Regisztráció Blogot indítok
Adatok
numerakirály

0 bejegyzést írt és 49 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ezzel az írással egy cikksorozatot indítunk útjára, mely a házi sörfőzésről fog szólni. Reméljük, a sorozattal sokak érdeklődését felkeltjük az otthoni sörfőzéssel és a sörkultúrával kapcsolatban. Véleményünk, hogy a hazai sörkultúra felívelésének fontos…..
Habkönnyűre sikerült sorsolni a Serie A első fordulóját (giornata soft, írja a Gazzetta). Így néz ki a bemutatkozás: Palermo-Cagliari, Chievo-Catania, Parma-Brescia (Vass Ádámmal a kezdőben, ha lehet), Bari-Juve, Udine-Genoa, Samp-Lazio, Roma-Cesena, Milan-Lecce, Firenze-Nápoly,…..
Beért a stadionba a két maratoni futó, hiába nézegetnénk még egy darabig az öldöklő küzdelmet, közel a célszalag, és vele az Inter bajnoki címe. Nehéz lenne annál kevésbé mourinhós dolgot elképzelni, mint hogy az utolsó fordulóban elcsússzanak egy nem is olyan nagy…..
numerakirály 2010.05.15 18:05:46
@LevyASR: Én megnősültem és általában gyakran csak akkor nézhetek meccset, ha közben pelusokat vasalok :)
A réz kémiai vegyjele Cu, rendszáma 29, de ez senkit sem érdekel, hiszen nyilván az aranyra hajt mindenki. Különösen igaz ez a május 29-én feldübörgő NST-kupára, melynek sikerült méltó helyszínt találnunk. Így most felszabadult egy kis időnk, melyben rendületlenül tovább…..
numerakirály 2010.05.11 20:51:57
Mondhat Jose amit akar, ez bizony előrehozott döntő, avagy erre vártunk egész évben: valószínűleg a világ két legjobb csapata találkozik. Idén már összefutottak egyszer, akkor a milánói döntetlen után simán nyert a Barca, és talán most is úgy vélik a szurkolók, hogy a…..
Néhány hónapja még azt gondoltuk, a forduló rangadója természetesen a Derby d’Italia lesz, méghozzá fontosságát tekintve a pápaavatás és az idegen életforma észlelése közé tehető. Valamelyest így is lett, hiszen az Internek akár a bajnoki címe is múlhat rajta, de…..
"Mióta elmentem Londonból, fontos címeket szereztem, de a Chelsea is nyert néhány dolgot, például egy FA-Kupát" - kezdte meg Maci Laci lélektani masszírozását a visszavágó előtt Mourinho. A lelazult szájkarate nem jelenti azt, hogy a visszavágó kevésbé feszült meccset…..
Pontot vesztett az Inter hazai pályán, az üldözők pedig nyertek, valahogy mégsem lett izgalmasabb az olasz bajnokság. Mourinho bazári majomként előadott performansza annak is kinyitotta a bicskát a zsebében, aki rajong a portugál stílusáért – állítólag sokan vannak. A…..
numerakirály 2010.02.24 22:16:47
@Iustizmord: Én is ismerek komáromban néhány embert, kire gondolsz??

Én aztán elfogult vagyok a milánnal, a gyerkőcök nem értették miért ugrál az apjuk a tévé előtt,de a legenyhébb, amit ma mondhatunk, hogy a döntetlen igazságosabb lett volna
numerakirály 2010.02.25 22:01:40
@Iustizmord: Tudom kiről beszélsz, neki aztán magyarázhatna Mourinho. A felesége sajnos 1-2 éve meghalt. Másfele is jársz a megyében?
numerakirály 2010.02.25 22:03:28
@zsakfos : Vagyis Hunti messze a leghatékonyabb, ha a manchesternek is betalál, maradhatott volna a kezdőben
Mi is a huszonhatos számmal parádézunk körbe, de nekünk minden okunk megvan, hogy méltósággal viseljük, nem úgy, mint egyeseknek, akiket akár meg is nevezhetnénk. Ám mi ehelyett  rendületlenül keressük popp (3#), Isarsturm (2#), ktn, Oarbeaskoa, Aradebil, loveBZ, shinigami,…..
numerakirály 2010.02.22 22:12:25
...
numerakirály 2010.02.22 22:17:11
@Klárensz: üresen nem küldte el :)
numerakirály 2010.02.22 22:23:54
Bár régóta ígérjük, hogy lesz ilyen is - mégis ez az első sörbeszámolónk. Nem akarunk persze az erre szakosodott, tematikus blogokkal versenyezni - de úgy érezzük, tudunk újat mondani a sörmárkák terén. Magyarországon ma méltánytalanul periférikus helyet foglalnak el a piacon…..
Két évvel ezelőtt a Milan egészen elsőrangú produkcióval lepte meg a Manchester Unitedet, az óriásit futballozó olaszok keresztbe lenyelték az angolokat. Lássuk be, ennek most jóval kevesebb az esélye, még ha ez a United nem is olyan erős, mint az volt, és nem is függött annyira…..
Tavaly azért nyavalyogtunk, mert unalmas volt a bajnokság. Idén sem rágjuk le a körmünket, mert az Intert valószínűleg senki nem fogja utolérni, de a második helyen egymást előzgetők, és a középmezőny tömörsége miatt eszünkben sincs leszólni a Serie A aktuális szezonját.…..
Tovább nő a különbség az Inter és a Milan között, és az élmezőny is tömörebb lesz a hétvégi olasz forduló után. A nagyok fél szeme már a nemzetközi kupameccseken csüng, senki nem fogja megszórni ellenfelét, sőt az élmezőnyben alig lesz, aki nyerni tud. Az Inter és a…..
Akár laposnak is nevezehetnénk a Serie A hétvégi fordulóját, ha nem lenne két fontos személyi változásunk, amelyek miatt muszáj kiemelt jelentőséget tulajdonítanunk a Genoa nápolyi vendégszereplésének, és a Juventus-Lazio kiesési rangadónak. Természetesen Zaccheronira és…..
numerakirály 2010.01.30 22:01:12
@bög: Kösz! Remélem, nem kell megint 16 évet várnunk a következő magyar serie a gólra
Az olasz bajnokság izgalmas tavasza múlik a 21. forduló rangadóján, ami történetesen a Derby della Madonnina 273. kiadása is lesz: ha az Inter begyűri a Milant, valószínűleg az utóbbi évekhez hasonlóan csak az ezüstért megy a tülekedés a hátralevő fordulókban. Viszont ha a…..
Ha a zergebaszó hideg nem is erről árulkodik, beköszöntött a tavasz. A 20. játéknaptól kezdődően már a visszavágókra fenekedik a Serie A mezőnye, ha már egyéb komoly izgalmat nem tartogat az első tavaszi játéknap. Szegény Siena újra a San Siróban találja magát, és a múlt…..
numerakirály 2010.01.16 10:32:08
@Pályaelhagyó autóversenyző:

Nem hiszem, hogy komoly gond lenne Leonardoval, kezd belejönni, és már nem kell sokat várni, hogy lenymja Fergusont. Ha Hiddink meg megy a poolba, Benitez jöhet a juvéba, ha "sztáredzőt"' akarnak. Na akkor nagyon nem lennék juventino
A nemzet igazi derbijéről szól a Serie A 19. fordulója, más igazán érdekes párosítás nincs is a Juve-Milanon kívül. Talán még az EL-helyekért tusakodó Fiorentina és Bari, vagy esetleg a feléledt Napoli és a megtorpant Sampdoria meccse érdekes, és a Roma sem mehet biztosra a…..
Csűrhetjük-csavarhatjuk, de a nap végén újra csak ott fogunk tartani, hogy ötös postaironnal aláhúzzuk: a világ legjelentősebb klubmérkőzése a spanyol bajnokság örökrangadója, a Barcelona-Real Madrid. A bajnokság két legeredményesebb csapata, akár egy Juve-Inter, politika és…..
numerakirály 2009.11.29 13:35:53
Ott, ahol a bírói baki végződik, és a műhiba kezdőik, van egy sáv, ahol minden gyanús. A műhiba viszont természetéből adódóan kevésbé alkalmas arra, hogy az ember összeesküvés-elméleteket gyártson, mert óvni mindig lehet, és olyat egyelőre nem láttunk, hogy egy…..
A hét pont előny a javából. A bajnokságnak azonban két olyan szakasza is van, amikor nem előnynek, hanem feneketlen szakadéknak tűnik: az egyik a vége, amikor már nincs esély behozni, a másik meg a negyede, amikor az ember a fejéhez kap, hogy Atttyavilág, 10 forduló alatt 7 pont?…..
numerakirály 2009.11.02 19:07:32
@popp: És ha szerencsétek van, legalább egy hónapig játszani is fog, aztán jön az újabb sérülés. Nagy kár, mert kevés már az igazi zseni a Serie A-ban
Nou San Trafford Ott megy az Inter 2009.10.20 15:22:00
Vagy működik az időgépünk, és tavaly októbert írunk újra, vagy egyszerűen csak rohadtul nem változott semmi a legutóbbi szezon óta. Igaz, most a Sampdoria alakítja az Udinesét, és a Livorno a Regginát (ott repül amúgy az ötödik idei edző), de a Roma és a Milan a tavalyi…..
Huszonegyre lapot húzunk, és sasként szárnyalunk tovább a Rorschach tudat határmezsgyéjén, miközben már Amerikában is legálisan fogyaszthatunk alkoholt. Kétségbeesetten keressük Susant, valamint popp (3#), Isarsturm (2#), ktn, Oarbeaskoa, Aradebil, loveBZ, shinigami, ZenZo, vár a…..
Az Európában meglepően gyengén rajtoló olasz csapatokra könnyebb meccsek várnak a hétvégén, ami persze egyáltalán nem jelenti azt, hogy nem perecelnek látványosat közülük néhányan. Ennek oka elsősorban a keretek rotálása lesz, illetve a fáradtság olyan csapatoknál, ahol nem…..
Ha kicsi a tét, a kedvem sötét - szoktukvolt mondani, néha minden alap nélkül. Ma este azonban ez nem így lesz. Az elmúlt tíz év egyik legfontosabb mérkőzése következik a magyar válogatott számára. Egy komoly játékerőt képviselő, de nem legyőzhetetlen svéd válogatott lesz az…..