Regisztráció Blogot indítok
Adatok
flasy2101

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hűde szép! AZ a patkány Samara 2011.10.04 10:45:00
Mivel az épülés összes fotója és az összes állapot bemutatása szétfeszítené blogunk kereteit, csak a jelenlegiről mutatok fotókat. Ha valakit érdekel, akkor erre a linkre kattintva egy 262 képes galériát nézhet végig a különböző fázisokról. És akkor most a jelenlegi…..
 Én csak ezzel a ....val tudok nektek kedveskedni, tehát boldog karácsonyt mindenkinek. Remélem gyorsan lesz megfejtés :)  ..
flasy2101 2010.12.24 22:45:38
A műszaki adatok nem állnak rendelkezésre  (klikkelj a nagyobb képekért) ..
flasy2101 2010.08.19 17:35:46
@Beeni: Stimmel :P Amúgy tényleg rohadtul nem lowrider, inkább egy durva custom gép, vagy valódi sleeper :D Amúgy svéd cucc, Mattias Vöcks műve, aki a Köenigseggnél melózik, a fékrendszer is onnét van. A Tuning magazinban elég szép cikk volt róla. Egyébként érdemes rákeresni a Vöx P1800-ra is. Szintén ez a srác jelzi a dolgot, bár sajnos csak terv szintjén van még.
Szép képek, nem rossz zene. Természetesen tele VW-vel és Audival. Piros pont jár annak, aki megtalálja a magyar résztvevőt...
Jajj,de csúnya! Grand Viagra... 2010.06.09 12:01:00
...avagy miért alakítják át az emberek az autójukat?Karotta és Winkler mondta meg anno erre a választ:Többnek akarják mutatni magukat, illetve hosszabbnak tűnjön a ... hitelkártyájuk.gerg0 küldte az alábbi Vitarát.Nekem kifejezetten tetszik. Nektek?..
Hosszasan vitatkoztunk Indiánnal arról, mi Csecs titka, ha valakinek beindulna a fantáziája és azt hinné, hogy Kovi Blogjára kalandozott, az téved. Az úriember, aki három nap alatt meghódította az Indavideo-t - a számunkra szinte nélkülözhetetlen szakmai vélemény…..
Jajj,de csúnya! Szumma szummárum 2010.05.09 19:48:00
Üdvözlök mindenkit! A hétvégén eltávozásom volt Erdélyországba, így nem volt alkalmam és internetem a kommentekre reagálni, bár néha-néha, mikor elkaptam egy-egy wifi-jelet, próbáltalak utolérni benneteket. :)Köszönöm szépen a Bosozokus posztra kapott kommentáradatot, a…..
Egy dolog, hogy Stohl András az előadás után kicsit mélyebben néz a tintásüvegbe, mint  kellene. Ne vitassuk el a jogát, hogy koccintson egyet, kettőt...na jó, tízet, egye fene. Bár a KRESZ mindenképpen tiltja, azért egy sör után még tán azon a hülyeségen is túltennénk…..
flasy2101 2010.05.09 00:59:54
Ami a w126 mercit illeti, már abban is volt légzsák és gyűrődő zóna! A mai kocsikban nem a 0,5 lemez nyeli el az energiát, hanem ami mögötte van. Csak abból meg igencsak nehéz lenne szép formákat kialakítani.
Ami a Range Rovert illeti: igaz, ez "csak" egy Discovery, de tanulságos a videó:
www.youtube.com/watch?v=Ad8dHYAIhZ4
Az autógyártók nem azért használnak több 10e FPS-es kamerákat, meg méregdrága dummykat, hogy csicsás youtubeos videók szülessenek. A cél, hogy megfigyelhető legyen a lassulás, deformálódás, sérülés és egy sor egyéb olyan adat, ami alapján biztonságosabbá tehetők a mai autók. Az ütközési pont alatt azért átlátszó a padló, hogy a teherviselő elemek (mindenféle tarka színre festve) deformálódása megfigyelhető legyen. Az az 1m plusz, amíg a kocsi eleje kilapul, az bizony nagyon hasznos a kis testünknek, mert kisebb G erőnek lesz kitéve... A versenypályák szélén a gumifal sem az újrahasznosítás jegyében áll...
24 éves vagyok (tehát a fiatal, még kicsit forró fejű generáci ugye). Egy zsiguliból ültem át egy 2.gen Clióba, így még ma is inkább a puhatestűek táborába tartozom. Soha nem ültem úgy a volán mögé, hogy akár egy üveg sört is ittam volna , de ezt a tényt ba*zhatom, ha valaki molyosan belebombáz a kocsiba a 2tonnás családi kombival/terepjáróval/egyébbel... A fizika az fizika...
Tanuljuk már meg, hogy nem csak ÉN van az utakon, hanem MÁS is...
Autóbuzi hozzáállással meg amúgy is: múló alkoholmámor áll szemben a vezetés örömének elvesztésével... Piha, majd hülye leszek ezt kockáztatni.
A sérülteknek pedig küldjünk egy össznépi jobbulást, különösen az idős bácsinak.
flasy2101 2010.05.09 10:28:38
@mlt3: Valamit félre értettél. Nem az acél minőségét akartam vizsgálni, arra próbáltam utalni, hogy már 30 évvel ezelőtt sem feltétlenül azért lehetett biztonságos egy kocsi, mert "volt benne anyag" Itt sem azzal kampányolnak, hogy mennyi sok az anyag a szekérben:
www.youtube.com/watch?v=RxMt7qmv9eU
az meg hogy mennyi energiát nyel el, nem csak az anyagi minőségtől, hanem a mennyiségtől, elhelyezéstől és formától függ.
De szerintem kb. egy véleményen vagyunk, én sem értem ezt a régi autóban még volt anyag hozzáállást... nem szabad túlértékelni azt, ami vitathatatlanul rosszabb (szigorúan csak a biztonság területére értem!)
Egyébként ez az SUV-s immortal hozzállás szép, meg biztos bent ülve jó is, csak akkor könyörgöm legyen már súlyosbító körülmény az is, hogy ha valaki egy 2 vagy x tonnás kocsival szambázik az utakon (nem túl szomjas állapotban, visszaesőként, cserbenhagyásra készen)
Ami meg a Stohlt illeti, majd észhez tér, ha a következő crashburgerben nem csak a buci szerepet kell eljátszani, hanem a darált hús is ő lesz...
K report Ezmiez? - megfejtve! 2010.04.18 19:31:00
A képen látható autót ma délelőtt fotóztam a házunk előtti parkolóban. Aki először kitalálja, hogy mi lehet ez (márka, típus) az azon túlmenően, hogy általam az autótudományok doktorának, valamint felkent papjának lesz kikiáltva kap ráadásnak egy 1 éves K report online…..
flasy2101 2010.04.21 13:15:02
Segélykérő levelet kaptunk a héten, tán még nem késő, bízunk a közösség erejében. Segítsünk Pistának! Szia Winkler! Egy kis segítségre lenne szükségem. Az interneten keresek esküvői bérautót. Célom, hogy minél korábbi és minél jobb állapotú Zsiguli találjak, de…..
Üres az íróasztal sarka? A kongó vitrinben csak a pormacskák hancúroznak? Töltse ki a teret egy 1:12 méretarányú KTM-makettel. Kérdésünk: melyik városban gyártották azt a kipufogót, amelyet az MX1 világbajnoki ezüstérmes Max Nagl tiszteletére készült replika KTM 450 SX-F…..
flasy2101 2009.12.12 09:46:12
Tegnapi beharangozó posztunk kérdése következik:Tudvalevő, hogy Csikós és Bende részt vettek életük kirándulásán, Angliában. Négy nap alatt a crova-készlet Pege Aladárja, a szerkesztőségi patina őrzője, Csikós, 4141 fotót készített. Igen, annyit. Tippelje meg, hány bájtot…..
flasy2101 2009.10.09 14:40:25