Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lakaskultura

13 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha túl magas a mennyezet akkor az ugyanolyan nyomasztóvá válhat mint az alacsony belmagasság. Ha van lehetőség nyissunk egybe a szomszédos szobákat ezzel javíthatjuk a szoba arányait. (Előtte meg kell győződni arról hogy nem főfalat szándékozunk megbontani mert akkor az épület…..
 Ha a lakás túl kicsi vagy sötét vagy alacsony tágítsuk ki a teret trükkös ötletekkel.  Speciális festéssel, megvilágítással és a bútorok átrendezésével a tágasság érzetét lehet kelteni. Ha kicsi vagy szűk a tér: A fényes felületek visszatükrözik a…..
 StílusOtthonunkban akkor fogjuk jól érezni magunkat és szépen berendezni, ha megtaláljuk a saját stílusunkat. A díszítő vagy stílusérzék akkor teljesülhet ki, ha pontosan megismertük, hogy milyen érzésekkel  és képpel  szeretnénk a lakásunkban együtt élni.…..
Lakáskultúra Függöny 2010.06.17 14:32:00
 FüggönyMinden térben a meghatározó, hogy mekkora természetes fénnyel rendelkezik, ezért az ablak fontos szerephez jut dekoráció szempontjából is, ennek leglátványosabb eszköze a függöny.Funkciójuk, hogy takarjanak a külvilágtól, de ugyanakkor mi kilássunk rajta…..
  A melegburkolat kellemes, konfort  érzetet biztosít számunkra a helységben. Melegburkolatokat minden helységben lehet alkalmazni. Parkettát a lakóhelységekbenben, természetességéből adódóan, kíválóan lehet kombinálni bármilyen stílusú berendezéshez és…..
 A hideg burkolatok onnan kapták nevüket, hogy anyagukból fakadóan hideg felületet adnak. Ennek kényelmetlen hatását enyhíthetjük ha hőszigetelő réteget teszünk alá. Hideg burkolatokat elsősorban a vizeshelységek burkolásásra használják, de…..
 ..
 ..
 A világítás jelentősen befolyásolja otthonunk hangulatát. Hangsúlyozhatunk egyes tárgyakat, kiemelheti a szoba jellegzetességeit.A világításnak három fő célja lehet.1.       Általános világítás. Ajtónál felkapcsolható, tájékozódásra, és…..
 A lakás legmeghatározóbb és a legnagyobb összefüggő  felülete a padlóburkolat.A padlóburkolat választásánál ne csak az esztétikai hanem a praktikusági és biztonsági szempontokat is vegyük figyelembe.Szempontok: a helységek funkciója alapján hideg vagy meleg…..
Ha unod a falad színét:Ötlet: fesd két szemközti oldalt különböző színűre vagy akár minden falat más színűre.Ötlet: ha nem akarod az egész szobát átfesteni akkor tedd egyedivé minta festéssel ajtó, ablak köré vagy fess sormintát egyszerű sablon segítségével.Ötlet: ha…..