Regisztráció Blogot indítok
Adatok
addisz

20 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A várható időjárásra való tekintettel a december 6-ra tervezett és meghirdetett bringás mikulásreggelit egy héttel később, azaz december 13-án tartjuk. A helyszín és a program változatlan:2010. december 13-án minden kerékpárost pogácsával, kakaós csigával és meleg…..
2010. november 13-án, szombaton ünnepli csapatunk, a Magyar Kerékpárosklub Észak-budai Területi Szervezete (MKÉB) 2. születésnapját! Ez alkalomból vendégül látjuk Pornoi Istvánt, aki vetítéssel egybekötött élménybeszámolót tart nekünk tibeti kerékpártúrájának minden…..
A Magyar Kerékpárosklub Észak-budai Területi Szervezete (MKÉB) október 23-án, szombaton bringaút takarítást szervez a III. kerületben. Találkozó délelőtt 10 órakor a HÉV Szépvölgyi úti megállójánál (Kolosy tér) a murvás parkolóban. Aki tud, az hozzon…..
A hagyományokhoz hűen a Magyar Kerékpárosklub Észak-budai Területi Szervezete (MKÉB) idén is együtt indul kerületi bringásokkal a Critical Massra. Mivel az autómentes nap lényege éppen az együtt közlekedés, ezért a tavaszi túrával ellentétben nem lesz rendőri felvezetés…..
A Sziget fesztivál ideje alatt nem könnyű, már-már lehetetlen a HÉV megállótól a Jégtörő utcán át eljutni a Gázgyár (Római-part, Szentendre) irányába. A fesztiválozók tömegében még tolni sem célszerű a bicajt, ezért a hétvégi dömping előtt a Magyar…..
Aki tagja a facebook közösségi portálnak és kerületiként értesülni szeretne bringás hírekről, eseményekről, túrákról, annak nem kell mást tennie, mint bejelölni a Magyar Kerékpárosklub Észak-budai Területi Szervezetét, és máris üzenőfalán olvashatja a legújabb…..
Ha Föld napja, akkor Critical Mass!A hagyományokhoz hűen idén is megrendezésre kerülő biciklis felvonulás ezúttal a belvárosból, a Roosevelt térről indul április 24-én, szombaton délután 3-kor, a Városligetbe érkezik várhatóan fél 6 körül. A demonstráció…..
Március 29-én tavaszi kampány nyitó bringásreggeli várja a kerékpárosokat országszerte.Budapesten a Gödörnél, az Árpád hídnál a bringaút mellett (a téli BAM! reggeli helyszínén), az Europark előtt, Debrecenben a Kossuth-téren, Győrben a Megyeháza téren, Kecskeméten és…..
Itt a tél? Bringázz hóBAM is! Január 24. és 29. között a Magyar Kerékpárosklub egy rendhagyó Bringázz a Munkába (BAM) kampányt indít. Az akció keretében mindennap egy kiválasztott témában beszélünk a bringázásról. Kövesd a honlapot az infókért és gyere el óbudai…..
2010. Január 9-én, szombaton, délután 5-kor tartjuk meg idei első gyűlésünket az Alternatív Közgazdasági Gimnáziumban (III. ker, Raktár utca 1., bejárat a Szentendrei útról). Afféle utószilveszteri összejövetel lesz, de persze alkalom arra is, hogy összeszedjük, megbeszéljük…..
A faluház felújításának kivitelezése, mely 2009. júliusában kezdődött, 2009. december első hetére befejeződött. Mindössze 6 hónap alatt, a kitűzött határidő előtt. A projekt számokban: 884 lakás; 3000 lakos; 43.500 m2; 15 darab 10 emeletes lépcsőház 1.2 milliárd…..
A Magyar Kerékpárosklub Észak-budai csoportja gyűlést tart. Várunk minden érdeklődő bringást, akár Óbudáról, akár máshonnan.Időpont: november 20, (péntek) 18 óraHely: Meggyfa u. 33., az ottani közösségi házKonyha van, üdítőt, rágcsát lehet hozni.Beszélünk majd az…..
Október 17-én, szombatról vasárnapra virradó éjszaka "Hard Night Ride", azaz "bagoly-túra" lesz a Visegrádi-hegységbe. Száguldozni, nézelődni nem nagyon lehet, a csendet, az ősz illatát és különösen egymás társaságát élvezhetik majd a kerékpárosok.…..
A múlt heti túra sikerén felbuzdulva a Magyar Kerékpárosklub Észak-Budai csapata 2009. október 3-án újabb - erdei sétával kiegészített - kerékpáros kirándulást szervez. Indulás: 2009. október 3-án, szombaton, délelött fél 10-kor a Pünkösdfürdői strandtól (Pünkösdfürdő…..
addisz 2009.10.02 08:57:48
Most az Óbudai blog és a Kerékpárosklub észak-budai területi szervezetének szervezésében nyereményjátékra hívjuk a kerület bringásait!Nincs más dolgod, mint egy friss (szeptember 1-e után készült) fényképes/videós történetet  megosztani az olvasókkal, és ezt elküldeni…..
A biciklis főszezonból lassan kifelé haladva, de a kellemes, kora őszi időjárást kihasználva újabb kirándulásra invitálja a kerület kerékpárosait a Magyar Kerékpárosklub Észak-Budai tagszervezete.Indulás: 2009. szeptember 27-én, vasárnap, délelött fél 10-kor a…..
2009. szeptember 22-én ismét autómentes nap, tehát Critical Mass kerékpáros felvonulás lesz a fővárosban. Akárcsak tavasszal, most is indulnak Csillagtúrák a város több pontjából - így Óbudáról is - a felvonulás helyszínére, a Városháza parkba.A Magyar Kerékpárosklub…..
A Magyar Kerékpárosklub észak-budai csapata ismét kirándulást szervez, úti célunk ezúttal Szentendre. Szombat reggel indulunk az óbudai Fő térről, és kényelmes, kirándulós tempóban jutunk el a célhoz. Ha az időjárás engedi, akkor hazafelé az Omszki-tónál napozunk,…..
A kerületi önkormányzat tíz új kerékpár vásárlásával szeretné ösztönözni a hivatal alkalmazottait, hogy a jövőben egészségesebben, sportosabban éljenek, közlekedjenek. Öt női és férfi bicikli áll a dolgozók rendelkezésére, hogy ezzel járjanak munkába, illetve ügyeket…..
A Magyar Kerékpárosklub Észak-Budai tagszervezetének aktivistái takarítást szerveztek a kerület forgalmasabb, népszerűbb bicikliútjainak rendezettségért. A zord időjárás és eső ellenére a maroknyi csapat László János, a Magyar Kerékpárosklub elnökének segítségével…..
A Magyar Kerékpárosklub Észak-Budai csapata szezonnyitó biciklis kirándulást szervez 2009. június 13-án, szombaton.   A táv 13 km, egyenes terepen, jórészt kerékpárúton vagy kis forgalmú közúton haladunk, a tempó kényelmes, gyermekkel is bátran vállalható, rutintalanabb…..