Regisztráció Blogot indítok
Adatok
netface

0 bejegyzést írt és 94 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 A Bakony és Balaton-felvidék határán fekvő nagyvázsonyi pálos kolostorhoz rengeteg legenda fűződik. Híres például a várból az írástudó barátoknak a szomszédos klastromba átkiabáló Kinizsi alakja; de mondák szólnak még a várat és kolostort összekötő, két szekér szélességű alagútról is. Hasonlóan…..
netface 2021.06.29 19:33:55
@newbee: Szerintem egész jó volt, ha eltekintünk a történelmi hiteltelenségektől.
A Velencei-hegységben, Pákozd és Sukoró között különleges formájú sziklákkal találkozik az ember, amik furcsa szögben „egymásra dobálva”, élükre fordulva bukkannak elő a sűrű növényzet közül. A Velencei-tó honlapja által „magyar Stonehenge”-ként definiált ingókövek érdekes látványt, és kiváló…..
Horváth Csaba egyetlen nap alatt visszakozott és már be sem akarja terjeszteni azt az indítványt, amely szélesítette volna polgármesteri jogköreit a zuglói ingatlanok ügyében. Tette ezt aznap, amikor Botka László kilépett az MSZP-ből, melynek korábban még miniszterelnök-jelöltje volt, s amikor a…..
netface 2019.10.29 14:40:14
@MAXVAL bircaman közíró:

A te legfontosabb feladatod pedig spamelni MINDEN EGYES blogposzt alá.
Van az úgy, hogy az ember lánya, fia, és unokája elmennek egy rendezvényre… ahol fotó is készül. Az ember lánya megnézi a fotót, mosolyog, tetszik neki, de valami nem stimmel. „Olyan fáradt vagyok a képen…” - gondolja. Aztán a kép beég az agyába. Nem bír szabadulni tőle. Már nem is kell ránéznie,…..
netface 2019.10.01 14:53:37
@osztonszerintianya: Ja, csak a haverok nem feltétlen arra vágynak, hogy jöjjenek a gyerekek is. Ti. nem a gyereké, hanem a ti barátaitok.
Sok olyan fontos, de sikertelen programról hallunk, például a szegények felzárkóztatása terén, ahol végül rengeteg munka, pénz és remény vész el örökre, mert a világ mégsem úgy működik, ahogy gondoltuk/gondolták. Így felüdülés volt az EU Danube Transnational Programjáról szóló beszámolót…..
netface 2019.09.30 14:33:13
@Gleccsertetű: jaja, nekem is el kellett gondolkodnom rajta, de aztán leesett, hogy a cigányokról van szó.
Gondolkodtál már azon, mennyi "láthatatlan" munkát végzel el egy nap alatt? Ami csak úgy előkerül a semmiből, nem volt betervezve, pl. amikor észreveszed, hogy tele van a szennyestartó, és indítasz egy mosást, vagy színültig van a mosogató, és bepakolsz a mosogatógépbe. Ezek pár perces feladatok,…..
Dani barátnőjének eddig nem volt baja a heti egy kanbulival, de most már van. Egyik haverja szerint sok nőnél ez egy pánikreakció, olyanoknál, akik a teljes kisajátításban hisznek, és ha azt látják, hogy a legkisebb kapu is nyitva marad, rögtön lépnek, mert bármikor kisurranhat…..
netface 2019.07.04 12:28:10
@borzlány: Épp kitartott állapotban vagy, bármit megtehetsz.
netface 2019.07.04 12:48:01
@Béci_ma_ne_lécci: Az élősködő felesége? Az igényeit leszaró "társa"? A férfi áldozza fel magát és maradjon egy számára rossz kapcsolatban, csak azért mert a nője sikeresen kisakkozta a gyereket?
netface 2019.07.04 13:02:35
@Béci_ma_ne_lécci: Na az lesz soká meg Karácsony, hogy egy nő bevallja (és belássa), hogy üldözte el a férfit maga mellől. Persze a panelek repkednének, hogy "Én minden megtettem, királyként kezeltem és mégis elhagyott az a paraszt..."
Tegnap elárasztotta a magyar sajtót a gyászhír: hetvenötödik életévében elhunyt Andy Vajna. Bevallom, először aggodalom lett úrrá rajtam, mégpedig a hazai filmművészet jövőjét illetően, azután azonban nagyon is a jelenre összpontosítottam; mérhetetlen undor fogott el az internetet elözönlő, Vajna…..
Hát sziasztok... Nem tudom, mi lesz ebből a blogból... Nem tudom, hogy végig csinálom e, vagy csak pár poszt születik, de sajnos nem tudom megbeszélni senkivel, ezért elmondom mindenkinek. Kibeszélem magamból a mindennapok nyomorúságát, a harcokat, amiket vívok minden nap a feleségemmel.. Akkor…..
netface 2019.01.20 19:30:34
Miért nem működik jól a látássérültek érdekvédelme? Egy olvasói levelet kaptunk, melyet szerkesztve adunk közre. Az illető nem mocskolódni vagy vádaskodni szeretne, hanem csupán leírja amit önmaga megtapasztalt, mint egy látássérültek érdekvédelmével foglalkozó szervezet alkalmazottja. A történethez…..
netface 2019.01.19 16:35:29
Egyszerre lehet szórakoztató és dühítő nézni egy parlamenti vitát, amelyben időnként válogatott szitkokat vágnak egymás fejéhez a politikusok, de az ember közben arra gondolhat: mégiscsak ők vezetik az országot. Szerencsére nem mindenki tartja a heves viselkedést…..
 Bármikor, bárkivel megtörténhet.....
netface 2018.12.03 10:19:09
A magyar szótárak nagy többségében olyan szó, hogy migráns nincs. Van migráció, esetleg migrén, amit majd kapni fog a kedves olvasó, amire az írás végére érek. Eredetileg az olyan személyeket, akik valamely országot elhagytak és máshol települtek le: ahonnan elment, emigránsnak, ahova betelepült…..
Mikor a magyarországi tévék belevágtak a hazai sorozatgyártásba, akkor valószínűleg mindenkinek A mi kis falunkéhoz hasonló siker lebegett a szeme előtt. A már az első évadban is kifejezetten népszerű sorozat a második évadra tovább tudta növelni egyébként is óriási…..
Facebook oldalán jelentette be Demcsák Zsuzsa, hogy kérte szerződése felbontását az ATV-nél, amit Németh Szilárd vezérigazgató elfogadott. Kóros fáradtsággal indokolta döntését. Az ügyben kerestük Demcsák Zsuzsát, aki azt mondta, hogy egyelőre nem szeretne nyilatkozni. Ahogy arról korábban…..
netface 2017.09.20 12:37:51
@Infamous: ezt vehetjük tanácsnak? :D
Nem volt éppen szerencsés éve a Trónok harcának, már ami a titoktartást illeti: meghekkelték a szerverüket, kiszivárgott egy forgatókönyv, véletlenül előbb játszottak le egy részt és így tovább (az összes balhét összegyűjtöttük a cikk végén). Úgyhogy nem csoda, hogy az HBO azon agyal, hogy érjék el,…..
netface 2017.09.14 13:57:40
@Querelle: balfasz
Ismét benyújtottak egy törvényjavaslatot a nyugdíjasok helyzetének javításával kapcsolatban, melynek egyik pontjában a nyugdíjminimum nagymértékű emelésére tettek javaslatot.  Az öregségi nyugdíjminimum összege 2008. január 1-től változatlanul 28.500,-Ft, azóta még az infláció mértékével sem…..
netface 2017.04.07 15:45:29
@nemecsekerno_007: Azért mennek külföldre mert "Ti" anno olyan bőszen épigtettétek a szocializmust.
29 éves vagyok, az utóbbi 9 évben dolgoztam turisztikai, pedagógiai és vendéglátós területen is. Jelenleg Nyugat-Magyarországon, a Balaton környékén keresek állást...
Offred az USA-ban élet nyugalomban, amikor kiborult a bili, a társadalom összeomlott, a terrorizmus és a környezetszennyezés kezelhetetlen szintre jutott és jött a totalitárius állam, amiben a kevesek a piramis tetején ülve erőszakkal uralják a többeket. A vezetők sem tudnak viszont mit kezdeni…..
Mikor? Melyiket? Saul fanyalgói 2016.03.04 07:59:32
A Saul fiának egy alternatív plakátja. A Saul fiának és alkotóinak természetesen a Mikor? Melyiket? blog is nagyon-nagyon gratulál! Korábban írtunk is már a filmről, először még csak a lebegtetésekor, majd a megnézése után. Közben meg minden fórumon jöttek a különböző fanyalgások, hogy a Saul…..
netface 2016.03.04 13:53:01
@exterminador:
Erről beszéltem az előző hozzászólásomban.

Üdvözöllek körünkben libsi barátom.
netface 2016.03.04 14:11:08
@exterminador: Ja, hogy nem vagy az. Értem. Akkor ez a másik lehetőség.

Arra nem gondolt senki, hogy nem véletlen nyert a film? Meg merték volna tenni, hogy ha már jelölnek egy "ZS kategóriás" (szó szerint) filmet, akkor az ne nyerjen végül?
Persze, persze, összeesküvés elméletet gyártok meg nácikok is vagyok mert ilyet mertem feltételezni.

Cannes-ban is a zsűri nagydíját nyerte meg, ami tudniillik egy mellékes dij, nem a filmfesztivál Nagydíja. Ott még meg merték tenni, hogy nem nyerették meg vele, de azért mégis adni kellett valamit, mert "ZS" film.

Az Oscar jelöltek érdekes módon pont Izraelbe kapnak luxusnyaralást (kivéve NJL, mert a külföldi filmek jelöltjei pont nem kapnak l*faszt se)
index.hu/kultur/cinematrix/2016/02/09/mellnagyobbitast_es_izraeli_luxusutat_kapnak_ajandekba_az_oscar-jeloltek/
Addig is itt van ez: Holnap meg képregény. A csúszás oka: félrekommunikáltuk rovaton belül...
netface 2015.11.16 14:51:40
A PTC nevű gittegylet szerint az American Horror Story idei évada minden idők legkárosabb kontentje a gyermekekre nézve, írja a Hollywood Reporter. Jó, Ryan Murphy sorozatában van minden, csaj-csaj, csaj-pasi, pasi-pasi, csaj-csaj-pasi és pasi-pasi-csaj-csaj szex is, meg sok vér és…..
netface 2015.10.19 16:09:33
@Eruka: Nekem nem jön be az új évad, de még várok a kaszával. A korábbi évadokat szerettem, de ez valahogy még nem jött át. Nem a vérrel, belezéssel, vámpirokkal van a bajom, hanem az egész miliő olyan, amit nem tudok befogadni.
Vitray Tamás a Borsban szólt be egykori mentoráltjának, akivel, ha minden igaz, 2008-ban vesztek össze valami piszlicsáré ügyön (valamelyikük kihagyta a másikat valami műsorból, vagy mittudomén), és azóta sem nagyon beszélnek egymással. A Bors egy gálán kapta el az 57 éve…..
netface 2015.10.14 10:08:34
Sokaknak gondot okoz a fogak elszíneződése, ennek megszüntetése azonban drága fogorvosi beavatkozást igényel. Van azonban olyan praktika, amivel olcsón kifehérítheted a fogaid, mindössze banánhéjra, fogkrémre és fogkefére van szükség hozzá. Így fehéríts fogat…..
netface 2015.10.07 15:13:31
Az ugrás után az Éjjel-nappal Budapest legújabb szereplője látható úgy, ahogy a soroztatban sose fog feltűnni. Igen, egy szál semmiben...
netface 2015.05.11 10:12:04