Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tankari

0 bejegyzést írt és 42 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lassan visszaáll a régi rend, visszatértem a nyaralásból. Amiről még fogok majd írni, mert megint jártam egy olyan, nálunk fejlettebb országban, ahol a közlekedési morál hasonlóan rossz vagy helyenként rosszabb, mint nálunk. Az Alikam által megírt szituáció ott is előfordult,…..
Egy kedves felhasználónk barátjával arra jutott, hogy egymásnak szeretnék haláluk után ajándékozni a koponyájukat. Nyilván ez kölcsönösen nem fog menni, de legalább az egyikük. A zugügyvéd most közkinccsé teszi az ötletet, nem elsősorban azért, hogy a jelenség tömegessé…..
tankari 2011.03.08 04:37:06
@Lángharcos: De valami töményet! XD

@Shadow82: Kivétel erősíti a szabályt. :)
Tudom, hogy inkább munkaidőben szerettek hosszabb posztokat olvasgatni, de most legalább nem rontjátok vele a GDP növekedését. Tompa egy balesetet kezdett el leírni, közben aztán szép fokozatosan felhergelte magát. Első olvasatra kicsit zavaros volt számomra a levél, de aztán mellé…..
Most kivételesen nem beküldött levelet teszek közzé, hanem egy olyan helyzettel kapcsolatban érdekelne a véleményetek, ami előtt kicsit értetlenül állok régóta és ez a blog tökéletesen alkamas a megvitatására (egyébiránt szívesen vennék tőletek több hasonló típusú vagy…..
tankari 2010.07.29 22:09:59
@Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn: De a Fő térről (vagy Petőfi vagy Kós Károly) nem tudom melyik a mostani neve nem tudsz kihajtani.
tankari 2010.07.30 08:43:19
@angxdd: Kocsival mindig a kis utcákon megyek. De BKV-val lehetetlen. :)
Amikor először futottam át Cork77 levelét, azt gondoltam, hogy a kanyarban van kitáblázva a két irányban különböző sebességkorlátozás, ami még magyarázható lenne azzal, hogy a belső íven élesebb a kanyar, mint ahogy ez a Lágymányosi híd budai oldalán is van, de nem. Itt a…..
tankari 2010.05.05 20:16:06
@SilentSound: Kerültem én itt már fél Lőrincet körbe amikor beszorult a busz. Meg mentem szembe (másik irányból)az egyirányú utcában amikor szintén beszorult a busz, csak megfordulni lehetett. A Baross utca sarkán befordulni készülő tanulóvezetőnek én voltam az elrettentő példa, ahogy az oktatót elnéztem.
tankari 2010.05.05 20:43:00
@misitcom: Addigra én már máshol voltam. És eléggé konfliktuskerülő típus vagyok.:) De ha pénteken újra arra járok, megnézem úgy van-e még.
tankari 2010.05.05 20:44:40
@misitcom: Nem tudom rendőr mikor esik be, de legutóbb a Rózsában a hangversenyen bemondták, hogy aki ott áll menjen ki, mert útban van a busznak:) és már rendőrök nézegetik az autóját.
Úrvezető Bravúros sávváltás 2009.10.26 13:46:23
 Ez egy mindennapi szituáció itt - köszönhetően az elcseszett forgalmi rendnek, azaz a csomópontok közötti távolságok minden határon túl történő minimalizálásának. Nézzétek meg jól a szituációt, az útburkolati jeleket, és gondoljatok bele, ti hogyan jönnétek át ezen…..
Igen nagy port kavart nemrégiben az a posztunk, amiben levélírónk egy autópályás dugóban kihúzódott a leállósávba, hogy ne tudjanak előrepofátlankodni a magukat a többieknél fontosabbnak tartó autósokat. A sztori beküldőjét nem hagyta nyugodni a már 600 komment fölött…..
Ma, vagyis június 23-án ünnepli 75. születésnapját Nepp József rajzfilmrendező, aki számtalan sorozatklasszikussal ajándékozott meg minket. Az irigylésre méltó életmű részletezése előtt gyorsan említsünk meg néhány adatot az életrajzból, aztán térjünk a lényegre.…..
autózz! Hülyeség az egész M0? 2009.01.02 15:46:00
Gondolom, Olds mobil valahol Észak-Buda környékén lakik, mert kicsit egyoldalúnak érzem a levelét, mintha úgy jellemezné a fővárost elkerülő körgyűrű elkészült részét, hogy annak van egy bejárata, meg egy kijárata a másik végén és az egész csak egy bazinagy fölösleges…..
autózz! Abszolút szőke nő 2009.01.01 13:02:00
Nem kis feladat újév napján résnyire kinyíló szemhéj mögül lesve bevezetőt írni az idei első posztunkhoz. A következő néhány órában talán elkezd mindenki ébredezni és kigyógyulni a tegnapi bulizás mellékhatásaiból, elhallgattak a tűzijátékok meg a papírdudák, csendesen…..
Szegény Macskabreki nem tudta kihasználni a C§A hülyeségét és nem lett kabátja harmadáron. Rosszul írták ki ugyanis az árat Debrecenben, és a talán már szinte minden Homár-olvasó által ismert törvénycikk miatt ilyenkor kötelesek eladni az árut a kiírt áron. Ugye…..
Az V. kerületben nem kell a parkolótársaságnak trükköznie. Ahol rosszul van felfestve a parkolósáv, sem az úttal párhuzamosan, sem keresztbe állva nem lehet szabályosan parkolni. Marci meg is fotózta a helyet. Ráadásként nem csak a Fővárosi Közterületi Parkolási Társulás…..
tankari 2008.08.13 16:01:40
tankari 2008.08.13 16:02:46
tankari 2008.08.13 16:06:15
Kriszti nem egészen érti, miért csak budapesti lakcímmel lehet majd kisgyerekes bérletet venni:Ma olvastam, hogy e hó 26.-tól meg lehet venni a kisgyerekes bérletet. Négy fiam van és Érden lakom, de iskolába, munkába Budapestre járunk. A határon lakunk. Nagyon megörültem neki,…..
Új MÁV blog Parlagfű 2008... 2008.06.02 12:06:00
Az ócsai állomás ügyében már levelezek, hogy meg tudnánk-e oldani, hogy mi rendbeszedjük közösen a mávos vezetőkkel karöltve azt az állomást. Viszont Aszódon a helyzet talán siralmasabb. Parlagfűhegyek, kosz, dzsungel. Értem én, hogy védjük meg az őserdőket miegymás, de…..
Négy órán át állt a parkoló autók előtt keresztben a bunkó autós a Bimbó úton, csakhogy most legalább kicsit ráfaragott, mert lefotózták és legalább a rendszámát kitesszük, hátha látja, és rosszul érzi magát, és legközelebb nem csinál ilyet. Hidegvérű, keménytestű…..
tankari 2008.03.06 11:33:33
varos.blogter.hu/?post_id=250492
Nem egy friss történet!!
Egy nem-annyira-naiv ügyfél megtalálta a módszert, amivel még spórolni is lehe a jelenlegi bérletrendszerben. Mindössze annyi kell hozzá, hogy az év utolsó napján vegye meg a bérletét:Szerintem kiválóan lehetett spórolni a BKV új bérletein, sok szöveg helyett inkább táblázatot…..
Subba Kabbe a déenesem! 2007.11.23 14:43:00
Ne tudod mivel tehetnéd színesebbé az életed? No, akkor itt van neked a Plasma Blaster 3000!!! Az unatkozó gyerekek és az unott felnőttek ideális játékszere!  (Kár, hogy csak egy fake ad, ha lehetne kapni, feltétlenül ilyet vennénk ellenségünk gyerekeinek.)..
tankari 2007.11.23 14:46:15
Igazi hétvégi sikítós horrorsztori Grrrr-től, aki a rikta citibankos automaták egyik leamortizált darabjában hagyta a kártyáját: Báthory utcai Citibank ATM - citibankosok tudják, hogy van budapesten összesen kb 5 darab automatájuk van, amennyiben nem tőlük vesz ki az ember, az…..
Vannak emberek, akik nagy összegeket fizetnek olyan speciális társasutakért, ahol a személyzet direkt reformállamtitkárnak meg karhatalmistának nevezi őket és lépten-nyomon jól megalázza. Legalábbis a nyaranta megjelenő kis színes cikkek szerint, mert mi nem hiszünk el ekkora…..
tankari 2007.07.16 11:07:27
Jóqtya bizonyítékot talált arra, hogy a sorozatgyártás az antiglobalisták huhogására rácáfolva nem öli ki az egyéni megoldásokat a boltok polcairól. Még a szintetikus gyümölcslék világa sem monokróm, ha közelebbről megvizsgáljuk. ..
Ekkora lelkesedés egy rohadt kártya láttán, igazán dícséretes. Na meg a másik, a dobozzal. Valami hasonló rohamot dobjatok ti is ezentúl, ha társaságban szóba kerül a Subba...
tankari 2007.04.20 17:00:08