Regisztráció Blogot indítok
Adatok
StumpfA

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Mert amikor kiderült a betegség, akkor a Herczeg Ferenc  felkereste a Bethlen István miniszter feleségét, és azt mondta neki: »Margit! Most menj el a gazdag zsidó nőkhöz, és tegezd le őket. Mert a Fricinek pénz kell az operációhoz!« Össze is jött az a nem kis összeg, ami…..
StumpfA 2013.06.26 14:49:35
@Szárszó szépe: Az már van. Élet és Irodalomnak hívják.
Akárhogy is nézzük, a világon - de legalábbis Magyarországon - a legkirályabb dolog döntéshozó fószernak lenni a Miniszterelnöki Hivatalban. Megvan a nem kevés havi fix, a ruhapénz, az étkezési utalvány, bizonyos rang fölött a szolgálati kocsi sofőrrel; de mindezeknél még…..
Reynald egy igazi kultfilmben talált két félrefordítást:Pár durvaságot szeretnék megosztani veletek a Trainspottingból.Az elején lévő híres 'choose life' kezdetű monológból a 'choose DIY' a szinkronban 'válaszd a diájvájt', a feliratban valamiért 'válaszd mindezt' lett. A DIY…..
Mandiner blog M6: A magyar csoda 2008.12.18 15:31:00
 Már több helyről is megkaptam azt az emailt, aminek tárgya A magyar csoda, s egyetlen képet tartalmaz mellékletként:(A képre kattintva meg lehet nézni nagyobb felbontásban is) Jó lenne azt hinni, hogy Photoshop, de erre kevés a remény. Éppen ma olvastam egy másik magyar…..
 A frissen indult Zoom („pártbefolyástól mentes, sőt még a látszatra is ad, nem kér a kormányzati hirdetésekből”) ismét elővette a Gyurcsány-Ferenc-lefutja-az-Őrezredet-és-még-csak-nem-is-kapkodja-a-levegőt sztorit. Gyurcsány védelmét napokon belül…..
A Heti Válasz online verziójában a Havas Henrikkel készült interjú alatt, egy apró kis megjegyzésben közlik, hogy a Tanár úr első válasza a nyomda hibájából rosszul jelent meg. Valaki nagyon utálja a nem szócskákat ott a nyomdában. Vagy Havas Henriket. Mert a válaszból ugyan…..