epizódja, mikor egy szereplőnek idióta lánybúcsút szerveznek. Idióta, mert általában kényszeredett, és nagyon nagyon mű... Ez…..
Magamközt Jól vagyok 2012.08.19 16:19:07
A tegnap estébe a nagyobbik felem belehalt, aki pedig életben maradt, az is halálos sebet kapott. Most csak egy eröltetett és szabadakartától megfosztott zombinak érzem magam... nem tudom mi lesz velem... "Ébredj, éledj, ha fáj is Nyisd fel a szemedet Mozdulj, virradj…..
Modorosblog A call centeres tréner 2010.03.05 07:00:00
-Na szép jó reggelt mindenkinek! -Jó reggelt. -Ki tudja, hogy miért van itt? Kezeket fel. Csak te, Helgus? Na, mondsza erre bátran. -Mert megnyerte a cég outsourcingban a Schnellprint nyomtatóinak is a szápportját. -Egzakt - profilbővülés történt, és biza rátok esett a…..
killalot 2012.03.01 23:35:12
gyerekek Ti teljesen készen vagytok. tényleg senkit nem akarok megbántani de a 'öt év egyetem után jobbra is használhatná a tudását', 'inkább galvanizálnék kádat' és egyéb kommentek nagyfokú tájékozatlanségra utalnak. hát tessék már szétnézni ebben az országban kéremszépen. igen, foghatod a diplomádat és sirathatod saját magad az egyik romkocsmában. vagy elmehetsz dolgozni. egy átlagos call centerben egy átlagos hívásvevő kolléga legalább kétszeresét megkeresi annak amit az amúgy 'eredeti' szakmájában megkeresne. csak dolgozni kell. namost, ezek a cégek nemcsak kies fővárosunkban vannak jelen hanem olyan térgésekben is ahol minden egyes kurva munkahely aranyat ér (pl Miskolc v a keleti országrész). azt se feledjük el hogy mivel ezek az emberkék az átlagnál jüval tbbet keresnek ezért jóval több adót is fizetnek be mint egy tanár/orvos/buszsofőr/akármi - ezzel persze nem az utóbbiakat akarom leszólni félreértés ne essék, bár fordítva lenne!! vagyis lehet a multikat uálni meg fikázni de náluk pontosabb adófizetők nincsenek ebben az országban - és ez nem azt jelenti hogy ők a kurvajük hanem azt hogy mi vagyunk a kurvaszarok.
namármost, lehet leszülni a multis környezetet is, idióta teambuildingek, tréningek, miegymás. igen, biztos jobb évtizedekig rohadni egy állami hivatalban, ötévente kétszáz forintot mozduló bértáblával a belátható előrejutás lehetősége nélkül, esetleg 4-5 évekre beszorulva egy seggfej felettes alá. vagy el lehet menni egy callcenterbe ahol ha nem büdös a munka egy-másfél éven belül előre lehet jutni - pozícióban, fizetésben, munkakörülményekben.
szóval jó sokan vagyunk és jó sokfajta véleményünk is van ami jó, csak picit gondolkodjunk már.
ha meg valaki nem hinné el hogy így van: több mint hét éve dolgozom call centerben, a második év után csoportvezető lettem, rá két évre manager, százakárhány ember jelent nekem, döntök a felvételükről vagy az elbocsátásukról, új üzletekről tárgyalok, üzleteket hozok be az országba, irdatlan profitot termelek a cégnek (sajnos én egy fillért nem látok belőle), business tripekre megyek, céges kocsival járok benzinkártyával, okostelefon, laptop, olyan versenyképes fizetés amiből tavaly sikerült a végtörlesztés..soroljam még? jaaa, hogy ehhez a hét hét napjából hatot dolgozok, nemegyszer 11-12 órát naponta? a kurva életbe, gondoljátok hogy ingyen adják ezt a sok szart? vagy hogy a mindenkori főnökömnek nyaltam és úgy jutottam el idáig? egy szart. csak dolgozni kell, ha nem büdös a munka akkor minden sikerülhet!! amikor a hívásokat kapkodtam ugyanannyit dolgoztam mint most ahelyett hogy egy kocsmában szidtam volna a komenistákat/fasisztákat mint az egykori évfolyamtársaim máig teszik!
szóval lehet fikázni ezt a világot de erre ugyanaz igaz mint bármi másra: ha nem büdös a munka akkor mindig ki tudod fizetni a villanyszámládat.
bocsánat ha bárkit is megsértettem volna, nem volt szándékomban!
Évek óta megszokott dolog nálam, hogy a motor beindítása után kapcsolom a tompított világítást. Rutinmozdulattá vált, így fényes nappal, városban is kivilágítva közlekedek. Jobb ez így, szerintem könnyebb észrevenni az amúgy szürke autómat, ezen kívül sokszor hagyom el a…..
killalot 2011.09.04 22:13:38
na jó ez a téma most elevenembe vágott. hosszas spórolás után feleségemmel európai körútra indultunk kocsival; ezt a kommentet épp Fro-ból írom. írd és mondd, sem Olaszországban, sem Franciaországban, sem Spanyolországban EGYÁLTALÁN nem használnak semmilyen világítást autópályán!!! Ráadásul ma egy elég hosszú szakaszon szakadt az eső vagyis a felvert víz miatt egyik kocsi hátulja sem látszott. gondoljátok felkapcsolta a világítást akár csak egy is? fenéket. senki. sem kamion, sem lakókocsi, sem motoros, sem személyautó. ez alól egyedül a Bologna környéki szakasz volt a kivétel mert ott vagy kétszáz km-en keresztül alagutak követik egymást. de onnan is ahogy kiérnek lekapcsolják!! egyszerűen nem értem, én is az övbekapcsolás után automatikusan felkapcsolom a tompítottat.
ja és még valami ami egy picit már off: mind az olaszok, mind a franciák, mind a spanyolok genetikailag alkalmatlanok az index rendeltetésszerű használatára. komfortindexről soha nem hallottak, új kocsiban (amiben nyilvánvalóan van) sem használják; ha pedig egyszer kiteszik az indexet akkor - hacsak a vissza-kormánymozdulat ki nem üti - az bizony úgy marad 20-30 km-n keresztül. szélső sávban, belső sávban, mindenhol, vagyis nemcsak előzés közben. ja, sávváltást egyik se jelzi, sehogy, soha. tegnap olvastam a totalcar-on h egy olasz összetörte az első új lambót. hát ezért, kivágódott elé egy teherautó index nélkül.
hát, ez (is) Európa.
szóval nemcsa
Az egyre elterjedtebb sebességtartó automatikát kihasználni leginkább autópályán lehet. Vagyis lehetne, ha azok az autósok, akiknek nincs ilyenjük és hol gyorsabban, hol lassabban hajtanak, felfognák, hogy nem azért előzgeti őket valaki már harmadjára, mert szivatni akarja, hanem…..
  Elképesztő, hogy mennyi autót hiszek mostanában éjjel motornak. Ebből egyszer baleset lesz. Vélemények az azonos című írásunkról...
  Érdemes megnézni a tegnapi, a holokauszt, illetve a kommunizmus bűneinek tagadásáról, pontosabban azok büntethetőségéről szóló parlamenti szavazás eredményét. Tudjuk, az MSZP a holokauszt tagadásának büntethetősége mellett szavazott, míg a Fidesz tartózkodott. Ezzel…..
Dió nevű olvasónk hívta fel a figyelmemet az alábbi kommentre. Ti végig csinálnátok az alábbi tortúrát havi bruttó 180 ezerért?Szeretném megosztani a tapasztalataimat okulásul.Kiindulási helyzet: rendelkezem egy okleveles közgazdász diplomával és két posztgraduális szakirányú…..
killalot 2009.06.04 17:30:56
@Azhát: sorry, nem volt célom:) csak nagyon ki volt hegyezve a dolog arra hogy nem mehet ki pisilni a dolgozó. dehogynem, annyiról van szó hogy a tízperceket és az ebédet nem mindegy hogy mikor veszi ki, erre valóban van megkötés. persze úgy van intézve hogy a szünetek nagyjából egyenlően legyenek szétosztva a nap folyamán ie ne egymás után három tízperces aztán meg öt órán keresztül semmi.
killalot 2009.06.05 00:29:26
@Strici: olvass utána légyszi. a hp nemrég vette meg az eds-t, vagyis ami hp annak egyelőre nem sok köze van az eds-hez, az egyesülés még létre sem jött. nem tudom honnan jött ez a szci vonal de ennél nagyobb baromságot még nem hallottam. elég szomorú ha ilyen félnótás szemét lúzerekkel hozol hírbe egy céget mint a szcientológusok. na ilyet még versenytársnak sem kívánok mert semmi értelmeset nem lehet válaszolni rá. az elmüt meg vámpírok irányítják, egyenest Erdély mélyéről, a GM meg tulajdonképpen vérfarkas befolyás alatt áll.
killalot 2009.06.04 17:07:05
@Azhát: senki nem mondta hogy nem kell szünetet biztosítani. természetesen a rendszeres szünetek biztosítva vannak mindenkinek: tízperces szünetek és az ebédszünet. a lényeg hogy ne mindenki egyszerre menjen ki szünetre, mindig maradjon bent elég ember.