Regisztráció Blogot indítok
Adatok
LeMond

0 bejegyzést írt és 35 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
HeStyle Az utca emberei #3 2010.05.21 13:50:00
Ismét körülnéztünk kicsit, hogy mit is hordanak az emberek a nagyvilágban! Ezúttal is a Lookbook.nu honlap szettjei közül válogattunk össze néhány darabot. Nekem majdnem az összes szett tetszik a képekről, különösen jó az első, harmadik (monogramos táskát és sálat…..
Így a lanyha választási kampány kellős közepén érdemes odafigyelni mindenre, ami politika, még akkor is, ha a bulvárba kell lebukni érte. Hajdú Péter a Frizbiben először Fásy Ádámot látta vendégül, aki valószínűleg először és utoljára ott mondhatta el magáról, hogy…..
A felvétel, ami alig fél óráig volt kint a szánalmason (szóltak, hogy vegyék le), ám ez is elég volt ahhoz, hogy elterjedve igazi klasszikussá érjen, és még a mainstream médiában is (pl: RTL Klub) mutogassák. MINDEN szava klasszikus!És egy kis plusz infó Ginoról, aki nem szeresse…..
Az új KRESZ nyomatékosítja, hogy a kerékpárosoknak kötelező a bicikliutakat és biciklisávokat használni. Pedig a régi alapján is büntettek már a rendőrök bringást az Andrássyn, mert az úttesten közlekedett. A bringásügyvéd szerint ebben az esetben, egy gázoló autós is…..
  Lassan "hajléktalanfigyelővé" kezd válni az Urbanista, de hát ha egyszer egymás után kapom az ilyen témájú leveleket, képeket - most épp Lesleytől, a 8ker bloggerétől, a Gellért-hegy oldalába teregetett ruhákról. Valódi barlanglakók. Ha azt állítom, hogy ezer…..
  Különösebb megrázkódtatás nélkül véget ért az idei október 23-i ünnepségsorozat, ezúttal egyetlen nénit sem vertek péppé a rendőrök, és a kukák is épen maradtak.   Hajnal 3:20-kor Bajnai Gordon és a többi közjogi méltóság a miniszterelnöki…..
LeMond 2009.10.24 17:22:56
Vastagbőr Nehéz Ügy 2009.10.02 13:01:00
Tegnap jött a hír, hogy a Los Angeles-i ügyészség beint az összes rendezőnek és filmesnek, akik petícióban Roman Polanski szabadon bocsájtását követelik. Magyarul várják a kiadatást, hogy kaptárba vágják, az ő esetében (a rendező 76 éves) valszeg élete végéig.…..
Nem akarok demagógabbnak látszani a szükségesnél, de abban talán az olvasók túlnyomó többsége egyetért, hogy egy önkormányzat kertvárosi övezetben csak és kizárólag amiatt jelölhet ki fizetős parkolási övezetet, hogy valaki ebből pénzt lophasson. A II. kerületi…..
comment:com Önök kérték? 2009.09.29 10:30:00
Egy hete indult el az m1 új, őszi műsorstruktúrája, benne három celebes, szórakoztató műsorral, köztük a Sztársávval. Bár a Nappali és a 6 órai tea is igen finom falat, akarom mondani nyelet, elsőként mégis Gundel Takács Gábor új műsorát rakjuk puskatus alá, nem…..
„Az elmúlt években jelentős számú - sajnos gyakran szabálytalanul közlekedő - kerékpárossal a belváros közlekedése mára kaotikussá vált” – írja Verók István VI. kerületi polgármester a belvárosi közlekedés megújításáról szóló közleményében. A…..
Húszezer forintos pénzbírság lesz a vége, ha a tilalom és az erőteljes rendőri felügyelet ellenére valaki mégis arra ragadtatja magát, hogy a lezárt Margit híd járdáján felül kerékpárjára.   A bringaúttábla eltűnt. Hétfő óta minden nap folyamatosan este 20-21 óráig…..
Proszektúra Oszkár tudja 2009.09.15 20:15:00
Hazánkban némely vidéki polgármesterek szíre-szóra sztárként szerepelnek a médiában. Egymásnak adják a kilincset a mokkában, a Napkeltében, egyéb illusztris újságokban. Egyikőjük lelkesen szociális kártyát tervez, a másikjuk a falu legényeivel ferde pályán focizik, s jó…..
Tegye fel a kezét akinek eszébe jutott volna így és itt "parkolni". Tömeg Kételyoszaltóként felkerült még egy kép, hogy ezt bizony élesben sikerült elkövetni, nem kell hozzá photoshop. Köszönöm Forrásként az englishrussia.com szolgált.    ..
Gyorskocsi utca - mi jut eszébe az embernek elsőre? Jó esetben a Pajtás, ami - köszönhetően minden budai alapfilmjének, a Moszkva térnek - országszerte ismertté és végleg halhatatlanná vált. A múltkori dióhéjas látogatáskor is már csak hitetlenkedtem, hogy mennyire jó…..
Pár hónapja kaptam Blanka nevű olvasónktól 1-2 sokatmondó fényképet a csödei Sárkány Bio Panzió étlapjáról, és úgy gondoltam, hogy ha már vendéglátás, akkor ez egy remek alkalom, hogy ide is írjak régi ígéretemhez híven. A panzió idegesítően zenélő és animált…..
Itt a szeptember, így fogadjatok szeretettel egy lombhullatós sztorit. Némelyek sportot űznek a randevúkból. Az alábbi sztoriban egy férfi két lányt is behülyített egyszerre. A két sértett összeszövetkezett és közösen – de finoman – elbántak a bitang…..
Kovács Patrícia (r. Máté Gábor) Zártkörűnek szaglik az előadás, ami az egyik szereplő életéről szól, a nézőtéren pedig zömében volt iskolatársak, családtagok, egykori szeretők és főnökök, mácsaipálok, valamint magukat színházi bennfentesnek érző mezei nézők és bloggerek ülnek. Az én érdeklődésem…..
A hamarosan leköszönő titokminiszter szombaton megnősült. (Gréczy Zsolt szívhezszólóan ír az eseményről.) Ebben nincs semmi különös, ez a dolgok rendje, előbb-utóbb mindenki megtalálja a maga párját, és igába hajtja a fejét. Ami különlegessé tette az esküvőt, az bizony…..
A BKV-s posthoz kapcsolódóan szeretnék Nektek bemutatni egy keménykezű férfit: Thomas Spurny 1965-ben született Prágában, cseh-amerikai állampolgárságú. 1991-ben BA-oklevelet (New York University), majd 1994-ben MBA-végzettséget szerez (Columbia University). 2003-ban a Harvard…..
LeMond 2009.08.07 18:43:24
Ed Westwick, a Twilight Gossip Girl sztárja sétálgat az utcán.Vajon ezt a pólót ő maga vágta szét?  (via tengossip)..
Nincs egy nyugodt hétvégéje az embernek ... Itt van megint nekünk Draskovics ... azt hittem, a HírTV-Veres Jani ügy kapcsán meghúzódik, lapít egy ideig, amíg elül a vihar. Apropó, volt vihar? Nem is volt ... Drazsé nem hülye, azt az "ügyet" és sok minden mást is…..
LeMond 2009.07.25 22:17:35
Nagy pacsi a Heti Válasznak, akik úgy gondolták, ha a Nagy Imre-újratemetés kapcsán eljöttek a besúgók neveivel, akkor ők meg összeszedik, akik megrendelték a jelentéseket, akik ezt az egész mocskos rendszert működtették, még 1989 nyarán is! Emlékszünk, elég nagy vihart kavart…..
Hétfőn szavazott a parlament arról a Btk. módosításról, mely akkor is büntetné a holokauszttagadást (idézem): A nemzeti, etnikai, faji vagy vallási gyűlölet keltését, valamint a faji felsőbbrendűségre vagy fajgyűlöletre alapozott eszmék terjesztését a büntető törvény…..
Index-es főcikk, sőt, egyenesen egy interjú Vona Gáborral?! Mi történik itt? Csak nem úgy kelt fel a kedves Index-es szerkesztő, hogy ma van a Kiegyensúlyozott Objektív Újságírás Napja? Az interjút elolvasva látszott, hogy a riporter próbálja szorongatni Vonát. Ami…..
Elevenítsük fel az eseményeket: 2008. november 23-án hajnalban a kultúrházból hazafelé tartó 14 éves Horák Nórát megerőszakolták és megfojtották. Meztelen holttestét édesapja találta meg másnap. Senkinek nem kívánok hasonlót! Fogalmam sincs, mi történhetett, csak…..