Regisztráció Blogot indítok
Adatok
thegrudge

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már megint meg akarja valaki váltani a világot, és természetesen megint egy magyar ember. Rengeteg óriási ötletet oszt meg velünk, például egy elképesztő pedofil lenyomozó módszert. Szerinte meg kell fogni kézzel a vezetéket, amiben a pornós internet…..
thegrudge 2007.06.25 17:40:07
Ez a Múzeumok Éjszakája egész jó ötlet lenne. Már persze, ha nem lenne olyan magyarosan elbaszva az egész. Még az időzítés is jó volt, adott volt az egy belépőjegy, ami ugye mindenhová érvényes, a hangulatos nyári éjszaka, közepesen kreatív programok a kiállítók részéről…..
A budakeszi Prohászka Ottokár(!) katolikus gimnázium igazgatóhelyettese, Kosaras Péter Ákos SS-tiszti egyenruhában pózol az iwiwen. Képaláírás: jószívű SS tisztként... Az igazgató nem talált ebben semmi kivetnivalót, hiszen Kosaras közismert hagyományörző. Kérem az igazgató-…..
Subba Foglalkozása: riporter 2007.06.12 16:27:00
Időnként színt kell vallani, megtesszük hát most mi is. Nincs magyar ember, akit kevésbé tudnánk elviselni Havas Henriknél. Például ha megjelenik a tévében, legszívesebben ott helyben meghalnánk. Egyszerűen borzasztó érzés vele egy országban élni, egy nyelvet beszélni, egy…..
thegrudge 2007.06.12 16:29:44
Igen, ő is Magyarországon dolgozik, és igen, persze, hogy egy minisztériumban. Pontosabban az Oktatási és Kulturális Minisztériumban. Sajtósunk (hívjuk a rend kedvéért Szabó Bélának) azért szívta fel ennyire magát, mert az RTL Klub stábja nem átallott egy állampolgárt is…..
Subba Criminal Records: Zalatnay 2007.05.25 16:33:00
Kis érdekesség az internet világából, szeretjük amikor a véletlenek ilyen gyönyörűségeket szülnek. Zalatnay Cini lemeze egy internetes lemezboltban.    ..
Subba Így kell ezt csinálni 2007.05.25 17:01:00
Az megvan, hogy miért a Jáksó-közeli Juj.hu-nak volt először felvétele a rendőröket erőszakkal vádoló Zsanett nyilatkoztával? Jáksó éppen akkor járt a rendőrségen a Hujber Ferenc által eldobott kamera ügyében, amikor Zsanett is ott volt, és a…..
Kedves amerikai barátaink, akiknek a remek Pestiside blogot is köszönhetjük, nagy fába vágták a fejszéjüket, és elindították az első angol nyelvű, kizárólag a magyarokkal és az ő nemi szerveikkel foglalkozó blogot.A Sexiside sokat ígér, van például átfogó escort-adatbázsiuk…..
Tervezel meghalni az idén? Reméled, hogy legalább valami ismerősöd vagy rokonod maghal a közeljövőben? Tudunk egy szuper programot!"A magyar lakosság 16 milliárd forintot költ temetkezésre egy évben. Csak Budapesten 4 milliárd forintért rendeznek temetéseket. A temetkezési…..
A csodálatos magyar versmondó tradíciókkal már egyszer foglalkoztunk, de ennek a szockó maradvány-művészetnek mindig felbukkannak újabb gyöngyszemei. És különös módon a leggyakrabban lemészárolt műalkotás szegény Petőfi szegény Nemzeti dala. Mert az olyan beleélős. Itt a…..
thegrudge 2007.05.15 11:34:21
thegrudge 2007.05.15 11:30:15
thegrudge 2007.05.15 11:31:05
Subba Hét képe: Páternoszter 2007.04.24 17:38:42
Erdő Péter bíboros, érsek, a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia (MKPK) elnöke megérkezik a minisztérium épületébe, ahol Hiller István oktatási és kulturális miniszterrel találkoznak. - Az Oktatási Minisztérium honlapjáról. Haladó latinosok pedig bogarásszák ki a…..
A drága jó Pajtás és a punnyadt Bravo nagy űrt hagytak maguk után. Hova írjon egy tanácstalan fiatal, ha problémája van? Egy unatkozó bácsi szívesen válaszol minden kérdésedre, csak nehogy valaki komolyan vegye. ..
thegrudge 2007.04.24 09:31:05
"original trixi · originaltrixi.gportal.hu 2007.04.23. 21:59:59
szerintem a legdurvább kérdés a "teherbe lehet-e esni seprűnyéltől?"
annyira találékonyak ezek a lányok-fiúk."

:D:D:D ezt mi írtuk meg pár haverral, egyszerűen nem hittük el h képesek betenni!! képesek.
Szolgálati közlemény: elkezdtük megunni ezeket a majmokat az iWiW-en, úgyhogy senki ne lepődjön meg, ha ezentúl nem lesz minden pénteken gyűjtés. De most még van.- A magyar Angelina Jolie. - Mrs.Christina bin Laden.- Akinek ijesztő feje és mellei vannak, az még viccesebben néz ki,…..