Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KrisszKrossz

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A hétvégén volt szerencsénk résztvenni Kedves barátom Tamás meghívására a Kadarkút melletti Alerán horgásztóra, ahonnan sok kellemes élménnyel, és remek fogással tértünk haza megfáradtan, ám büszkén, és örömmel, hogy az ország horgásztavainak egy újabb gyöngyszemét…..
Sziasztok, kicsit késve írom meg a kedd éjjeli mislenyi peca sztoriját, de javában zajlanak az érettségi vizsgák és nekünk, mint bizottságnak rengeteg feladat jut.  Így ez a mostani élménybeszámoló sem lesz túl szószátyár, pár sorban azért leírom, mi történt aznap…..
Balázs levelét muszáj volt csekkolni, de valóban: az elegánsan kanyarított Balatonlelle felirat alatt nem a Balaton vize fodrozódik, a háttérben Rab sziget hegyei magasodnak. Ijedtünkben gyorsan felhívtuk a gyártót, aki szerint csak egy téves képkeresés eredménye lehet a dolog,…..
GT nehezményezi, hogy hiába szeretett volna sztereó rádiós telefont venni, sem a szolgáltató, sem a gyártó oldalán nem talált erre vonatkozó egyértelmű információt. Végül megvette és persze nem azt kapta, mint amire számított. Nem nagy dologról van szó, mindössze egy alsó…..
A júliusi áfaemelés váratlanul érte a tömegközlekedési vállalatot, több helyen hiánycikk a jegy. Ahol még maradt a 40 tonna régiből, ne vesszen kárba alapon, válság idején főleg, házilag barkácsoltak áfaemelt változatot. A kézzel hekkelt, egyedi míves jegyek, mint amiket…..
Balázs csodálkozik, hogy az egymástól 200 (kétszáz) méterre lévő Érd-felső és Érd-alsó állomások a MÁV-féle hipertérben 16 kilométerre kerülnek egymástól. A vasúttársaság rendszere szerint ugyanis Érd-alsó és Balatonaliga távolsága 82 kilométer, míg az…..
KrisszKrossz 2009.07.01 00:22:13
KrisszKrossz 2009.07.01 15:26:57
@Cigiző: Értelemszerűen nem árulnak, de ez "lebuktathatta" volna a logikai bukfencet.
Péter nevű olvasónk hívta fel a figyelmünket arra, hogy míg az RTL a megfelelő időpontot kereste a Chuck című vicces sorozatnak, addig külhonban már megjelent az eső évad DVD-n, és rajta van a magyar szinkron is, amit most mi is megmutatuk mindenkinek. Első hallásra annyira nem…..
Volt már sok autópályás történetünk, ebből nem egy foglalkozott a három sávos M7 szakasz azon problémáját, hogy az autósok igen nagy százaléka nem tud mit kezdeni ennyi sávval és egész egyszerűen úgy gondolja, hogy akkor itt most nem kell jobbra tartani, úgyis el tud menni…..
KrisszKrossz 2009.06.26 11:13:28
@herpa: Van a vicc, hogy miért kell bemenni az M7 belső sávjába Siófoknál? Mert nemsokára az vezet a Petőfi hídra!

Igen, kb még 11km...
KrisszKrossz 2009.06.26 11:14:56
@Király Rák: Nem csak autópályát, 2 sávos utat is. Legalábbis vidéken. Ott az történik, hogy mindkettő 50.00000km/h-val halad miliméterre pontosan. És nem húzódik ki. A köcsögje :)
Ha elnézünk a világ boldogabb helyeire – Nyugatra, de lassan már a nem túl távoli kelet felé is - azt látjuk, hogy a jól szervezett és jól használható tömegközlekedési hálózattal rendelkezõ városokban és környékükön a különbözõ közlekedési ágak nem egymás…..
Miért ne történhetne meg, hogy az ember kerékpárt vesz egy autógumis műhelyben, a tulaj talán megunta már, vagy vett egy újabbat. Nem is ez a lényeg, hanem hogy főhősünk megveszi, átmászik vele a szögesdrót kerítésen, aminek másik oldalán tökéletes minőségű kerékpárút…..
KrisszKrossz 2009.06.22 15:48:01
Tíz évvel ezelőtt az irc-t tartottam az internet legnagyobb áldásának, ma a Youtube-ról és társairól gondolom ugyanezt. Egyszerűen elképeszt, mi mindent feltöltenek az emberek ezekre a videómegosztókra! Néha csak úgy találomra gépelek be neveket, eseményeket a keresőikbe, és…..
Mit fogtá' Tibi? Holnap Misleny 2009.06.15 18:03:00
Sziasztok!Rég jelentkeztem, ez nagyrészt azért történhetett így, mert nem sok időm volt a pecával foglalkozni. A múltkor törött botomat is csak most vittem be cserére. Ám lassan itt a szünidő, már csak az érettségik vannak vissza, lazul a nadrágszíj és szerencsére mostantól…..
Elemes só és bors, nem rossz, de alapvetően nem hiszem, hogy bárki is ilyet akarna az asztalára rakni, ez inkább repi ajándék vagy csak design koncepció szintjéig jut el. Antrepo ..
autózz! Nyugdíjas pusztítógép 2009.06.19 10:24:00
Mindig örülök, mikor rajzot is kapunk egy-egy szituációhoz, APS még a mozgás folyamatát is megörökítette, kíváncsi lennék, mikor kapjuk meg az első animált gif-et, vagy flasht!  Ábra magyarázata: vízszintes utca: Munkácsy Mihály utca, függőleges utca: Toldi Miklós utca,…..
Legutóbb az egyedül maradt fehér szappantartót teszteltem le, most az újdonsült MacBook Prók (korábban unibody MacBook) erősebb képviselőjét néztem meg. Handrás az XMS-ben kinyitott egyet a kedvemért, amik elég gyorsan, alig egy hét alatt elértek Magyarországra is.Az ezüst…..
Nos belevágva a közepébe, azzal indítanám ezt a kis beszámolót, hogy ez  volt az a horgásznap, amelyet ha elmesélnek, nem, vagy csak fenntartásokkal hiszek el. A horgászember hajlamos felnagyítani tetteit, több és nagyobb halat bevallani, és színesebben elmesélni a…..
Kihasználva a héten talán utoljára jelenlevő jóidőt, kedden megcéloztuk a Görcsönyi tavat. Egész korai indulást terveztünk Fehérkével alias Tibi, mert előre jelezte, hogy csak délelőtt ér rá. Némi elalvásból fakadó (Tibi) 5-10 perces késlekedéssel elfoglaltuk helyünket a…..