Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Umbrella Corp.

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mostanában volt egy nagyobb szünet a sorozatban, úgyhogy elnézést kérünk az érintettektől, de időhiány miatt lelassultunk a cikkekkel. Remélhetőleg most már folyamatosabb lesz, még mindig van jó néhány cikk tartalékban, úgyhogy ha már küldtél ilyet, de nem jelent meg,…..
Umbrella Corp. 2010.04.05 20:20:06
@Karbonade: Szia!

Működik,csak sajnos a tálca sem jön fel.
A nagykátai rendőrs "megtámadásához" egy remek ellenpélda, a bátor és túlbuzgó rendőrök az abonyi temetőben és annak a bejáratánál "óvták és őrizték a rendet", tönkre vágva egy temetést. (Abony és Nagykáta is Pest megyében van, 34 km-re egymástól)…..
Vastagbőr Adó - érzelmek - zene 2009.10.21 09:01:00
Komolyan mondom, itt mindenki megőrült. Európa harmadik legmagasabb adóterheit fizetjük, emiatt tombol a szürke- és a feketegazdaság, és mi erre a megoldás? Nem, nem az adócsökkentés. Számlalottó, családi pótlék megadóztatása, szuperbruttósítás, a korhatár alatti nyugdíj…..
Umbrella Corp. 2009.10.22 20:40:51
Lakos Imre az SZDSZ prominens tagja, országgyűlési képviselő, Újbuda alpolgármestere, a Főváros Városüzemeltetési bizottságának elnöke. Havi fizetése a következő összegekből tevődik össze: 522.000,-Ft (újbudai önkormányzat) + 302.000,-Ft (fővárosi önkormányzat) +…..
Makula György őrnagy úrnak, az Országos Rendőr-főkapitányság szóvivőjének hobbija lehet a bírósági ítéletek olvasása, értelmezése, másként nem tudom értelmezni a tegnapi produkcióját ... Makula a március elején lett a rendőrség szóvivője, amikor az öreg Garamvölgyit…..
Egyesek nehezen tudják feldolgozni, hogy Jacko hazament ... Ha valakinek 400 millió dolláros adóssága van, és egyvalamihez ért csak, a zenéléshez, de testileg-szellemileg egy roncs, nem alaptalan azt feltételezni, hogy lelépett, mondjuk a Bahamákra, valamelyik kis szigetre. A Velvet…..
Umbrella Corp. 2009.07.04 15:45:55
@sebien: Nézd meg mondjuk az Amadeus c. filmet.
Mikor vége lett,döbbent csendben ültem egy órán át.Szóval nézd meg,aztán megtudod,milyen könnyű volt neki.
Mint Moldova György munkásságát majdhogynem töviről-hegyire ismerő ember, azt hittem leborulok a székről a röhögéstől. 1 évvel ezelőtt az Európa Bizottság által díjazott Miskolc Holding Zrt. ötmilliós szerződést kötött Moldova Györggyel melynek értelmében az írónak egy…..
Valami zavar támadhatott az erőben, hogy a Népszabadság, a polkorrekt újságírás egyik hazai fellegvára lehozta a "Kiskunlacháza: egy nem hihető gyilkosság" című cikket. Nem is annyira a téma, hanem a tartalom érdekes, főleg ez a rész: "A csaknem tízezer lelkes…..
Szabolcs megtalálta a legtirpákabb ügyfélszolgálatost, akiről eddig hallottunk. Az Indesit garanciális hibabejelentését végző hölgy nem hogy nem volt segítőkész, de többször is lekúrta a telefont, vagy egyszerűen fel sem vette. Szerencsére nem ő az egyetlen, aki ezzel a…..
Itt az újabb alkalom, hogy beleszóljatok a fordításba. Ezúttal az új Visual Tabs funkció magyar nevét keresem, ehhez kellenének ötletek. Szavazni most nem kell, én fogok dönteni a javaslatok között hatalmi szóval :)..
Umbrella Corp. 2009.06.21 01:39:29
Nem a lófaszt, tessék csak meghallgatni Kaki King (gyerekes viccelődést a névvel két komment erejéig engedélyezünk) mit bazsevál össze, majd pakoljuk vissza az állunkat alapállásba, már ha sikerül. ..
Vastagbőr A Turul további sorsa 2009.06.12 11:01:00
Megjött ugye a határozat, hogy le kell bontani, mert engedély nélkül épült. Ezt hallván a Zala megyei Pethőhenye polgármestere, Deák István felajánlotta, hogy befogadják a Turult. Így nem semmisülne meg, csupán máshova, a pethőhenyei templom elé költözne. A XII. kerületi…..
Egy nagyon komoly intézet, a Magyar Tudományos Akadémia Nyelvtudományi Intézete bírálja el a az engedélyeztetni kívánt utóneveket. Valószínűleg győzött a túlerő, a sok beadvány, és ezek a nevek megkapták a zöld jelzést: Szép új nevek .... Hogy kaphatott valamelyik…..