Regisztráció Blogot indítok
Adatok
LaurentNkunda

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csak gyorsan, mert drága a bit: a Lemmy-projekt egyelőre jegelve lett, mert az alany jelenlegi gazdája "csak be volt baszva és hülyéskedett" az örökbeadást illetően, egyem a kis szívét neki, kanállal. Sebaj, az udvaros populáció múlt héten gyarapodott három db…..
A Budapestre tervezett Madonna-koncert tizedik évfordulóján biztosra vehető, hogy elhárultak a szervezési akadályok, és biztosított a világsztár magyarországi fellépése – jelentették be a koncert szervezői tegnap. A ma már 61 éves világsztár, aki a napokban jelentette…..
Egészen meglepődtem, hogy az index lehozott egy kommunista politikát javasló olvasói levelet. Most vagy az van, hogy a nyári uborkaszezonban az összes szerkesztő elutazott nyaralni és a naiv titkárnő dönti el, hogy mi mehet ki, vagy olvasatlanul raknak ki írásokat. Pók László…..
Itt vagyunk a helyszínen, szerencsénkre nincs gatyarohasztó meleg. Negyven-ötven ember áll sorba, vagyis a kereslet, legalábbis az elsőzők számából úgy tűnik, igazodik az iPhone 3GS készletéhez. A sor elején álló ember 4:30-ra jött, vagyis majdnem négy órája vár, hogy kézbe…..
Kis magyar abszurd: senki nem tudja hol lesz a Madonna-koncert, röpke 3 héttel a koncert előtt! Ismét égetjük magunkat a világ előtt, gratulálok! Január végén először azt jelentették be, hogy Madonna anyagilag rendkívül sikeres Sticky & Sweet turnéja 2009-ben újra Európába…..
Geekblog Ninja Assassin - előzetes 2009.07.23 21:51:00
A Geekz szerkesztőségének egy része fanatikus ninjarajongó (velem az élen!), szóval az alábbi trailer jó esetben orgazmus közeli állapotba hozza őket, rosszabb esetben konkrétan orgazmust is okoz. James McTeigue rendező és a Wachowski fivérek (vagy nővérek?) filmje persze már…..
StormST jelentkezett egy mérnöki állásra, de kiderült, hogy kizárólag gépészmérnök lehet a befutó. De miért nem lehet ezt már a hirdetésben megjelölni?Álláshirdetésekhez és fejvadászcégekhez csak ennyit:2007-ben végeztem a Pannon Egyetemen, végig azt verték belém, hogy…..
A francia forradalom előkészítői és ideológusai vetették el a Lenin és Sztálin, Mao és Pol Pot összes borzalmas cselekedetének sárkányfogait. Az emberiség történelme a kezdetektől fogva az esztelen pusztítás történelme, de a „haladás" nevében igazolt gyilkosság…..
Geekblog Eden Lake 2009.07.13 08:08:00
Egy barátomnak pár másodperccel, miután ajánlásomra megtekintette az Eden Lake-et, hogy-hogy nem, sikerült egyidejűleg lenyomnia a Shift és Delete billentyűket. Igen, pont ott volt a kijelölés. Nem, nem a fájlcsere etikussága felett érzett kétely, ad absurdum: bűnbánat munkált…..
LaurentNkunda 2009.07.13 11:59:26
everywherewithhelicopter.tumblr.com/post/140686886/az-rt-j-hogy-van-ez-a-cikk-mert-mostant-l-ha-b-rmit

"Azért jó, hogy van ez a cikk, mert mostantól ha bármit írok, és a leghalványabb gyanúm is felmerül, hogy valamelyik mondat beleillene ebbe a szövegbe, már törlöm is ki az egészet"
Veronika 3  egész óráig azt hihette, hogy hamarosan nyaralni indul. Gondolta ezt joggal, azután hogy mindent megbeszélt az utazási irodával, sőt, ki is fizette az utat. De végül persze pofáraesett, mert valaki nagyon elszúrt valamit. Szeretnék megosztani veletek egy egészen…..
w A kocka el van vetve 2009.06.04 00:45:00
Seres Mária ötszázezer aláírást szedett össze a képviselői költségtérítésről szóló népszavazáshoz. Az azért már koppan, amikor az asztalra csapják: ennyit a szociális népszavazásnak se kalapoztak, pedig az aztán... szociális volt. Még súlyosabban koppan attól, hogy nem…..