Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zitra

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azaz még több "GÁZDÁÁÁM!" Ami nekem anno nem sikerült, az (BG)-nek igen, hiszen nemhogy el tudta indítani a játékot, simán elkezdte feltölteni a pályákat! Itt az első kettő, a többit a profilján találhatjátok. Nem semmi kitartás és valóban, játszhatónak tűnik...
zitra 2010.06.04 14:17:05
Tipp epizódhoz:

www.gamespot.com/pc/action/torrente/video/6103232/torrente-gameplay-movie-4

Nem tudom, hogy szar e, egy próbát megér :P ! Szerintem tipikus fasza film, elcseszett játék a helyzet itt is.
Nem tudom szándékos-e, vagy nem, de hasonló színvonalú lesz a következő alanyom is. Kedvencem 0:32-nél :D Köszönöm a névtelen beküldőnek ..
zitra 2010.04.25 15:34:53
@zitra:
Látszódik, hogy a csaj is normálisan mozog, szóval ez valami fake szar. :P
Már majdnem a Big Rigs "minőségi határértékét" súrolja ez a Taxi Racer nevű akármi, amelyet 2001-ben a Stellar Stone adott ki. Stellar Stone... Egyesek talán gyorsan kapcsolnak, hogy ez bizony ugyanaz a fejlesztő, amely a kamionos "játékot" adta ki! Tudnak valamit.…..
Csaba talált valami érdekeset. Maga az XIII. egyébként kifejezetten érdekes játék. Nagyon eredeti a látványvilága, kár, hogy kb a felétől eléggé monotonná vált és már vártam a végét.  ..
A múltkor már beraktam két videót, ahol a program kifejezetten pofátlan The End-eket rak a játékos orra alá, de itt egy következő rész. Egész pontosan, a készítő most néhol kitért a kifejezetten bizarr befejezésekre is. A 2:27-től kezdődő "Drakengard" résztől…..
Újra elővettem a régi klasszikust, hogy kitérjek az eddig be nem mutatott dolgokra. Csak úgy nézd meg, ha már láttad a régi Mesterlövész videókat!  ..
zitra 2009.10.05 02:55:35
@zitra:
"freddyD", bocs már írni sem tudok :D !
A sok érkezett pólók közül bemutatok hármat, amelyek bizonyára már nem fognak nyerni: Az első póló jelen esetben tényleg első póló, mert ez a beadvány érkezett meg elsőként. Sosem volt bajom a minimalizmussal (ahogy láthatjátok a blogon vagy a videókban) de jelen esetben…..
Ahogy a hagyomány követeli, egy zenés összeállítás a lezárt évad videóiból +++ Soundtrack: Bloodhound Gang - I hope you die  ..
Ilyen sem volt még és ez volt freddyné utolsó szereplése. A jövőben Otherworld-ösökkel remélem azért még sikerül rögzíteni egy menetet. A hangminőség sajnos olyan amilyen. Ez volt a Beach Soccer bejegyzésdömping utolsó fejezete ..
Az eddigi legrosszabb, de egyben legviccesebb focis játék, amivel valaha játszottam. Picit sármos is, olyan szánni való kis aranyos, aki bár próbálkozik, de kudarcot vall.  Közeljövőben lesznek még érdekességek a Beach Soccerrel kapcsolatban, plusz egy extra, amire eddig még…..
Zoltán adta nekem át ezt a játékot, amely valahogy eddig kimaradt életemből. Nem is nagyon játszottam még Star Wars-os játékokkal, kivéve a Rebel Assault 2-vel, vagy az Episode 1-nal. LucasArts remek játékokat csinált (nem csak SW), de tudom, hogy adtak ki kifejezetten rossz dolgokat…..
Azt már megtanultam, hogy Hollywood a hatás kedvéért az elvileg helyes orrról átállt a szájra, de lehet, hogy ez lesz az új nyerő praktika?Lockie vagyok. Az imént egy elég érdekes jelent játszódott le a GTA4 emben egy elgázolt embert a mentős a képen látható módon próbálta…..
Rossz PC játékok sorozat Update 2009.07.17 18:45:00
Volt egy kis villámnyaralásom Balatonon, úgyhogy nem tudom lesz-e még videó a héten. Mikor igértem múlt héten, hogy most lesz, még nem volt tervbe véve a kiruccanás. Szkúzi. De sietek.Emellett látom, hogy valami átállás volt blog.hu-n, aminek köszönhetően pl. nem tudok…..
zitra 2009.07.18 01:40:30
@DJ SANYEE:
Pedig ez volt a film egyetlen emltésre méltó része...a többi kb amerikai pite 89. epizód.
Mindig is röhögtem az ilyenen, amikor egy játék kitalált nevekkel dolgozik, aztán nagy kutatómunka nélkül minden második skót McDonald, minden második német Schmidt vagy a magyaroknál Kovács. Nos, a Virtua Tennis 2009 nem ezt csinálta, hanem gondolom wikipédiázott vagy valami.…..
Ezt nevezem. Szeretem, ha ilyeneket kapok e-mailen! :) Elég szép screeneket sikerült kilopnom a Mount & Blade - ből, melyen az egyik katonám igen érdekes pózban ért földet várvédelemkor, ne hagyhattam ki ezt a kis poént! Somesz - gamedroid.hu ..
zitra 2009.07.12 11:58:48
Egyrészt köszönöm nektek a Goldenblog nevezéseket (erről bővebben írtam itt) valamint hiánypótló bejegyzés jön, ugyanis Chikánóék köszönik nagyon pozitív kommentárjaitokat a pályázatra készült Terminátoros videóhoz (amely végén én is röviden megszólalok). A zsűri…..
zitra 2009.07.10 22:03:18
:D
A videó megjelenése óta folyamatosan kapom az e-maileket, hogy hol lehet kapni ezt a játékot? Ez azt jelenti, hogy igazából már sehol. Nem igazán tudom miért tűnt el annyira a boltok polcairól valamint miért akarnak ennyien Saddam ellen bokszolni? Mindenesetre aki továbbra is…..
A "Akik szerették a filmet, talán a játékot is megveszik és szerzünk kis pénzt" sorozat egyik epizódja.   Megint jó sokat kellett vágnom és még így is rekordhosszúságú. Esetleges hanghibákért elnézést Soundtrack: Prodigy - Mindfields ;…..
zitra 2009.07.01 01:14:07
Éppen elkezdtük volna a forgatást, aztán... Jött a nagy döbbenet :P Nincs megjátszva semmi, az 5% felvett jelenet más dolgokból áll össze  Talpra is mindig lábat mondok. Hülye szokás UI: Jégkorszak 3: 3-D videókritikám. Ha érdekel valakit..
Utóbbi időben többször is kérdezték tőlem, miért nincsenek RPCJS pólók? Ezt már esküszöm, vagy másfél év óta kérdezgetik folyamatosan, de erre azóta is mindig azt válaszolom: "Ki a fene hordana ilyet?" Nem tudom, eléggé szkeptikus vagyok az ilyen dolgokban, de…..
Akkor már inkább a MÁV klotyó Elnézést, hogy a hang kicsit elcsúszott. Nem tudom miért csinálta, halálra idegesít az ilyen  Jogi nyilatkozat: A 'Thomas a gőzmozdony'-t az Europa Records forgalmazza, a 'Magasfeszültség'-et a Best Hollywood. ..